65.rész

699 40 5
                                    

Jó olvasást És Szórakozást😚😙! +18-as tartalom! Csal saját felelősséggel olvassátok!

Jungkook pov:

-Főleg, hogy az egyik vérszívó szúnyogod megfogja szépen kúrni a seggedet. - mondom mire TaeTae-nek a szeme vagy a kétszerese lett.

-T-Tessék? - kérdi meg dadogva mire én csak felkuncogok.

-Jól hallottad! Ma este drága Kim Taehyung megleszel kő keményen baszva! - mondom mire csak hápogott mint egy partra vetett hall.

-De most miért? - kérdi meg megszeppenve meg egy kicsit félve.

-Miért is? Ja igen! Felhergeltél! - mondom mire leesett neki mit tett. Hát igen Taehyung nem szabad úgy ülnöd az ölembe, hogy közben még a nemességemre is ülsz mert így jársz.

-És akkor most úgymond megbüntetsz? - kérdi már ő is feltüzelve.

-Pontosan! - mondom és közelebb húzom magamhoz.

-Büntess meg apuci! - mondja mire kérdőn nézek rá -Bocsi túl sok Daddy-s könyvet olvastam mostanában. - kuncog fel ami nekem egyenlő volt a mennyországgal.

-Akkor maradjunk így? - kérdem meg.

-Hogy így? - kérdi mire egy ilyen "Komolyan megkérdezted?" fejjel néztem rá -Ja! Igen kérlek! - kérlel amin én csak felnevettem.

-Jól van! - mondom mire egyből a férfiasságomhoz nyúl és rámarkol mire én felmorrantam.

-Ez tetszik apuci? - kérdi meg. Totálisan bele éli magát ez a gyerek de komolyan!

-Igen tetszik! De ha így folytatod akkor nagyobb büntetést kapsz! - mondom mire mintha a falnak beszélnék és tovább hergel.

-Büntess meg apuci! - kér mire én egyből lelököm az ágyra és már tapadok is a nyakára.

Szinte szét harapom és szívom Taehyungnak a nyakát de ő ezt nyögéssekkel és sóhajokkal jelzi nekem, hogy ez neki tetszik. Egy kicsit szerintem húzni fogom az agyát. A büntetés kezdődik is!

Levettem róla a pólóját és elkezdtem lefele haladni és a mellbimbóinál megálltam. Az egyiketa számmal a másikat meg az ujjaimmal hergeltem amit TaeTae már nem tudod nem hangosabb nyögéssekkel díjazni. Megunva mentem lejjebb egészen a V vonaláig ahol megálltam direkt, hogy tudjam húzni az agyát. Én csiga lassúsággal... a faszt! Lajhárnál is lassabban vettem le a pólómat mire felmordult.

-Dugjh márh megh! - mondja mire én kérdőn nézek rá.

-Majd ezt bízd apucira! - mondom mire csak nemtetszően felnyögött.

A lehető leglassabban dobtam odébb a pólót és vettem le először Taeről majd magamról a nadrágot. Amint mind a kettőnkön csak bokszer volt egyből elkezdtem lassan de biztosan hergelni Taet.

-Ahhhhhh.... - nyögött egy akkorát amikor ráfogtam már az így is merev tagjára.

Tudtam, hogy azt hiszi, hogy majd elkezdem verni neki, de nagyon gyorsan az anyagon keresztül neki, de nem ezt tettem. Lassan és biztosan elkezdtem a farkán mozgatni a kezemet amire a háta ívbe feszült és egy hatalmasat nyögött.

-Ahhhh.... - nyögött fel mire én csak vigyorogtam mint a tejbe tök.

Kb így vertem neki anyagon keresztül vagy 5 percig mikor hajlandó voltam egy pöppet gyorsabban verni neki így. Ezt csináltam vele vagy 10 percig amikor úgy döntöttem, hogy elég nedves volt neki a bokszerja, hogy leveszem neki. Amint lekerült róla egyből felnyögött. Mi lesz vele ha benne leszek? Visít vagy mi?

A csúcsa piros lett amint az itteni kinti levegővel érintkezett, de nem volt sokáig kint mert a számba vettem, és lassan, de nagyon lassan elkezdem neki verni így. Bele markolt a hajamba, hogy tudja majd diktálni az iramot, de a két kezét lefogtam és így folytattam tovább a kínzó szopását.

