2.Bölüm

14K 414 29
                                    

Ateş'den:
Dün kızlarla alışverişten sonra evde saate bakınca saatin 21:07 olduğunu görür görmez odama gidip uyudum. Sabah babam uyandırmıştı beni. Şaşırmış bi yüz ifadesiyle
-Söyle baba ne istiğeceksin?
+Aşk olsun kızım bi baba kızını istediği için göremezmi?
-Görürde sen karşılığında birşey almadan hiç birşey yapmazsın.
+Üff aman tamam okuldan sonra Yemeğe gidicez ve sende geliceksin.
-Asla!
+Geliceksin
-Gelmicem
+Motorunu elinden alırım
-S.. KAHRETSİN TAMAM!
Diğince babamın suratında küçük bir gülümseme olmuştu donra hemen birşey demeden çıktı. Dolabımın karşısında elime gelen siyah pantalon ve siyah t-shirti üstüme geçirip kızları aradım.
-Lan hani bugün gelmediniz
Nazlı:Geliyoruz Yoldayız
-Hızlı olun
Aylin:Tamam kanka sen bekle 2 dakkaya ordayız
-İyi tamam hadi görüşürüz
Ece:Bay kankitomm
-O ne lan
Diyip kapattım kapatmamla dışardaki Motor seslerini duydum hemen çıktım hepimiz aynı giyinmişiz
-Şimdi tam çete olduk
Aylin:Psikopatların çetesi lan bu tabi herzaman aynı giyinecez
Ece:Sen biraz daha böyle yüksek sesle konuşursan bizim kimliğimiz ortaya çıkacak.
Nazlı: Hadi lan gidelim çok sıkıldım.
-Haydii
Sonra Motorlara binip aynı girişi sergiledik. Okulun önünde bi bank vardı ben aylinle ayakta sigaramızı içerken Ece ve Nazlı öylece oturarak bizi aldırmıyarak sigaralarını içip erkekler hakkında konuşuyorlardı. Sonra birden 4 tane erkek yanımıza geldi. En öndeki çok yakışıklıydı ama yaa töbe töbe ne diyom lan ben en iyisi içimi susturiyim diyerek
"Noldu ne istiyorsunuz!" Dedim sonra baştaki erkek "Orası dolu yanlız oraya biz oturacağız kalkın"dedi. Nazlı ve Ece kalkıcakken onları durdurdum ve "Sanane lan tapulu malınmı bank" dedim ve yine sinirleniyordum. Çocuk bunun üstüne"Yürekmi yedin kızım diye üstüme yürürken bende onun üstüne yürüyordum sonra onu yanında bi çocuk tutmuştu benide Aylin "Yapma Ateş değmez" diyen Ayline baktım sinirimi çıkartmam lağzımdı yoksa sinir krizi geçirecektim. Hemen Motoruma bindim ve Depoya doğru yol aldım.

Meriç'den:
Küçük tatlı kavgamızdan sonra kızın ismini öğrendim Ateşmiş vaay dedim içimden. Ateş bir kızgınlıkla Motoruna binip gitti. Bizim çocukları kızları sıkıştırıp niye Ateşin apar topar gittiğini öğrenmeleri için yolladım. Bu kız çok değişik.

30 Dakka sonra yanıma gelen berkeğe mehmete ve Onur'a bakınca Onurun suratında bi morluk olduğunu görünce kahkahamı tutmak için dudaklarımı birbirine bastırıyordum. Sonra
-Noldu lan sana
+Şu Aylinmidir nedir suratıma bi yumruk geçirdiki yani geri vururdum ama o bir kız
-Yaw he he vururmuşmuş
Sonra önürlerinde birşey olmadığını görünce sordum "bilgi varmı?" Olumsuz şekilde başını salladığında sinirlenmiştim "bi b*kuda becerin lan" diye bağırdım ve Arabama binip eve gittim.

Ateş'den:
Depoya varınca "ADAM VARMI" diye bağırdım. Hakkı olumlu bir şekilde kafasını sallayıp beni bi odaya götürdü , benim aradığım ama bir türlü yakalayamadığım adam tüm hıncımı çıkarıcaktım önce hakkıya dönüp "konuşmuyormu amcamız?" Dedim "konuşmuyor efendim."  "Tamam sen çık" dedim ve hakkının kapıyı kaptmasıyla konuşmam bir oldu. "Eveeeet neyle başlasamm?" Diye düşünürken bıçağımı çıkarıp konuşmaya devam ettim "bana bak" "BANA BAK"
Arkadaşlar kaldıramıyacak olanlar varsa hemen atlasınlar. Ben işaretliyeceğim.

---------------------
Bana yüzünü dönünce burnuna bıçagı dayadım ve kesmeğe başladım adamın acı ve yalvarmaklı bakan gözlerine ateş fışkıran gözlerimle baktım ve daha fazla acıtacak biršey aklıma geldi. Adamın derisini yüzmeğe karar verdim parça parça yavaş yavaş kolunu aynı patatesmiş gibi soyuyordum derisini adamın bağırmasıyla durmam bir oldu "Tamam k... k.. onuş..şaca..ğım" dedi kekeliyerek. Bende hakkıyı çağrdım iş halloldu bakışları yollayıp depodan çıktım ve eve doğru sürdüm motorumu.

2.bölümün sonu
Arkadaşlar kusura bakmayın gerçekten aksiyon olmadığını biliyorum oyüzden öbür bölümünde daha çok aksiyon ve daha uzun olacaktır. Hikayemi okuduğunuz için teşekkür ediyorum!

Mafya Liderlerin Aşkı [TAMAMLANDI]Where stories live. Discover now