11.Bölüm

5.5K 213 3
                                    

Gözlerimi açtığımda çok kötü çökmüş hiç penceresi olmayan bir odada'idim. Nerde olduğumu düşünüyorum kim beni daha doğrusu bizi kaçırmak isterki? Yani bir Mafya olabiliriz ama herkezin GÖT korkusu var. Ben bunları düşünürken oda'ya biri girdi. Maskesi vardı buyüzden kim olduğunu göremiyordum. "Kimsin ne istiyorsun ve neden bizi kaçırdın?" Önümdeki kişilik gülünce cinsiyetinin erkek olduğunu anladım. Bu çocuğun gözleri bana çok tanıdık geliyor.
-Konuşsana bee üff nedir benim çektiğim yaa. Şimdi birde konuşmayan bir kızkaçıran var.
Çocuk bana tuhaf tuhaf bakarken bir soru sordu.
+O ne demek lan kaç kişi kaçırdı seni kimdi onlar naptılar?
-Ohoooo sayamıyacağım kadar çok kaçırıldım. Birde birsürü kişi benim sapığım çıktı biliyormusun?
+Laan ben onların hepsini gebertirim.
-Çok geç hepsi çoktan toprağın altına girdiler.
Dediğimde kızkaçıranın sırıttığını gördüm. Evet artık ona kızkaçıran diyeceğim. Bu çocuk bana çok tanıdık geliyor amaaa kim??
-Psst kızkaçıran beni neden kaçırdın daha doğrusu bizi?
+Yalanınızı ortaya çıkarmaya.
-Ne Yalanı? Seni tanımıyorum bile. Sana nasıl yalan söyliyeyim?
+Bence Tanıyorsun. (Dedi ve maskeyi açtı)
-Lan HÖDÜK ne diye kaçırıyon beni SALAK valla yaa ÖLDÜRCEM LAN SENİ. KIZLAR NERDE!
Meriç:Sakin ol be. Oyun oynadık size işte. Ya sizi başka biri kaçırsaydı ne yapacaktınız?
-Üfff iyi sizde bizim evde kalabilirsiniz!
Meriç:Hah! Şöyle yola gel.
-(fısıldıyarak) biz size bunu ödetiriz.
Meriç:Efenim canım birşeymi dedin?
-Yok demedim.
Meriç:Bana yalan söylediğin için 10 dakka ceza burda kalıyorsun!
Dedi ve çıktı. Bende 'Altı üstü 10 dakka' diye düşünürken kızlarla konuşabilirim diye düşündüm. Hemen kapıya en uzak olan köşeye girdim ve karnıma dokundum.
-Kızlar ordamısınız(Fısıldıyorlar)
Hepsi:Evet
-İyimisiniz?
Hepsi:Evet
-Birşey yapmadılar demi?
Hepsi:Yok birşey yapmadılar.
-10 dakka ceza yedim ben.
Hepsi:Bende
Kıkırdıyoruz.
Kapı sesi geldiğinde elimi hemen karnımdan çektim ve yere oturdum. İçeriye Meriç girdi ve "Hadi gidiyoruz eve." 'Tamam" diye cevap verdim. Tabi siz şimdi siz merak ediyorsunuzdur nasıl birlikte konuşabildiğimizi. Bizim dövmemiz var karnımızın köşelerinde. Hep beraber bir daire yapınca el ele tutuşan 4 kız çıkıyor ortaya. Birde içine bilmediğim birşey koyduk onun üstünü zaten dövme kapatıyor. Genellikle DARK GİRLS olunca gösteriyoruz dövmelerimizi. Ben size bunu anlatim derken çoktan arabaya binmişiz ve eve gidiyoruz.
-Meriç birşey sorcam.
+Sor
-Neden bizi kaçırmak gibi bir salaklık yaptınız?
+Bizsiz olmiyacağını anlamanız için hatun.
Ha? Hatunmu dedi la o? Neden hala cevap veremedim? Lan noluyor? Çüşş ağzımı açamıyom lan! Kafayı yicem ulann! Bukadar uğraşın sonunda ağzımdan sadece iki harfli birşey çıktı. "Ha" Meriç bu halime gülerken ben şoktan yeni çıktım ve önüme döndüm. Ben SALAKMIYIM neden cevap vermedim? Daha doğrusu neden veremedim. Bunu düşünürken evi görmemle mutlu olmuştum. Burda annemle anılarım vardı.. Bense ağlamak yerine mutlu'idim. Nedenmi? Annem bana "ağlama ağlarsan üzülürüm. Üzülürsem üzülürsün. Sen üzülmeki ağlamaki bende üzülmiyeyim" o günden sonra ağlamadım. Tabi babamın durumu dışında. Babamı bu işleri almaya kıyamiyorlardı. Yani daha doğrusu ben öleceğimi bilsemde babama bunu yapanı geberteceğimi biliyorlardı. Bu arada odama çıkmış duşumu almış üzerime siyah kısa bir şort ve siyah sporcu atleti geçirdim. Aşağı inerken sadece bende olan spor salonunun amahtarını almayı unuttuğum için merdivenleri yeniden yukarı çıkmaya başladım. Kızlar'da aşağıya iniyorlardı. Hızlı hızlı yukarı çıktım anahtarı alıp aşağıya inerken kızlarla giydiklerimizin pek farkının olmadığını gördüm.
-Hadi kızlar inelim şuraya.
Kızlar:Tamam (göz kırpıyorlar)
Erkekler:Nereye?
Kızlar:Size ne?
Erkeler:Bodyguardınız söylemek zorundasınız.
Kızlar:Evden çıkmiyacağımız için sorun yok.
Hızlı adımlarla merdivenlerin altındaki kapıyı elimdeki anahtarla açtım kızlara 'hadi girin' bakışları atıyordum. Onlar girince arkadan kapıyı kapatıp kilitledim. Kapı demir ve sert olduğu için hiç bir varlık bu kapıyı kıramaz. Aşağıya indiğimizde bir kapı daha olduğu için anahtarla hemen kapıyı açtım. İçeri girdiğimizde hemen kapıyı kilitledim.  İçeriyi şöyle bir süzdüm ne ararsan var lan.
Hız vesayre çalışılan yer.

