33.rész

1.2K 86 17
                                    

Jó olvasást és Szórakozást! FIGYELEM +18-AS RÉSZ CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGGEL! (Az eleje nem az csak így a közepe de majd úgy is szólók.)

Jungkook pov:

Már a vége fele voltunk a játéknak amikor Tae-nek akkorát kordult a hasa, hogy a gyerek belevörösödött. Hát egyem meg milyen aranyos. 

-Hallom éhes vagy. - kuncogom el magam mire ő ha lehet mondani akkor vörösebb lett.

-Nem vagyok é-éhes. - dadogja el mire én csak felnevetek.

-Akkor mi volt az a nagyon nagy korgás? - kérdem mire még vörösebb lett.

-A ti-tied volt.- mondja mire én szó szerint felnyerítettem.

-Azt éreztem volna. Na szóval mit szeretnél enni? - kérdem meg mire ő csak lehajtotta a fejét.

-Kínait. - mondja mire csak meglepődtem.

-Akkor kínait rendeljek? - kérdem meg.

-Igen légyszíves. - mondja mire gyors bólintok egyet és már tárcsázom is a számot.

Ahogy leadtam a rendelést egyből folytattuk a játékot aminek én most kifejezetten nem örültem. minden egyes kisebb zajtól szó szerint rám simult a gyerek aminek most nem örültem mert a vérem eléggé délre megy le. Az egyik ilyen "ijesztésnél" szó szerint alig halhatóan felnyögtem. Ahogy meghallottam a csengő hangját összetettem a két kezemet, hogy isten meghallgatta az imámat! Gyors leállítottam a játékot és már futottam is a pénztárcámmal a kezemben az ajtóhoz. Ahogy kinyitottam egyből fizettem is a futárnak és már el is vettem a két kínait. 

-GYERE MEGJÖTT A KÍNAI! - üvöltöm a nappaliba mire V már mellettem is termet.

-KAJA! - üvölti a fülembe mire fájdalmasan felnyögtem.

-Mást is üvölthetnél. - motyogtam az orrom alatt.

-Mondtál valamit? - kérdi meg mire nem legesen megráztam a fejemet.

Gyors leültünk a konyhába, hogy megtudjuk enni a kínait. Ahogy befejeztük az evést egyből kidobtuk a dobozokat és a pálcikákat elmosogattuk. Gyors vissza mentünk a nappaliba játszani aminek én most nem nagyon örültem, de muszáj végig játszani mert a drága V megkért. Elindítottam ismételten a játékot de most ott délen nagyon durván látszódott a dudor. Csak könyörgöm ne vegye észre! Amint vége volt a játéknak egyből mindent elpakoltam a helyére és mentünk fel a szobámba. Ahogy a szobámba értünk egyből becsuktam és be is zártam a szobám ajtaját. Ahogy megfordultam egyből meg is csókolt Vés az ajtónak nyomot. Hirtelen el is felejtettem vissza csókolni de amint fel eszméltem a sokkból egyből vissza csókoltam.

INNENTŐL CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGGEL! (Gyors kerestem zsepit amivel megtisztítom a hasát a saját nedvétől. Ez az utolsó mondat onnantól kezdve megint mindenki tudja olvasni.) 

A csókunkba belenyögtem a jól eső érzéstől mire ő csak bele mosolygott a csókunkba. A levegő hiány miatt elváltunk de én azonnal mentem rá a nyakára amit elkezdtem ostromozni a csókjaimmal. először csak puszikkal leptem el amiket ő egy kéjes nyögéssel díjazott amivel csak buzdított, hogy folytassam. Óvatosan felkaptam és lassan elmentem vele az ágyig ahol óvatosan eldöntöttem. A nyaka ostromlását meg nem szakítva folytattam tovább.Egy érzékeny ponton a bőrét elkezdtem szívni, kínozni amire csak jobban felnyögött ami tetszett a kis Kooksinak. Amint meguntam a nyaka ostromlását egyből levettem róla  pólóját és magamról amit ős készségesen végig is nézet. Amint végig nézett az eléggé jól kidolgozott felsőtestemen egyből lecsptam az ajkaira amibe bele is nyögött. Oh mami de élvezem ezt a hangot! De ahogy látom ő neki is vannak bajok ott délen. Ahogy elváltam azoktól a mézédes ajkaitól egyből haladtam is le a kulcsontjához amit jól meg is kínoztam amit ő ismét nyögésekkel díjazott. Mi lesz ha benne leszek? De ezeket a gondolatokat elhessegetve csaptam rá a mellbimbóira amiket szintén jól megkínoztam és így haladtam le egészen a nadrágja széléig. Ahogy odaértem nadrágon keresztül ráfogtam a tagjára mire egy elég mély nyögéssel díjazott. Nadrágon keresztül kezdtem el izgatni amire a kicsi Jungkook csak még jobban elkezdtem keményedni. Megunva ezt téptem le róla a nadrágját és a bokszerét mire anyaszült meztelenül feküdt alattam miközben akadozva vette a levegőt. Villámgyorsasággal vettem le magamról is a zavaró tényezőket és fogtam rá a meredező tagjára. Egy eléggé férfiasat nyögött mire én csak felkuncogtam.

