•Snažím se•

4.5K 161 5
                                    

„Fajn. Nevím, jak jsi mohla zjistit sama, že jsem tě podvedl, ale okay. Nechtěl jsem to udělat. Neměl ani v úmyslu na tu párty jít. Chtěl jsem být doma protože mi bylo jasný, že když tam nepůjdeš, tak po mě Ashley nebo ty její slepice půjdou-" začal mluvit a celou tu dobu mi koukal do očí.

„Volal mi Nash ať tam příjdu, že tam jsou i kluci. Řikal jsem si, že když tam budou i kluci, tak to bude v pohodě." zastavil se a napil se pití, které vzal z auta.

„Když jsem tam ale přišel věděl jsem, že to byla chyba. Všude byli děvky, kokain, marihuana a chlast. Nechtěl jsem ani pít, ale pak jsem se nechal unýst a ani jsem se nenadál a už jsme s Nashem hulili jointa. Když to Grace viděla využila situace a pak se to prostě stalo." podíval se do země. Mlčela jsem. Tušila jsem, že bude ještě pokračovat.

„Byl jsem zhulenej Beth. Nikdy bych to neudělal. Ano, mám minulost takovou jakou mám. Jsem pověstný děvkař, ale snažím se se změnit a bejt ti věrnej kvůli tobě. Musíš na mě ale brát ohledy protože jsem nikdy ve vztahu nebyl. Vždycky to bylo jen na noc. Nevím, jak to chodí." Byl zoufalej, viděla jsem to na něm.

„Camerone, mě bude ale chvíli trvat než to že si se s ní vyspal zpracuju. Nehledě na to, že to začne troubit po škole." Hrála jsem si s prty mé ruky.

„Já vím, chápu to. Všechno mě mrzí, i to jak jsme se u mě pohádali a já ti naplno řekl, že jsem se s ní vyspal. Promiň." Sklopil pohled na deku a z nervozity začal trhat trávu.

„Snažím se. Nikdy jsem nikoho nemiloval. Nikdy jsem neměl vztah. Nikdy jsem nepoznal, co to znamená být milován a sakra se mi to líbí."Trošku se usmál a koukl se na mě.

Jen jsem se uchechtla a upřeně na něj zírala. Vždyť já si takový kluka nemůžu jen tak nechat utíct! Pomyslela jsem si.

„Miluju tě." řekl a za zády vytáhl puget růží. Kde je sebral?!

„Pane bože." Dala jsem si ruku přes obliček abych zakryla neposlusné slzy, které mi stačily uniknout.

„Neplakej." Usmál se a dal mi růže.

„Bude asi chvíli trvat než na to zapomenu, ale chápu, že je to tvůj první vztah. Vidím, že se snažíš, ale docela se v tom plácáš-" zasmála jsem se. „-vím, že ani semnou to není žádnej med, takže si ještě užiješ, ale je ti z části odpuštěno." Usmála jsem se.

Cameron se na mě vrhl a uvěznil mě v těsném objetí.

„Děkuju, jsi skvělá." Vydechl a dal mi pusu na čelo.

„Já vím." Hodila jsem své vlasy do zadu a protočila očima načež se Cameron začal smát.

„Tak jsme tady." Řekl Cameron když zaparkoval auto u krajnice našeho domu.

„Ještě jednou děkuju."

„To já děkuju." Usmál se a naklonil se ke mě pro polibek. Otočila jsem hlavou a jeho pusa spočinula na mě tváři.

„Řekla jsem zatím z části odpuštěno." Sladce jsem se usmála a otevřela dveře od auta.

„Dallasi." Řekla jsem když jsem se opřela o dveře auta spolujezdce, kde bylo stažené okénko.

„Miluju tě!" Usmála jsem se.

„Miluju tě!" Řekl mi nazpátek a já s pugetem růží odcházela do domu.

FORGET [Cameron Dallas]✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat