21.Bölüm

3.6K 139 10
                                    

MEDYA NAZLI

Finale yakınız Gençler ☺💚

Meriç'den devam:
Artık gerçekleri öğrenme zamanı geldi. Onların düşmanımı yoksa dosrumuyuz öğrenicez. Ateş ve ben en arkada gidiyorduk. Ani bir hareketle Ateşi durdurdum öbürlerine 'biz birazdan geliyoruz' dedikten sonra Ateşi kolundan tuttum ve bizi duyamiyacakları bir yere götürdüm.

Meriç:Ateş beni iyi dinle. Eğer düşman bile çıkarsak sana söylemek istediğim birşey var.

Ateş:Söyle.

Meriç:Bak ben romantizim felan anlamam direk dalarım. Sen benim KADKNIMSIN yani sadece benimsin. Buda demek oluyorki seni seviyorum. Hatta aşığım hatta daha çoğu. Sen beni sevmesen bile umrumda değil seni görmek bana yetiyor.

Ateş:Bende seni seviyorum.
Dedi ve bana sarıldı. Şuan çok mutluyum. Ama bunun uzun sürmiyeceğine dair hissler var içimde. Bizde fazla uzatmadan öbürlerinin yanına geçtik. Şuan koltuklarda oturmuş birbirikize boş boş bakıyoruz.

Ece:Bakın şöyle yapalım. Biz 3'e kadar sayalım. Sonra liderler aynı anda çetenin ismini söylesin.

Aylin:Helal be Ece ilk defa işe yaradın lan.

Nazlı:Sanki sen çok işe yarıyorsunda.

Onur:Hey! Sevgilim hakkında böyle konuşma.

Ateş:Öğk. En nefret ettiğim tip. Olum vıcık vıcık birşey olmussunuz siz. Bu ne böyle korumak felan. Neyse ece sen 6'a kadar say. [YUTKUNUR] Meriç biz seninle çetelerin adını diyeceğiz.
Meriç başını tamam anlamında salladı.

Mehmet:Neden altı?

Ateş:Herkez tek bir sayı söylesin diye.

Ece:1

Mehmet:2

Aylin:3

Onur:4

Nazlı:5

Berk:6

Meriç+Ateş: DARK BOYS|GİRLS
Aynı anda dediğimiz şeyle hemen ayağa kalktım. Herkez ani bir hareketle ayağa kalktı herkez birbirine bakıyordu. Değişik duygular vardı hepimizin gözünde. Hepimiz sevdiğimize kurşun yağdırmıştık. Bu çok fazlaydı. Biraz daha az zarar vermiş olan bir çete çıkamadımı. Ateşe tutulmuştum bir kere geri dönüşü yoktu bu yolun. Barış istesek olurmuyduki? Ateşle konuşmaya çalışınca "ben iyi değilim demişti bizse onu hemen oturtmuş başına dikilmiştik ne olacağını bekliyorduk. Sonra o dediği sözler beni şoka uğrattı.
Ama önceeee Büşrakın ne yaptığına bakalım.

Büşra'dan devam:
Şuan tüm o renkli kıyafetlerimi yakan Ayline söverek alışveriş yapıyordum. Mal Mafyayız diye renkli giyinemezmişim. Pehh. Banane yaa iki renkli şey aldım ben. Gerisi hep koyu renklere hakimdi. Taksi bulabilmek için sokağa çıkınca bir spor arabanın bana doğru geldiğini görmemiştim. Fren sesiyle yanıma döndüm. Milim kalmış öküzün evladının bana çarpmasına.

Büşra:Ulan Orospu çocuğu önüne bakmıyormusun sen lan?

x:Bağırma be! Asıl önüne bakmayan sensin.
Arabadan çıkana bakınca TAŞ MÜBAREK dememek için zor tuttum kendimi. Çocuğu süzerken gözleriyle buluştu gözlerim. Çok derin bakıyordu. Galiba bende aynı şekilde bakıyordum. Sonra gözlerinin hatta baya bir Ateşe benzediği gördüm.

Büşra:Senin Ateş Soylunun ikizi olma ihtimalin yüzde kaç?
Çocuk değişik bir şekilde sırıtmaya başladı.

x:yüzde yüz.
Dediğinde ağzım şaşkınlıktan 'o' şeklini aldı. Çocuk bu halime güldü. Bende ona sorular sormaya başlamıştım bile.

Mafya Liderlerin Aşkı [TAMAMLANDI]Where stories live. Discover now