Bölüm 15: Görevlerin Başlangıcı

3.5K 325 2
                                    

Dün konuşulan konudan sonra hepsi Uyumaya çalıştı ama Nagainin seçeceği görevleri düşündükçe uyumakta zorlanıyorlardı. Bir şekilde uyuduktan sonra Sabah Erkenden kalktılar daha doğrusu Enki'nin zorlaması ile Mutfağa indiler hepsi kahvaltısını yaptıktan sonra ise Görev binasına doğru gittiler Nagai dışında Ruh Aleminde yoktu aralarında ama hepsi Temel alemin sonundaydı bu iyi birşeydi Sıradan insanlar Akademide gelişim yapmaya başlıyordu yani bu gruptakilerin hepsi 5-6 ay gibi bir sürede Alem atlama noktasına gelmişlerdi Nagai istisnaydı.

4 kişilik Grup Görev binasına varmışlardı onlar görevleri incelerken Nagai'nin dikkatini görevli ile tartışan kişi çekmişti İstemsiz bir şekilde Nagai karşısındaki kişilerin Duygularını nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu anlamaya başlamıştı bu karşısındaki iyi bir insandı bunu hissetmişti. Nagai'nin ilerideki Generallerinden biriyle tanışmasıda böyle olacaktı.

İon;" Efendim Sıralamam yeterli neden bu görevi alamıyorum ."

Görevli;" İon Sıralaman geçerli olabilir ama görev 5 kişilik sana veremem git ve 4 kişi daha bul senin sıranda biri için zor olmamalı." İon görevli ile tartışırken Nagai ise konuşmaya odaklanmış ve oraya yönelmişti arkasından ise arkadaşları gelmişti.

Nagai;" Pardon İsminiz İon biraz konuşabilir miyiz ?" İon Akademide 2 yıldır bulunuyordu ama onunla konuşmaya gelen kişiyi tanımıyordu büyük ihtimalle konuşmayı duyup gelmişti.

İon;" Konu neydı."

Nagai;" İsterseniz şurada biraz oturalım ve konuşalım." Nagai ilerdeki masayı göstererek konuştu İon ise Başıyla onaylayıp takip etmişti Nagai oturduktan sonra İon biraz bekleyip oturmaya karar verdi.

Nagai;"Öncelikle konuşmanıza kulak misafiri oldum özür dilerim, Benim ismim Nagai Burslu Bronşunuz olduğu halde Grubunuzun olmadığını anladım acaba nedenini öğrenebilir miyim ? ve Grubumuza katılırmısınız ?"

İon;"Konuşmayı dinlediyseniz İsmimi biliyorsunuz Sorunuza dönecek olursak Okulda yeni olduğunuz belli ben İlk zamanlar grup kurduğumda neredeyse ölüyordum insanlar tanımadıkları kişiler için canını tehlikeye atmıyorlar. O zamandan kalan bir güvensizliğim kaldı."

Nagai; "Anlıyorum Sizden riske girip bize güvenmenizi istiyorum Sizde Akademi turnuvasına gitmek istiyorsunuzdur Eminim ki beraber başarırız."

İon;"O biraz hayal İlk 5 aynı klandan ve neredeyse ben okula başladığımdan beri ilk 5'teler ben 2 yıl önce okula başladım 2 yılda 6. sıraya yükseldim Puan olarak geçemiyorum. Hepsi Ruh Alemi 4. seviye belki 5 olmak üzeredirler."

Nagai;" Anlıyorum size şunu söylüyorum bu yıl Yapılacak olan Akademi turnuvasına beraber gideceğiz benimle çalışırsanız Bizimle olursanız söz veriyorum Eğer başaramassak Ayrılın." İon biraz düşündükten sonra Kabul etmişti etmesinin nedeni aslında Nagai oturduğu sırada Kıyafetlerinin arasından Yüzüğünü görmüş olmasıydı o Prens Nagaiydi Anlamıştı ama böyle konuşması İon'un ona güvenmesini sağlamıştı daha önce soylular gelip sıralamaların yükseltmek için para teklif etmişler hatta tehdit etmişlerdi ama o Prens olmasına rağmen bunları yapmamıştı. Hepsi Hem onları zorlayacak ve verilen süresi  yüksek bir görev seçtiler İon'nun görevi Ruh Alemi zirvesi Gelişim hayvanı avıydı 10 tane istiyorlardı ve 1,5 Ay süre vermişlerdi onu onaylattıktan sonra İon'nun Nagailerin Akademideki evine Taşınmasını halletmişlerdi. Nagai ise yolculuk süresini kısaltmak için Dedesi ile konuşmaya gitmişti.

