68.rész

516 35 19
                                    

Jó olvasást és Szórakozást😎😍!

Jungkook pov:

-Kicsim ébred! - keltem fel V-t.

-Még 5 percet! - motyogja de én szemét mondón lerántom róla a takarót.

-Biztos azt akarod hallgatni, ahogy Nam és Jin épp megszexuálják egymást? - kérdem meg tőle mire egyből kipattan az ágyból és elment fürdeni.

Amint kijött a fürdőből én mentem be fürdeni, hajat mosni. Ahogy végeztem egy száll törülközőben mentem ki a fürdőből be a szobába, hogy feltudjak öltözni. Amint mind a ketten felöltöztünk és mindent szépen rendbe tettünk, egyből le is futottunk a lépcsőn, hogy minél hamarabb eltudjuk hagyni a lakást. Amint felvettük a cipőt, kabátott és eltettük a fontos dolgokat, gondolok én itt a kulcsra, fülesre és telefonra egyből elindultunk csak nem tudjuk merre.

-Na és merre menjünk? - kérdi meg egyből amint kiléptünk a házból és bezártam az ajtót.

-A kérdésedet köszöntem! Majd elindulunk valamerre és addig is kettesben leszünk. - mondom mire ő csak bólintott és kéz a kézben elindultunk sétálni.

Vagy már 10 perce sétáltunk mikor egy parkban találtuk magunkat amin nekem nevetnem kellett.

-Mi olyan vicces? - kérdi meg Tae.

-Emlékszel mikor körülbelül lehettünk vagy 8 évesek és elmentünk otthon azzal az ürüggyel, hogy "Elmentünk világot látni"? - kérdeztem meg mire ő is felnevett.

-Ja igen emlékszem! És amint egy parkba értünk egyből azt hittük, hogy egy új országban vagyunk! - mondja nevetve.

-Ja aztán megindultunk haza mert meguntuk a nagy "világ körüli" utunkat? - kérdeztem meg mire ő csak bólintott.

-Ja emlékszem! Juj meg arra is emlékszel mikor még jártunk külön táncórára kb olyan 5 évvel ezelőtt, hogy csak azért ellógtuk az egyik órát, hogy megnézzük az egyik új filmet mert nagyon megakartuk nézni a mozikban? - kérdi meg mire én csak felnevettem.

-Ja emlékszem! Azután, hogy leszidtak minket te jó ég! De megérte! - mondom nevetve.

-Ja az megérte! - mondja ő is nevetve.

-Jaj meg arra is emlékszel mikor kísérletezni kellet kémián, hogy majdnem felgyújtottuk a termet? - kérdeztem meg mire csak elkezdett jobban nevetni.

-Még mindig emlékszem a tanárnő arcára mikor meglátta mi történt! - mondja mire én is felnevettem.

-Jaj emlékszel mi volt bioszon? - kérdi meg.

-Melyikre gondolsz? - kérdem meg egyből.

-Mikor a tanárnő behozta a kutyáját te meg ellene uszítottad! - mondja mire én csak felröhögtem.

-Azt még Jisoo fel is vette amikor ezt csináltam! - mondtam mire V-nek már patakokban folyt a könnye a nevetéstől.

-Szerinted még megvan neki? - kérdi meg amint lenyugodott.

-Nem tudom. Majd megkérdem tőle ha otthon leszünk. - mondom mire ő csak bólintott.

-Juj tényleg! - mondja hirtelen mire én kérdőn nézek rá -Emlékszel mikor elvittek miket még általánosban osztálykirándulásra egy akvárium parkba? - kérdi meg mire én bólintottam, hogy arra emlékszek -És arra is emlékszel mit tettél? - kérdi meg mire nemlegesen megráztam a fejemet -Nem emlékszel arra, hogy bemásztál az akváriumba? - kérdi meg mire nekem már be is ugrott minden.

-Jaj amikor bemásztam a halak közé? - kérdem meg mire ő bólintott -Jézusom! Akkor a tanár milyen mérges lett! - emlékszek vissza mikor nagyon lebaszot engem mert bemásztam az akváriumba.

-Áh a régi idők! - mondja mire én csak felkuncogtam.

-Úgy beszélsz mint egy 70 éves vén ember aki túlélte a II. világháborút! - mondom mire ő csak felnevetett.

-Jól van na! Na de menjünk valamerre! - mondja és megindultunk valamerre.

Vagy még 3 órán át sétálgattunk a biztonság kedvéért, és ezután már mentünk haza mert teljesen átfagytunk. Szinte futottunk haza, és majdnem betörtem a saját otthonomba, hogy a melegben legyünk. Amint kinyitottam az ajtót csak úgy rontottunk be. Gyorsan levettük a cipőinket meg a kabátunkat és már rohantunk is fel, hogy tudjunk venni egy forró zuhanyt vagy valami olyat, amivel feltudjuk magunkat melegíteni.

Amint végeztünk a fürdéssel egyből mentünk le a konyhába, hogy valami kaját csináljunk mert éhen haltunk. Ahogy leértünk egyből ment V a hűtőhöz és kivette a nutellát. Akkor eszünk nutellás kenyeret vagy zsemlét. Gyorsan megcsináltam a nutellás kenyeret vagy 15 darabot, és egy tálára rakva mentünk fel, hogy majd ott elfogyasszuk.

Amint megettük az összeset le is vittem a koszos tányért meg tálát és be is raktam a mosogató gépbe. Amint ezzel végeztem mentem fel V-hez és mentünk is aludni. Épphogy elköszöntünk egymástól már be is aludtunk.

Hát nem mindennapi ez, hogy mi sétálunk méghozzá ennyit!

Sziasztok Drágáim😏🙄! Itt is van a következő rész😏😏! Remélem tetszik ha igen akkor vote-olj s Commentelj🤗🙂! A következő részben találkozunk😉😙! Addig is legyetek jók😜🤓! Sziasztok👋! Puszi👄💞💋!

Szerintetek a kövi részben lesz a NamJin ship összeboronálása🙄🙄🤔🤔?

Szerintetek a kövi részben lesz a NamJin ship összeboronálása🙄🙄🤔🤔?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Annyira aranyosak😍😍!!)

A legjobb barátom a szerelmem?! (BTS VKOOK ff.) BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now