Bölüm 23: Ne Sakatlığı ?

3K 303 3
                                    

Nagai 3 gündür uyuyordu Aias adamları ile iletişime geçmiş ve Turnuvadaki Öğrencileri Getirtmişti Acil olduğunda yol Kısaltılabiliyordu. Arkadaşları Nagainin durumunu öğrendiklerinde gözlerinden yaşlar akmıştı o Kesinlikle mükemmel bir İmparator olacaktı ama Sakatlanmıştı. Sakatlandığından sonra Hiç kontrol edilmemişti ama gerekte yoktu Vücudu mükemmeldi ama Dantianı Sakatlanmıştı. Ryuu hergün torununu kontrol ediyordu arkadaşları Hergün geliyordu uyanırsa onun sakin kalmasını beklemiyorlardı Nagainin Güce olan Bağını biliyorlardı Her zaman Güçlenmeye odaklanıyordu ama şuan en çok istediği şey ondan alınmıştı.

Ryuu ise Nagainin bu duruma düşmesini sağlayan adamın cezalandırılmadan Kendisine getirilmesini istemişti Anka imparatorluğu kendileri cezalandıracağını söylemişti oraya gönderirlerse Adam konuşabilirdi o yüzden Müdürle birlikte Ziroda Ryuunun Sarayına yola çıkmıştı İşkence Edilmemesi içindi.

Nagai Uyuduğundan beri 1 Hafta Geçmişti Her günkü gibi Nagainin Arkadaşları ve Ryuu Nagainin Başındaydı Ryuu Nagaiyi Arkadaşları ile Yalnız bırakmak için Odasına gitmişti Enki bile oradaydı zaten fazla bir şeyi kalmamıştı. Onlar Üzgün Üzgün Nagainin başında dururlarken Nagai Yavaş Yavaş gözlerini açtı gözleri normaldi Etrafına Bakındı Arkadaşları Nagainin Uyandığını görünce İstemsiz Gözlerinden Birkaç damla gözyaşı gelmişti arkadaşlarının uyanmasına sevinmişlerdi ama üzücü haberi nasıl vereceklerdi. Nagai Arkadaşlarını görünce Etrafını biraz daha inceledi ve konuştu.

Nagai; "Turnuva Ne oldu Neredeyiz."

Enki; "Turnuvayı Kazandık Ziro İlaç Kullandığı İçin Diskalifiye oldular Kendi İmparatorluğumuzdayız." Nagai Yavaşça Doğrularak Konuşmaya Devam Etti. o ara görevlilerden biri İmparator Ryuu ya Haber Vermek için gitmişti.

Nagai;"Kazandıysak iyi Ben ne kadar süredir Yatıyorum böyle Ta İmparatoluğa Gelmişiz."

Enki; "1 Haftadır Yatıyorsun Nagai iyice Tüneklemeye Alıştın." Enki Bunu dedikten sonra gözlerinden akan yaşa hakim olamamıştı. Nagai İse Ayağa Kalkarak Enkinin Karşısına geçti.

Nagai;" Enki ne oldu birine falan birşey mi oldu."

Enki;" Hayır Bir sorun yok sen 1 Haftadır Yatınca Korktuk ondan." Enki Lafını Bitirince Ryuu İçeri Girdi ve anında Nagaiye doğru gidip sarıldı.

Nagai; "Dede Biraz daha sıkarsan öldüreceksin beni iyiyim ben birşeyim yok merak etme."

Ryuu;" Nagai Seni herşeyden daha çok seviyorum nasıl olursa olsun ne durumda olursan ol hem senin durumuna ileride bir çözüm bile bulabiliriz." Ryuu Nagaiye Sakatlandığını Söylediklerini sanarak konuşmuştu ama Arkadaşlarına bakınca söylemediklerini anlamışlardı sonuçta kolay birşey değildi.

Nagai;" Ne durumu Dede birşeymi olmuş bana " Nagai bunu derken Üstünde birşey olmadığını fark etti ve Üstünden Çıkarttıkları Kıyafetini Giymek için Kıyafetlerine yöneldi O Kıyafetine giderken Ryuu Konuşmaya devam etti.

Ryuu;" Nagai Nasıl Söyleyeceğim Bilmiyorum ama ne olursa olsun unutma sen benim herşeyimsin Bir çözüm bulacağım." Nagai Kıyafetini Giyerken Usanmış bir şekilde Kıyafetini Daha tam giymediğinden boğuk bir şekilde konuştu.

Nagai; "Dede Söyle Artık Ne oldu."

Ryuu;" Nagai Üzülerek Söylüyorum ama Turnuvada Zincirin Kırılmasından Dolayı Dantianın Sakatlandı ama Dediğim gibi eğer bir çözümü varsa veya bir ihtimal varsa Senin için bulurum nerede olursa olsun."Ryuu Etraftakileri Umursamadan Zincirden Bahsetmişti Şuan umrunda değildi yanındakiler Nagainin Arkadaşlarıydı sonuçta. Nagai Kafasını Kıyafetinden çıkardıktan sonra Boş Boş Dedesine Bakarak Konuştu.

Eternal KingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin