5. Bölüm

9K 320 13
                                    

Ateş'in ağzından:

S..s..sen nasıl?
Onun burda olması dünyamı yıkmıştı duygularım karışıktı ne olacağını bilmiyordum. Onu gördüğüm anda daha çok öldürmek istemiştim sarılmak yerine. Niye bukadar zaman sonra geri geldi bana yaşattıkları yetmiyormuş gibi birde pişkin pişkin geliyordu
#Aaa pişmiş mi gelmiş bizim eski sevgiliii
Sen sus lan içses
#Susmiycam abya yaa
Yav bir sus lan sus zaten sinirim tepemde
#Tamam amça kızma
Amça??
İç sesimle konuşmayı bitirince konuşmaya başladım.
-Neden geldin lan
+Aaa olmuyor bücürük bukadar kaba biri değildin sen nolmuş sana ya
-Bana bak şimdi siktir olup gidiyorusun ve ben seni birdaha görmiyecem. Anladınmı beni?
+...
-ANLADINMI LAN?!
+...
En sonunda dayanamadım ve ona bir yumruk geçirdim ve arabama bindim. Gözlerim sinirden siyah'a döndüğünden emindim. Bu küçüklükten beri olan birşey çok  sinirlenince olurdu hep. Hemen sakinleşmek için gözelerimi kapattım ve huzur verecek şeyler düşünmem lağzımdı, çünki böyle rahatlayabiliyordum sadece. Bu arada o Cenk'di ben 14-15 yaşındayken birbirimize kör kütük aşık olmuştuk. Yani en azından ben öyle zannediyordum. Resmen ben onu yakalamasam beni en yakın arkadaşımla aldatmaya devam edecekti. O gün iyiki gördüm onları yoksa daha büyük zarar görücektim. Şimdi olay şöyle oluyor. Kuzenimle (Dorukla) alışveriş etmeye gitmiştik aslında ben gitmiştim onuda yanımda getirmiştim. Doruk acıkınca bir cafe'ye geçtik karşı masada nilay ve cenki gördüğümde sinirle onların yanına gitmiştim. Onlar tabi yiyişmekten beni görmiyorlardı bile.
-Öhöm Öhöm
Cenk:Ne va- Ateş şey ben açıklayabilirim
Hemen bu kelimenin ardından suratına bir yumruk geçirmiştim ve Nilayın suratına o aralar güçsüz olduğum için çok güçlü olmayan bir tokat atmıştım ve ondan sonra "ikinizlede işim bitti" demiştim. Eskiden bu olanları düşününce hep gözlerim dolardı ama artık umrumda değildi. Bu arada eve gelmiştim hemen odama çıktım ve üzerimi değiştirip kendimi uykunun kollarına bıraktım.

Sabah iğrenç bir sesle uyandım. O iğrenç sesin telefonumun alarmı olduğunu anladığımda kapatmak için küçük dolabın üstünde elimi gezdirdim. Nihayet bulmuştum telefonumu ekranına basıyordum basıyordum kapanmıyordu en sonunda sinirlenip telefonu duvara fırlattım hala çalıyordu amk telefonu güzelim yatağımdan kalkıp yerden hiç bir bok olmayan telefonumu aldım ve Alarmı kapattım. Sonra banyoya gidip rutin işlerimi hallettim. Herzamanki gibi siyah şort ve karnı açık siyah t-shirt giymiştim üstünde "Yürüyen bela" yazıyordu. Kapının çalmasıyla aşağıya koştum bizim kızlar gelmişti saate baktığımda saat daha 6:12'idi
-Hayırdır siz neden bukadar erken geldiniz daha okula çok var
Aylin: Liderimizle kahvaltı yapmak istemiş olamazmıyız.
Ece ve Nazlı: Evet yani.
-İyi tamam girin bakalım ama ben elimi sürmem.
Hepsi: Tamam.
Ben yine Cenk'in niye geldiğini düşünmeye dalmıştım Aylinin adımı söylemesi ile kendime geldim. Masaya oturduk ve yemek yemeğe başladık.
Aylin: Ateş neyin var.
-Birşeyim yok
Aylin:Bize yalan söylemeği beceremiyorsun biliyorsun Ateş bir an önce söylede sende kurtul bizde kurtulalım.
-Tamam. Şey...
Ece: Lafı dolandırma hadi hızlı söyle çabuk.
-CENK GELDİ
Aylin: Ne bağrıyon lan- NEE CENKMİ GELDİ NE HAKLA LAN!
Ece ve Nazlı: Sakin Aylin.
-Kızlar napıcam.
Aylin: Sonra düşünürüz hadi sofrayı toplayalım hızlı olalım yoksa okula geç kalıcaz.
SOFRA TOPLANDI MOTORLARA İLERLERKEN
-Kızlaaaaaar. Aklıma çok güzel bir fikir geldi zaten neden önceden bunu düşünmedik diye kendimize hayret ediyorum.
Aylin, Ece ve Nazlı: Neymiş o?
-Lan siz neden benimle yaşamıyorsumuz lan?
Hepsi:Aaaaaa doğru lan boş boş hep gelip duruyorduk.
-Neyse haydeee gidelimmm.
Okula Motorla drift atarak girmiştik. Yine djsjjs. Hemen sınıfa çıktık Aylin yine benim yanıma dönmüştü. Üzerimde 2 çift göz hissediyordum. Bunun kim olduğunu bulmak için etrafa bakındım. Ve Meriçi gördüm bana "iyimisin" bakışı atıyordu. Bende "evet" anlamında başımı salladım ve önüme döndüm.

ÖĞLE ARASI

Meriç'den:
Bizimkilerle kantinden tost almaya indik sonra her zamanki gibi masamıza oturduk. Ateşlerin grubu sürtüğün herzaman oturduğu yere oturdu.
Berk:Kavga çıkacak kesin yaşasın lan
Mehmet:Aslında biraz aksiyon iyi olabilir
Onur:Aynen aha sürtük geliyor susun.
Sütük Leyla bağrıyor ve şunları söylüyor "Kalk lan masamdan" Ateş kahkaha atiyor ufff gamzesiiiii aman neyse Ateş "Kalkmassam nolur sürtük"
Leyla:Dayak yersin gülüm.
Ateş:Denesene
Leyla:Yazık olur bak o çirkin yüzüne
Ateş:Sen hele bir dene
Leyla Ateşe tokat atacakken Ateş kolunu tuttu belinde birleştirdi Leyla acıdan inliyordu.Bu kız çok iyi dövüşüyor. Leyla'nın minionları Ateşin üstüne gelirken Ateş Leyla'yı yere fırlattı duvara yan tırmandı zıpladı ve birine tekme öbürüne yumruk geçirdi sonra Leyla'nın üstüne çıktı ve suratına ard arda yumruklar atıyordu.

Ateş'den:
Tam bir yumruk daha atacakken ayaklarımın yerden kesilmesiyle bağrmaya başladım "BIRAK LAN" "LAN BIRAK!" Kim olduğunu baktığımda Meriçi gördüm kaslı kollarıyla beni sırtına aldı ve bahçeye çıkardı beni yere bıraktığında kounşmaya başladık.
-Ne hakla işime karışırsın lan sen
Meriç:Üfff abartma be sadece kızı öldürme diye çıkardım seni dışarı.
-Bidaha işime karışırsan
Meriç:Nolur benidemi döversin
Dediği gibi bana doğru yaklaştı o her bi adım atınca ben bir adım geri atıyordum en sonunda bir ağaca çarpınca duraksadım bana doğru daha çok yaklaştı ve...

Bölüm sonuuu. Bana şuan gıcık kapiyorsunuz tahmin edebiliyorum djjsjs. Vote ve yorum atmayı unutmayın. Görüşürüz!


Mafya Liderlerin Aşkı [TAMAMLANDI]Where stories live. Discover now