Bölüm 14 : İç Bölüm

3.6K 327 7
                                    

Nagai Turnuvayı kazandıktan sonra İç bölüme geçmişti İç bölümde orada kalabileceği Evler vardı ve turnuvayı kazandığı kişilerle beraber kalıyordu bu ilerde yapılan Grup görevleri için yakınlık oluşması için düşünülmüş birşeydi tabi ki bazı kişiler kendi klanlarının mensubu olduğu yerlerde kalmak isteyebiliyordu Klanlardan fazlaca kişi geldiğinden Her Klan kendince bir Eve sahip olabiliyordu. Nagai ile birlikte İç bölüme yükselmiş olan Tek kız Yoshe de buna örnekti Nagailer evde 4 Erkek kalıyorlardı. Nagai dışında sadece Agron Wu bir Klan mensubuydu ama küçük bir Klandan geldiğini söylemişti Enki ve Koji ise Burslu öğrenci olduklarını söylemişlerdi. Nagai aralarında samimiyet olması için Prens olduğunu söylememişti Üstü kapalı bir şekilde 4 Aydır Ormanda yaşadığından bahsetmişti bu 4'lü birbirine hemen ısınmıştı Nagai ise ilerideki Generallerinden bazıları ile Tanışmıştı.

Sabah İç bölümde 4 Kişi oturdukları masada kahvaltı ediyorlardı birkaç gün olmasına rağmen birbirlerine hemen ısınmışlardı.

Enki;" Nagai turnuvadan önce Ormanda olduğunu söylemiştin ama o ilk 1-1 Dövüşündeki Öldürme Arzusu neydi öyle kendimce eminim ki tüm katılımcılar hissetti." Hepsi sıcak kanlıydı Ama akıllarındaki soruyu sadece Enki sorabilmişti o hep konuşkandı.

Nagai;" İsteyerek yaptığım birşey değildi Ormanda tüm rakiplerine Öldürme İsteği ile saldırman gerekir öldürmek için saldırmassan bir hata ile kötü bir darbe alabilirsin hatta ölebilirsin bile bende Refleks olarak saldırmadan önce Öldürme isteği yaymışım öteki savaşlarımda Kendimi tuttum fark ettin.

Enki;" Evet öteki 2 Dövüşünde Kendini tuttun fazla hissetmedik ama o ilk hissedilen yüzünden seninle savaşanlar hiç odaklanamadı. Belki biz bile sana karşı gelemeyebilirdik.

Agron ve Koji;" Enki haklı Nagai gerçekten seninle karşılaşşak burada olamayabilirdik."

Nagai;"Burdasınız artık Herşeyi beraber yapıcağız nasıl olsa. " Nagai kendi vücudunda farklılık olduğunu anlamıştı artık sonuçta Kırık kollarını iyileştirmişti Kendi Vücudunun yenilenme özelliği fazlaydı bunu anlamıştı. Doğal olarak Yaptığı Eğitimi başka bir yaşıtı aynı sürede yapamazdı. Kalıcı bir hasar olabilirdi bunu çözmeden arkadaşlarını riske atamazdı.

Hep beraber Evden çıkıp İç bölümü gezmeye başlamışlardı nelerin farklı olduğuna bakmak istemişlerdi Tüm dersler Aynıydı sadece yapılan Antrenmanlar fazlaydı İç bölümün güzelliği ise kendin Eğitim yapabiliyordun sonuçta sıralamaya göre Dış bölüme düşme riski vardı Kendi gelişebiliyorsa kimse Karışmıyordu. Hep beraber İç bölümü gezmişlerdi Farklı olan tek şey Görev binasıydı Hemen almak istemiyorlardı Daha yeni gelmişlerdi ama Nagainin ısrarını kıramadılar. İçeri girdiklerinde ise Görevleri incelediler yapmaları gereken tek şey bir seçip Görevliye onaylatmalarıydı. Nagai ise hemen yapabilecekleri birşeyler aramıştı Aşırı zor Görevlerde Sıralamada üstlerde olmayı gerektiriyordu şuan En altta onlar vardı. Grup tüm görevlere göz gezdirirken Nagainin işaret ettiği Göreve baktılar ama onu yapmaları en az 1-2 hafta sürerdi.

Hepsi aynı anda konuştu." Nagai o görev 2 hafta bile sürebilir hiç durmadan yapsak."

