Bölüm 4; Akademi

4.1K 388 33
                                    

Nagai yüzüne vuran güneşten dolayı uyanmıştı hemen gözlerini  oğuşturdu bugün heyecanlıydı hem bıçaklarını alacaktı hemde Akademi ile görüşecekdi artık gelişim yapabilirdi. hemen ilk iş olarak karnını doyuracak bir şeyler buldu ondan sonra ise koşarak demirciye gitti.

"Merhabalar iyi günler"

"Ooo Delikanlı Hoşgeldin senin pençelerin pardon artık hançerlerin hazır anlaştığımız gibi 1 gümüş"

Nagai daha önceden öldürdüğü hayvanlardan yaptığı küçük deri kesesinden 1 gümüş çıkartıp demirciye uzattı 10 gümüşü kalmıştı. Şimdi aklında tek bir şey vardı Akademi seçimlerini geçmek aslında zor olacağını düşünmüyordu buradaki akademi orta seviyeli bir akademiydi öğrenci kabul etmesi için fazla istekleri yoktu dantian olsun yeterdi.

Nagai etrafına bakınarak akademiye doğru yol alıyordu akademi kapısına vardığında akademi seçimlerinin haftaya yapılacağını  ve seçimlerden sonra kayıt sırasında 10 gümüş para gerektiğini öğrendi parası vardı ama 1 hafta boyunca harcamaması gerekiyordu bu yüzden ormana gitmeye karar verdi hem yeni bıçaklarını (hançer demek garip geliyor nedense) denemek istiyordu.

Nagai ilk olarak şehrin giriş kapısındaki Gen'e merhaba demek için yanına gitti.

" Merhaba Gen nasılsın "

"Nagai iyiyim sen nasılsın seni göreceğimi düşünmemiştim paranı nasıl bitirdin"

"Bende iyiyim Teşekkürler Paramı bitirmedim akademiye katılmayı düşünüyorum kayıt için 10 gümüş gerekiyor param yeterli ama seçimler 1 hafta sonra o zamana kadar yiyecek bir şeyim yok"

"Anladım kolay gelsin o zaman"

Nagai tekrar teşekkür ettikten sonra ormanın yolunu tuttu. ormanın girişinde normal hayvan avlamayı planlıyordu nasılsa 1 hafta dayanması gerekliydi, Dikkatlice ormanı inceliyordu herhangi bir şey bulmak için ama göremiyordu aradan 1-2 saat geçmişti Nagai sonunda gözüne bir şey kestirmişti karşısında gelişim yapabilen bir ayı çıkmıştı çok büyük değildi çünkü ayılar ormanın dış kısmına gelmezdi genelde Nagai heyecanla bıçaklarını denemek istiyordu normal hali ile arasındaki farkı görmek istiyordu.

Nagai daha fazla beklemeden ayıya doğru koşmaya başladı ki ayı kendisine doğru gelen insanı görmüş oda ona doğru doğrulup dikelmişti savunmasına çok güveniyordu karşısındaki insanı geldiği gibi pençeleri ile parçalamayı düşünüyordu Nagai ise bu riske girmeyi düşünüyordu farkında değildi ama eski haline göre oldukça hızlı hareket ediyordu ayının önüne kadar geldikten sonra ayı kükreyip pençelerini savurmuştu ama önündeki çocuk eğilmişti onun yaptığı savurmaları görmüştü 1 tanesini görse tamamdı ama 2 pençesini de görüp kaçmış ve boynuna doğru zıplamıştı ama ayı küçücük bir çocuğun kendi derisini ne kadar kesebilir diye düşünüyordu ama son düşüncesi bu olmuştu kafası gövdesinden ayrılmıştı.

Nagai gördükleri karşısında aşırı sevinmişti kendi gücünün yarısını kullanmıştı ama ayının kafası kopmuştu hatta keserken hissetmemişti bile bu ayı Nagai'yi oldukça fazla idare eder hatta yarısını satabilirdi fazladan paradan zarar gelmezdi. hemen ayıyı sırtlanıp şehre gitmeye başladı ama ayı kendisinden bile ağırdı bide yavru olacak diye düşündü gücü tükenmeden direk Benjiroya götürmeye karar verdi ve direk olarak hanın yolunu tuttu. Aradan geçen 45 dakika sonunda hana girmişti Benjiro ile konuştuktan sonra ayıdan hiç para almama karşılığında 1 hafta burada kalıp yemek yemek istemişti tabi ki ayının gelişim kristalini de verecekti Benjiro hemen kabul etmişti aşırı bir zararı yoktu sonuçta. Günler gelip geçmiş sonunda Akademi seçmeleri gelmişti.

