69.rész

584 33 13
                                    

Jó olvasást és Szórakozást🙂😎! 18+-os rész☝️☝️! Csak is SAJÁT felelősséggel👌✋!

NamJoon pov:

  -Akkor most bejössz a szobába és egy kicsit vissza hozzuk a múltat. - mondom és már karon is fogtam és bevitt a szobájába amit kulcsra zárta
-Ugye most... - nem engedtem neki, hogy befejezze a mondandóját mert egyből az ajkaira martam.

Nem finomkodtam egy kicsit sem! Hadd érezze a múltat, hogy egy kicsit visszajött. Egyből szenvedélyesen csókoltuk egymást közben mint valami kiéhezettek úgy téptük le egymásról a ruhát. Jó a kiéhezett az igaz mert tényleg elég régen voltuk már együtt. Amint mind a ketten letéptük egymásról a pólót vagy az inget egyből el is döntöttem az ágyon, és folytattuk a heves csókcsatánkat amit Jin már nyögés nélkül nem bírt ki. Amint meguntam a csókolózást (habár nagyon édesek) lefele mentem a nyaka felé. Elkezdtem kínozni a nyakát amit már tényleg nem tudott nem díjazni nyögésekkel. Amint tele volt szívásfolttal a nyaka mentem le a kulcscsontjára. És hát.... Azt is eléggé megkínoztam. Haladtam egyre lejeb és rácuppantam szó szerint a jobb oldali mellbimbójára a bal oldalit meg a két ujjammal kínoztam. Amint eléggé megkínoztam a jobb oldalit áttértem a baloldalira. Nyöszörgött már alattam nagyon így inkább már mentem is lejeb a nemessége felé. Mivel csak a felsőt azaz a pólót meg az inget vettük le így lehámoztam róla csigalassúsággal a nadrágot meg a bokszerjét. És ugyan ezt megcsináltam magammal. Az egész műveletet végig nézte, és szinte kihívóan nézet rám, és jobban az őrületbe kergetett. Szépen lassan szinte 1 mm-ert haladtam a farka felé, hogy jobban az őrületbe tudjam kergetni, de ő a fejemet szinte rácuppantotta a nemességére. Hát oké akkor durvulunk asszony! Elkezdtem kő keményen szopni egészen addig míg nem majdnem a számba élvezet, így kiengedtem a számból és egyből elhelyezkedtem a bejáratánál. Semmi tágítás nélkül mentem belé egészen bele merültem. Felsikkantott és könnyei is szabadjára jöttek így azt meg lecsókoltam róla.

Amint megszokta a méretemet lököt egyet és már elkezdtem örült tempóban mozogni benne. Szinte vergődött alattam és visított. Kb így mozogtam vagy 20 percig mikor mind a ketten elélveztünk.

-Meheth mégh egyh mehneth? - kérdem meg lihegve mire ő bólintott és ezt csináltuk vagy 2 órán át.

Remélem Jungkookék nincsenek itthon mert ha meg is itthon vannak akkor szoptak!

Sziasztok Drágáim🤗😄! Itt is van a NamJin ahogy ígértem nektek! Remélem tetszet ha igen akkor vote-olj és commentelj💗💖! A következő részben találkozunk sziasztok👋👋! Puszi💗💖!

Szerintetek mi lesz itt?🤔🤔

(Valami eszméletlen cukik😍🙂😎😘💖💗!)

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

(Valami eszméletlen cukik😍🙂😎😘💖💗!)

A legjobb barátom a szerelmem?! (BTS VKOOK ff.) BEFEJEZETTDonde viven las historias. Descúbrelo ahora