Nagai ise kimseyi dinlemeden görevi 4 kişi için yazdırmıştı bile Hepsine 100 Puan gelecekti. Görevi onaylattıktan sonra ise Görevli gitmediğini görünce konuştu.

" Daha ne bekliyorsun Gidip Avlan" Arkadan gelen Enki,Agron,Koji Tam konuşacak iken Nagai 280 tane Temel Alem Gelişim Kristalini adama verdi Hepsi şaşkın şaşkın bakarken adam görevin bitirildiğini puanların işlendiğini söyledi. Hepsi ne olduğunu soracakken Nagai konuştu.

"4 Ay boyunca ormanda Avladığım tüm hayvanların Kristalini biriktirmiştim 348 tane vardı 300 tanesi Temel Alemdeydi onları vererek sıralamamızı garantiledim."

Grup ise şaşkındı Nagainin verdiği 280 Kristal 2 Altına yakın para ederdi. ama o hemen vermişti hepsi Teşekkür ederken birlikte çıkıp yemek yiyecek bir yer aradılar. Biryer bulduktan sonra ise oturup yemek yemeye başladılar Sonra Nagai'nin aklına hiç parası olmadığı gelmişti ne saraydan istemişti nede kendisi Para ayırmıştı son parası ilk Akademi kayıtı için gitmişti burada da Aias herşeyi kendisi ödemişti.

Nagai;" Arkadaşlar yanımda hiç para yok Kristal versem Olurmu acaba"

Agron;" Kristal bozdurmana gerek yok ben öderim 2-3 gün önce tanışmamıza rağmen Bizim için kaç Kristal harçadın burada vereceğimiz yemek parası senin yaptığın yanında birşey değil."

Agronun konuşmasından sonra hepsi birlikte odalarına çıkmıştı hepsi uyumaya odalarına giderken Nagai Meditasyon yapmaya başladı. Gece biraz uyuduktan sonra Sabah Erkenden uyanmıştı Ormandan alışmıştı günde 3-4 saat uyumak yetiyordu. Hepsi Mutfakta oturmuş kahvaltı yapıyorlardı yemekleri genelde Enki yapıyordu Babasının Önceden Aşçı olduğunu söylemişti. Hepsi Karnını doyurduktan sonra Derslere girmişlerdi Hepsi Savaşçılık dersini beraber alıyorlardı ama ondan sonra Agron Rüzgar Elementi, Enki ise Ateş elementi dersi alıyordu Koji ise su Elementi Dersi Alıyordu. Nagai ise 4 Element Alıyordu Onun 4 Elementi olduğunu öğrendiklerinde ise neden burslu öğrenci Bronşu olmadığını sordular Kendilerinin Potansiyeli Ucu Ucuna Yüksek çıkmıştı genelde Yüsek Potansiyelliler 3 Elementli olurdu Nagai'nin 4 Element ile Mükemmel Potansiyelde olma şansı varken Neden Burslu olmadığını merak etmişlerdi.

Nagai ise " Aslında Dedem Eskiden İmparatorlukta Önemli İşler yapmış o yüzden Akademinin parasını ödeyecek kadar birikmişi varmış Burslu olmayı İstemedim benim yerime gerçekten ihtiyacı olan biri olabilirdi sonuçta." diye Uydurmuştu.

Hepsinin Dersleri bittikten sonra Evlerinde buluşmuşlardı Atıştırmalık birşey hazırlayıp muhabbet ederlerken Nagai hemen konuya girmişti.

Nagai;" Arkadaşlar İç bölümdeki Eğitim Dış bölüme rağmen çok iyi ama yinede bana yetersiz geliyor Eğer isterseniz Bundan sonra Görevlere yoğunlaşalım Hedefimiz ilk olarak Akademi turnuvasına katılıp kazanmak olsun." Hepsi Nagainin birden lafa girmesiyle şaşkınca ona baka kalmıştı hepsi kendilerini nasıl geliştireceğini az çok öğrenmişti Derslerde ise bunları tekrarlıyorlardı bunu heryerde yapabilirlerdi Hem Yanlarında Herzaman Kendini Kendi başına geliştirmiş biri vardı. Hepsi bir Gülerek onaylamıştı Artık Nagaiyi tanımaya başlamışlardı Herzaman güçlenmek istiyordu onu takip edince büyük İşler başarıp Büyük kişiler olacaklarını anlamışlardı. 

Eternal KingWhere stories live. Discover now