-K-Kérhlekh neh khínozh tohvábbh. - nyögte el nagyon lassan mire kiengedtem a számból és ránéztem.

-Ez a büntetés része! És ez még nem is olyan vészes! - mondom mire inkább vissza tette a fejét a párnára - amit idő közben felemelt -.

Visszahajoltam a kicsi Taehez és megint elkezdtem szopni, de most egy kicsit gyorsabban. Fokozatosan növeltem a gyorsaságot míg nem éreztem azt, hogy elég volt neki. Ezt megelégelve kentem magamra síkosított amit gyorsan elővettem és vele együtt egy kotont is. Gyorsan magamra kentem és elhelyezkedtem a bejáratánál. Amint jónak éreztem a szöget egyből tövig hatoltam amit egy sikítással díjazott. Még néhány könnycsepp is lecsordult az arcáról amit gyorsan le is töröltem. Csókokkal leptem el, hogy azért a fájdalmat egy picit enyhítsem neki. Amint úgy éreztem, hogy engedett a szorításon egyből elkezdtem benne mozogni, de most az őrületesen gyors tempóba amit sikkantássokkal és visításokkal díjazott, hogy fáj neki. Hát Tae te kérted, hogy büntesselek meg én meg teljesítem neked! Aztán majd ne engemet szidjál ha esetleg nem tudsz járni vagy esetleg megmozdulni se!

Egyre gyorsabban mozogtam benne mikor hirtelen felvakkantott (?). Na akkor a gyönyörközpontod megvan! De ezt még ő is alátámasztotta.

-OTTH! OTT KEMÉNYEN BASSZ MEG! - üvölti mire én csak teljesítettem amit kért.

Így mozogtam benne vagy még 5 percig mikor hirtelen a háta ívbe feszült rám szorított és vísitva a nevemet élvezett el.

-JUNGKOOKH! - visítja és élvezett el. Kb 1 perc múlva én is belé élveztem. Meg pluszba a gumiba is.

Még löktem párat és fáradtan húzódtam ki belőle. Levettem magamról a kotont és dobtam is ki a kukába. Kerestem egy zsebkendőt és töröltem le Taenek az élvezettét magáról ami ment a kukába a koton mellé. Így ahogy voltam feküdtem be mellé és takartam be. Gyors magamhoz húztam és öleltem át.

-Te nem vagy normális! - nevet fel.

-Én csak teljesítettem amit kértél! - mondom mire ismét felnevet.

-Nem azt kértem, hogy tegyél járó képtelenné hanem, hogy büntess meg! - mondja egy kicsit felháborodva.

-Na nálam ez a büntetés! Magadra vessél szívem! - mondom és belebújok a nyakhajlatába.

-Annak ellenére, hogy kurvára fáj a sejhajom annak ellenére valami eszméletlen jó volt! - mondja mire én bólogatok vagy ezerrel.

-Nekem is nagyon jó volt! Na de most már aludjunk! - mondom mire csak arra leszek figyelmes, hogy egyenletesen veszi a levegőt. Hihetetlen ez a gyerek!

De attól még szeretem!

Sziasztok Drágáim😍🤗! Itt is van a következő rész is😎😋! Remélem tetszet ha igen akkor vote-olj és Commentelejetek😏🙄🙂! Remélem nem lett gagyi a +18-as ha igen akkor ne öljetek meg🙏🙏! A következő részben találkozunk sziasztok👋👋! Addig is legyetek jók ha tudtok💜💝! Sietek a következő résszel😉😘! Puszi❤💓👄!

Sziasztok Drágáim😍🤗! Itt is van a következő rész is😎😋! Remélem tetszet ha igen akkor vote-olj és Commentelejetek😏🙄🙂! Remélem nem lett gagyi a +18-as ha igen akkor ne öljetek meg🙏🙏! A következő részben találkozunk sziasztok👋👋! Addig is l...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Hát nem cukik, hogy egyem meg a zuzájukat😍💗💞💝💓❤💕?!) Ez csak egy kis ráadás a részhez😂😂😘😙!

A legjobb barátom a szerelmem?! (BTS VKOOK ff.) BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now