Kapitel 48 6. december

75 3 0
                                    

i dag er det torsdag den 6 december, og det betyder at det er i overmorgen jeg skal til fest, og har stadig ikke fundet ud af hvad jeg skal have på.

Jeg rejser mig fra min dejlige bløde seng, og går hen til mit skab få at finde mit tøj frem.

Jeg rejser mig fra min dejlige bløde seng, og går hen til mit skab få at finde mit tøj frem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Myntes outfit^^)

Jeg gå ud på badværelset som jeg altid gør, og tag makeup på.

Jeg går ned tager noget morgenmad, og gør som være morgen. Når klokken bliver tid til at gå, så tag jeg sko og jakke på.

Jeg ankommer på skole, og en glad Luna kommer løbende mod mig. "godmorgen" siger hun glad, og giver mig et kram. Jeg krammer tilbage "godmorgen" siger jeg, og trækker mig fra krammet "har du fundet ud af hvad du skal have på, på lørdag?" siger Luna "Nej har du?" spørger jeg om.  "nej ikke i nu" siger Luna, og sugere. "hvad siger du så til at vi tager hjem til mig efter skole i dag, og finder det tøj vi skal have på." siger jeg. "jooo lyder som en god ide." siger Luna.

Klokken ringer ind, og vi går til time. 

(springer skole dagen over)

Luna og jeg er på vej hjem til mig. På vejen hjem snakker vi bare lidt om pigeting, som f.eks drenge, drama på skolen og fester. Når vi noget hjem til mig, går vi bare op på mit værelse. Jeg tag min computer frem også er det bare med at finde noget fest tøj. det banker på døren "kom ind" råber jeg, og ind af døren kommer Gerd-anne ind med småkager og varmt kakao, hun stiller det på bordet. Jeg giver Gerd-anne et kram, og hun går ud igen. 


klokken var ved at blive spise tid, og Luna hade fået lov til at sove her, så vi går bare ned få at spise, og går så op på værelset nå vi er færdig med at spise.

klokken var Ca. 22 og vi har endelig fundet det tøj vi skal have på til på lørdag, så vi går bare ud på badværelset, og børster tænder. Vi hade en ekstra tandbørste vi ikke har brugt før så den lånte Luna.  vi blev færdig, og går enlig bare ind på værelset.

Vi vælger at se noget netflix indtil vi bliver trætte og går i seng.


________________________________________________________________________________

Tak fodi i læste med igen i dag. <3

i må meget gerne stemme på min historie (og vis du ikke ved hvordan du gør det er det at trykke på den finde stjerne)

 håber i alle har en dejlig 6 december

knus freja




If you dream it, you can do itWhere stories live. Discover now