Güç filan çalışılan yer (bu arada sadece aletler böyle)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Güç filan çalışılan yer (bu arada sadece aletler böyle)

Sonra en köşede boks yaptığımız ring ve kum torbaları var

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sonra en köşede boks yaptığımız ring ve kum torbaları var. Ben hemen güç çalışma tarafına ilerlerken Aylin benimle geliyordu. Ece ve Nazlı ise hız bölümündeler.
2-3 saat sonra
Güç'den bıkmış bir şekilde çıktım ve kum torbalarının olduğu tarafa yöneldim. Benden 20-25 dakka önce gelen kızlar birbirinden en uzak olanalrı seçmişlerdi bende bana bırakılan kum torbasına beni sinir edecek bir yüz iğneledim. Kimin olduğunu az çok tahmin ediyorsunuzdur. Evet ta kendisi CENK. Neyse
3-4 Saat sonra kızlarla yine ve yine hız bölümüne gittik.
2 Saat sonra şimdi duş alırsak giyecek temiz kıyafet olmadığından böyle çıkmaya karar verdik. İki kapıdanda çıkınca direk kapıyı kilitledim. Saçmalamayın aşağdakinide kilitledim merak etmeyin. Bizim çıkmamızla tüm bakışlar bize döndü.
-Ne oldu ne bakıyorsunuz öyle?
Nazlı:Aynen yaa ne bakıyorsunuz?
Aylin:Bırakın hadi duş'dan sonra güzel bir uyku çekelim nede olsa yarınsa çalışacağız.
Ece:Aynen hadi Ateş zaten en çok sen çalıştın bir insan 3-4 saat ağırlık kaldırırmı?
-SUS LAN GİDİN DUŞ ALIN VE UYUYUN. SİZDE BEYLER.
Herkez homurdana homurdana giderken erkeklerin 1. Katta kaldıkları aklıma geldi. Nedeeeen yaaa neden 4 adet erkek benim evimde BENİM?! Neyse hemen odama çıktım yaklaşık 30 dakikadır soğuk banyonun altındayım. En sonunda sıkıldım ve banyodan çıktım. Hemen bornozumu giydim, gardrobunun karşısına geçtim, pijamalarımı giydim ve kendimi yatağa fırkatıp karanlığın beni içine çekmesini bekledim.

Arkadaşlar gerçekten çok üzgünüm uzun zamandır yeni bölüm gelmiyor. Okulum var ne'de olsa umarım beğenirsiniz Vote ve Yorum bırakmayı unutmayın.

Mafya Liderlerin Aşkı [TAMAMLANDI]Where stories live. Discover now