Nagai saraya vardıktan sonra direk olarak Dedesinin yanına gitti. İmparator kendi özel odasındaydı.

" Dede Nasılsın"

" Nagai Hoşgeldin Eğitimin nasıl gidiyor."

" İyi gidiyor Dede Aslında bunun için burdayım."

"Ne oldu Bir sorunmu var."

"Hayır Bir göreve gideceğizde yolculuk süresini kısaltmak için Sarayın arabalarından birini Ödünç alabilir miyim ?."

"Alabilirsin tabi ki " Nagai teşekkür ettikten sonra görevlileri bilgilendirmişti Arabayı Biraz Eski bir Arabayla değiştirmelerini istemişti. İmparator ise Ormana gönderdiği 10 Adamı Nagai'nin peşine takmıştı Torununa birşey olma riskini göze alamazdı.

Nagai arabayla birlikte Akademideki Evine varmıştı Arkadaşları dışarı çıkınca gördükleri Araba ile şaşırdılar Gelişim hayvanları tarafından kullanılıyordu bu pahalı olmalıyd.

Enki;"Nagai bunu nereden buldun Pahalı birşey olmalı."

Nagai;"Para vermedim Dedemin bir arkadaşı Ödünç verdi." 

İon olanı anlamıştı tabi ki ama kimseye söylemedi Nagainin amacını anlamıştı Prens olduğunu bilseler bu kadar rahat olamazlardı. Hepsi arabaya bindikten sonra Ormana doğru yola çıktılar Nagai ilk gidişinde yürüsede bu sefer Ormanın Dışına gitmeyeceklerdi İç kısımın ucuna kadar gideceklerdi Ne kadar hızlı o kadar iyi olurdu Nagai ise yine Şelalesinin yakınlarında bir yer düşünüyordu kalacakları yer sıkıntısı olmaması içindi.

Aradan geçen 3 Saatin sonunda Nagai şelalesine varmıştı arkadaşlarına burada yaşadığını söylemiş yapacakları eğitime kadar bahsetmişti. Düşünmediği şey Mağaranın 5 kişi için küçük olduğuydu. Eşyaları aldıktan sonra Araba dönmüştü grup Nagainin şelaleye karşı gelerek tırmandığını gördüklerinde Gözleri yuvalarından fırlamıştı İon bile şaşırmıştı kendisinden küçük olan biri onun bile yapamayacağı birşeyi rahatlıkla yapıyordu. Mağaraya çıkan Nagai Mağarayı Toprak Elementini kullanarak genişlermişti. Sonrasında ise Şelaleye nasıl çıkacaklarını göstermişti onun ilk geldiği zamanki gibi aradaki boşluğu kullanmışlardı Nagai kendi yaptığı Eğitimi Onlara biraz daha yumuşatarak yapmalarını söylemişti İon için fazla yumuşatmamıştı tabi ki O gün sadece Etrafa yerleşip Uyumuşlardı Sabah Kalktığında ise Nagai yanında getirdiği ağırlıkları herkese dağıtmıştı Kendisi ise Eski Eğitimini dahada zorlaştırarak yapacaktı 250 Kilo ağırlık getirmişti kendisi için. 

Hepsi sabah Tükenene kadar Koşuyorlardı sonrasında Onlar Şelaleye geçip dinlenirlerken Nagai Ağırlık çalışıyordu Nagai Meditasyon İçin Şelalenin Merkezine geçince Geri kalanlar Ağırlık yapıyordu. Nagainin hesabına göre buradaki süreleri dolmadan bütün herkesi Şelalenin Merkezindeki basınca dayanacak hale getirecekti Kendisi ise gizli olarak Kendi tekniğini geliştimek istiyordu Uygulaması Uzun sürüyordu İlk 1 Ay sadece bu eğitimleri yapacaklardı Kalan yarım Ayda ise geldikleri görevi gerçekleştireceklerdi İon bu çocuğun nasıl birşey olduğunu düşünüyordu bu kadar Plan Düşünce üstüne Okadar eğitim yapıyordu Kendilerinden daha zor şekilde Günler böyle geçip gidiyordu Aradan 1 ay geçmişti. Bundan sonra Avlanma başlıyordu.

Eternal KingWhere stories live. Discover now