56.rész

656 45 1
                                    

Jó olvasást és Szórakozást😎😍! +18-as rész csak saját felelősséggel!

Jungkook pov:

Tae vadul falni kezdte az ajkaimat amit nem győztem viszonozni. A nagy hevesség miatt hamarabb kellett elválnunk mint, ahogy szoktunk. Pihegve nézünk egymás szemébe és látom azt a tipikus csillogást mikor nagyon kanos és, hogy nagyon szeretne nagyon... vadulni. Igen vadulni szeretne nagyon.

-Szertelek! - mondja és már tapad is ismét az ajkaimra csak most már a keze nem tétlenkedik.

Mialatt ismét vadul egy kicsi szenvedélyt is bele vegyülve ebbe a csókba addig a keze nem tétlenkedett. Elkezdte a pólóm alját feltűrni amiből vettem az adást és már le is vette rólam amint elváltunk. Én is gyors levettem róla a pólóját és tovább folytattuk a nyelvcsatánkat. Miután meguntam ezt egyből elkezdtem a nyakát ostromozni csókokkal amiket ő halk sóhajokkal vagy nyögésekkel díjaz. Ahogy a nyakán az egyik legérzékenyebb részt haraptam meg egy nagyon nyögött aminek az lett az eredménye, hogy a vérem elindult de nagyon gyorsan a déli részekhez. Ahogy meguntam úgy kaptam fel és vittem el egy asztalhoz és arra ráültettem. Amint letettem egyből elkezdtem lefele haladni a csókjaimmal egészen a nadrágjának a széléig. Gyors kicsatoltam az övét és lehúztam a sliccét és letoltam neki egészen a bokájáig a nadrágot így már csak egy száll bokszerben van előttem. Bokszeren keresztül ráfogtam a már így is merev tagjára mire egy mélyről jövő nyögéssel díjazott. Egy perverz mosoly kíséretében elkezdtem nadrágon keresztül kényeztetni. 

Egyre jobban nyögött és már kezdett az egész bokszere nedves lenni így abba hagytam és lehúztam a bokszerét is így már meztelenül ült előttem. Gyors ráfogtam merev tagjára és keményen elkezdtem neki verni. Láttam rajta, hogy lassan el fog menni így abba hagytam mire ő fájdalmasan felnyüszített mutatva a nem tetszését. Én csak felkuncogtam és magamat is megszabadítottam a zavaró textiltől és őt már el is döntöttem az asztalon. Beálltam a lába közé és se tágítás semmi nélkül egyből tövig nyomtam magamat benne amit egy kisebb visítással díjazta azt, hogy ez neki fáj. Vártam míg megszokja addig és puszikkal és csókokkal próbáltam meg segíteni, hogy könnyebben ellazuljon. Lökött egyet a csípőjével jelezve, hogy mozoghatok. Egyből elkezdtem benne mozogni eleinte lassan majd egyre gyorsabban. 

-AHHHHHH! - nyögött fel egy hatalmasat jelezve, hogy eltaláltam neki a gyönyör központját.

-Mheghvagyh. - mondom lihegve és már turbó sebességre kapcsoltam.

Egyre gyorsabban és gyorsabban mozogtam benne miközben ő csak alattam vonaglott és nyögött mire hirtelen a nevemet visítva elélvezett kettőnk közé.

-JUNGKOOK! - üvölti és már el is élvezett.

Én még mozogtam egy kicsit és én is követtem őt a gyönyör felé és belé élveztem. Fáradtam és izzadtan húzódtam ki belőle. Gyors magamra vettem a ruháimat és amint végeztem az öltözéssel felöltöztettem Taehyungot is.

-Szeretlek és ez eszméletlen volt! - mondja mire egy szenvedélyes csókba invitáltam.

-Én is téged és tényleg az volt. - mondom két csók között.

-Jó de, hogy megyek vissza a teremhez mivel mindjárt szét szakad a likam is annyira fáj az alsó felem.

Na ezt, hogy oldjuk meg?

Sziasztok Drágáim🤗🙂! Itt is van a következő rész és, hogy kielégítette a vágyaitokat ez a rész mint Kook V-t😂😂😘😘😍😍! Remélem tetszett ha igen akkor vote-olj és commentelj😚😉! A következő részben találkozunk sziasztok😎😎👋👋! S addig is legyetek jók ha tudtok🙇‍♀️💕💗! Puszi💕❣💟💋!

A legjobb barátom a szerelmem?! (BTS VKOOK ff.) BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now