-Csak nem élvezed? - kérdem egy kicsit perverz mosollyal. 

-Neh... kínozh márh! - nyögi ki nehezen mire egy nagyot rántottam a tagján mire ő csak egy mélyebbet nyögött.

-Oh szóval élvezed! - mondom mire még egyet rántottam rajta mire csak jobban felnyögött. 

Szegény nem akartam jobban kínozni így gyors a számba vettem a péniszét és a fejemet eléggé gyorsan mozgattam rajta a fejemet. Valami őrületes tempót diktáltam mire belemarkolt a hajamba mire kiengedtem a számból és egy eléggé mélyet nyögtem gyors bedugtam a szájába 3 ujjamat.

-Szopd! - adom az utasítást mire ő készségesen nyalogatja és szívogatja az ujjaimat.

Amint eléggé nyálasnak éreztem kivettem a szájából az ujjaimat és a mutatóujjamat egyből belé tettem eléggé ráfeszített így egy kicsit vártam. Amint enyhült a szorítás egyből elkezdtem benne mozgatni az ujjam. Amint ezt megelégeltem mellé helyeztem a középső ujjamat mire egyfájdalmasat nyögött. Hogy tudjak enyhíteni a fájdalmán ráfogtam a tagjára és elkezdtem azt kényeztetni amint enyhült a szorítása egyből elkezdtem benne ollózni. Gyors mellé tettem a harmadik egyben utolsó ujjamat is mire pár könnycseppet elmorzsolt. Amint elég tágnak éreztem egyből kihúztam az ujjaimat belőle rántottam magamon párat és elhelyezkedtem. 

-Ez most fájni fog de ígérem ez után csak jobb lesz és élvezetes. - mondom és elkezdtem behatolni mire ő csak fájdalmasat felnyögött. 

Amint teljesen benne voltam vártam egy kicsit mire megszokott. Amíg vártam addig enyhítettem a fájdalmain úgy, hogy minden egyes millimétert a testén végig csókoltam. Amint megszokott lökött egyet a csípőjével és én először lassan kezdtem el és egyben mélyeket is döftem belé. Ahogy megtaláltam a gyönyör központját -onnan tudom, hogy eltaláltam, hogy egy hatalmast felnyögött- így elkezdtem örült tempóban mozogni benne egyre többször eltalálva a gyönyörközpontját. Egészen addig csináltam ezt míg ő egy hatalmasat nem élvezett én meg belé nem engedtem a nedvemet. Még párat löktem, hogy minden kijöjjön és fáradtam húzódtam ki belőle. Gyors kerestem zsepit amivel megtisztítom a hasát a saját nedvétől. 

INNENTŐL LEHET ISMÉT OLVASNI!

Amint letisztítottam a drágámat gyors magamra kaptam a bokszeremet és gyors bementem a fürdőbe vizet engedni, hogy megtudjunk fürdeni. Amint végeztem ezzel gyors vissza mentem a szerelmemhez felkaptam menyasszonyi pózba és már bele is tettem a forró vízbe.

-Mindjárt jövök csak előpakolok neked ruhát és magamnak. Ja meg hozok törülközőket magunknak. - mondom mire ő csak fáradtan bólint egyet.

Gyors előhalászok V-nek egy bokszert és most tőlem fog kapni egy alvós pólót és magamnak is készítek ruhákat. Gyors még törülközőt is előszedek és ezekkel a ruhákkal léptem vissza a fürdőbe. Gyors magamról levettem a bokszert kiraktam a szennyesbe és már öltem is be TaeTae mellé a kádba.

-Milyen volt számodra? - kérdem de már választ nem kapok rá mert Taehyung elaludt.

Elmosolyodtam ezen és gyors megfürdettem Tae-t és én is lefürödtem. Gyors megtörültem Taet és felöltöztem és magammal is ugyan ezt tettem. Gyors vissza mentem a szobába egy alvó Tae-vel a karomba és leraktam az ágyra és gondosan betakartam. Mielőtt én is elaludnék kinyitom az ajtót, hogyha valamit akarnak a bátyáim akkor betudjanak jönni. Amint ezzel is végeztem befeküdtem az alvó hercegnőm mellé és magamhoz húzva aludtam el.

Eszméletlen volt ez az este! 

Sziasztok Drágáim! Itt is a következő rész! Remélem nem okoztam csalódást! Ha tetszett akkor vote-olj és commentelj! A következő részben találkozunk sziasztok! Addig is legyetek jók ha tudtok!

Sziasztok Drágáim! Itt is a következő rész! Remélem nem okoztam csalódást! Ha tetszett akkor vote-olj és commentelj! A következő részben találkozunk sziasztok! Addig is legyetek jók ha tudtok!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Ezt a képet meg miért ne tenném be!)

A legjobb barátom a szerelmem?! (BTS VKOOK ff.) BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now