Nagai Güneşin ilk ışıklarıyla yatağından kalktı hemen duşa gitti sonrasında ise üstünü giyindi üstündekiler handa kaldığı sürede yıkanmıştı ama aşırı kullanmasından yıpranmış yırtıklar vardı yinede işini görüyordu Nagai üstünü giydikten sonra aşağıya inerek bir şeyler atıştırdı sonuçta handaki son günüydü handan çıkarken Benjiroya her şey için teşekkür ettikten sonra Akademinin bulunduğu yere doğru yola çıktı.

Akademinin önünde 150-200 kişilik bir kalabalık vardı normaldi çünkü çoğu kişi başkentteki Beyaz kaplan imparatorluğunun kendi Akademisinin Seçimlerine gidiyordu çünkü İmparatorluk Akademileri en iyileri sayılırdı birkaç istisna harici tabi ki Nagai görevlilerle konuştuktan sonra sırasını öğrenip beklemeye başladı o sırada kurulan sahneye birisi çıkıp konuşmaya başladı.

" Öncelikle tüm herkese hoşgeldiniz demek istiyorum ben bu akademinin kıdemlilerinden birisiyim    Akademimizin giriş için tek koşulu dantiana sahip olunmasıdır tabi ki gelecek vaat eden öğrenciler Akademimiz tarafından desteklenecektir, Hekes Hazırsa Başlayalım."

ilk sıradaki öğrenci sahneye çıktı ve sahnedeki küreye 1 damla kan damlattı küre biraz ışık yaydıktan sonra üstünde yazılar belirmeye başladı. 

İsim: Larv Cai

Seviyesi: Temel Alem 1

Sınıfı: Savaşçı - Büyücü

Elementleri: -

Potansiyel: -

" Cai Klanından bekleneceği şekilde çift sınıfa sahipsin kabul edildin. Sıradaki "

Nagai birkaç şey biliyordu daha önce seçim yapılırken izlemişti büyücü sınıfı olduğu halde neden elementleri görünmemişti, Önünde duran kişiye sormak için seslenmişti.

" Pardon bir şey sorabilirmiyim ? " Önündeki kişide Nagai ile aynı yaşlardaydı aralarındaki tek fark onun giyiminin daha temiz olmasıydı. önündeki çocuk arkasını döndü yüzünü somurtarak konuştu.

" Ne soracaksın bilgisiz olduğun belli ama zamanımı fazla alma "

" Sahneye ilk çıkan kişinin büyücü olduğu çıktığı halde neden elementleri ve potansiyeli belli olmadı"

" Bu akademinin küresi uzun süredir kullanılıyor hem yetersiz kalıyor normalde değiştirilmesi gerekirdi ama akademide elementleri belirlemek için yöntemler var bu yüzden uğraşmıyorlar Potansiyelin görünmemesinin sebebi ise aynı sebepten Elementleri belli değil veya kaç elementi var belli değil o yüzden potansiyel görünmüyor. Şimdi mümkünse sıramı bekliyorum gelmek üzere"

" Teşekkür ederim tek sorum vardı zaten " Nagai teşekkür etsede önündeki tamamen duymamıştı sıra ondaydı Nagai ise kendi sırasını bekliyordu o sırada Kıdemlinin Sıradaki dediğini duydu ve Sahneye yürümeye başladı. Nagai çıkarken Akademi seçimlerini izleyen tek kollu Siyah kapşonlu bir adam gözlerine inanamamıştı Karşısındaki kişinin gördüğü kişi olmasına imkan yoktu kendi kendine sadece benzerlik demişti ama izlemeye devam etti.

Nagai Sahneye çıktı parmağını kesip 1 damla kanı küreye damlattı Küreden çıkan ışık yüzünden oradaki herkes gözlerini kısmak zorunda kalmıştı bu kadar eski bir kürede böyle bir ışık herkes heyecanla sonucu beklemişti ama çıkan yazılar gayet normal olmuştu 

İsim: Nagai Shi

Seviyesi: Temel Alem 1

Sınıfı: Savaşçı - Büyücü

Element: -

Potansiyel: -

Sahnedeki görevli Kabul edildiğini söyledikten sonra Nagai sahneden inmişti Nagai kendi şaşkındı soyadı olduğunu öğrenmişti Aslında oradaki çoğu kişi o soy ismi duymuştu ama unutmuşlardı şuan o soyu bilenler sadece yüksek rütbedeki kişiler Yüksek Soylular  ve imparatorlardı. 

Nagai Sahneden inerken Tek kollu adamın gözünden yaş gelmişti ve ağzından tek bir cümle çıkmıştı.

" Efendi Nagai "

Eternal KingDonde viven las historias. Descúbrelo ahora