Slovko na záver

1.7K 154 89
                                    

Predtým, než ma zaživa roztrháte na kusy, poberiete na mňa vidly a nože a čo ja viem čo ešte, dovoľte mi, aby som povedala pár vecí, potom si ma preklínajte a neznášajte koľko chcete...

1. Koniec je neskutočný cliffhanger, to si veľmi dobre uvedomujem, a preto som sa snažila ako-tak v priebehu kapitol naznačovať, že by ste sa mali začať pripravovať na všetko. Ako čitateľka vás úplne chápem, ak ste naštvaní, z hĺbky duše neznášam takéto konce kníh, keď viem, že si ešte dlho počkám na pokračovanie a teda aj vysvetlenie... Ale ako autorka som sa už naučila, že práve veci, za ktoré by som vraždila, nakoniec predsa len vo svojej práci uplatním a tuším som aj pochopila, prečo sú profesionálni autori takí zaťažení na  zabijácke konce. Keďže sme pri druhej časti z trilógie, muselo sa tam toho ešte podiať dosť na to, aby sme mali kde pokračovať v trojke, pootvárať ešte všetky možné konce, nech ich potom pri poslednej časti môžeme pochopiť a uzavrieť. A je pravda, že za tie štyri roky čo mám tento príbeh v hlave, som ani raz nepomýšľala na iný koniec pri BO ako je tento. 

2. Budem zase klišé a otrepaná, ale musím to povedať - Patrí vám moja neskonalá a ohromná a úprimná vďaka za všetky prečítania, hviezdičky a hlavne komentáre, pretože až vďaka vašim slovám a názorom som sa posúvala v pred a nakoniec možno našla aj svoj nový vlastný hlas. Možno si to veľakrát ani neuvedomujete, ale bez vás by som dodnes bola zaseknutá pri prvej, totálne nelogickej a otrasnej verzii, kde bola Annelie kolosálna blbka, Renth mal bipolárnu poruchu až hrôza a okrem toho, ako sa tam stále riešili oni dvaja sa tam v podstate nič nedialo. Vďaka vašej podpore som vytvorila svoj prvý svet, pochopila jednotlivé postavy a prečo v prvom rade vznikli a hoci to stále nie je dokonalá kniha, som s ňou spokojná a som hrdá, že sa mi po toľkých rokoch konečne podarilo vytvoriť verziu, ktorá sa podobá tomu, čo som mala v hlave. Bez vás by to nebolo možné, čiže budem naveky vašou dlžníčkou  

3.  Teraz, to čo vás asi všetkých najviac zaujíma. Už od úplného začiatku som Výnimočných plánovala ako trilógiu, čiže trojka, s názvom Zajatci osudu, skutočne bude, no nebudem vám dávať plané sľuby, kedy asi pribudne. Keďže mám tento rok naozaj náročný - maturita, prijímačky na výšku, potom samotná unverzita... Plus je tu WH, pracujem aj na malom prekvapku pre verných fanúšikov HBBW a môj zradcovský mozog chrlí nové nápady (sviniar -_-). Pri trojke toho bude, myslím, že to bude moja najkomplikovanejšia a najkomplexnejšia kniha vôbec, takže na tom potrebujem zamakať. Čo-to som už začala fušovať, lenže pri budovaní sveta a spoločnosti dokážem stráviť tak max hodinu, kým začnem plotovať čosi iné... :D Cez leto sa plánujem činiť, ale či bude trojka hneď alebo pribudne možno až pri konci roka, netrúfam si povedať. Viem, že to bude náročné a najskôr ma za to budete "milovať" ešte viac, ale budem vás musieť poprosiť o trpezlivosť, nie som stroj a keďže vám dlhujem dobrý príbeh, musím na tom pracovať. 

4. No, to by asi bolo všetko. Nechcem veľmi rozprávať k Zajatcom, pretože si to nechávam na úvod, keď príbeh reálne pribudne, ale trúfam si povedať, že nás čaká ešte pár prekvapení, prídu aj nové postavy (dokonca aj samotné rasy) a konečne sa dostaneme na kĺb aj veciam ako výnimočnosti, ako fungujú a vznikajú; ako funguje Mervela; čo znamená byť Najvyšším a taktiež, že svet Výnimočných nie je taký ružový ako sa zdá (a teraz nemám na mysli Ermanna). Plus, zostávajú aj všetky štyri pohľady - Annelie, Renth, Myron a Lynnette a môžem prezradiť, že na každého z nich čaká jeho vlastná cesta a ja už sa neskutočne teším, keď budem môsť tieto moje milované babies zase pekne mučiť :D 

5. Už skutočne posledný bod, a to - cover! To len tak predbežne a možno aby som trochu aj upokojila vaše vášne ;) 

 Už skutočne posledný bod, a to - cover! To len tak predbežne a možno aby som trochu aj upokojila vaše vášne ;) 

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.


Zas a znova, ale už skutočne naposledy - ĎAKUJEM. 

❤

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.


❤

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.
Bojovník osudu [Výnimoční #2 ]Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang