10|KARANLIK

31.3K 1K 80
                                    

Perri Carol

Gözlerimi zorlukla araladığımda ilk birkaç saniye neler olduğunu idrak edemeden öylece bekledim. Nerede olduğumu anlamaya çalışıyordum. Lakin bir sonuca varamamıştım.

Zorlukla yattığım yerden doğrulup etrafıma bakındığımda tam karşımdaki tek kişilik koltukta oturan bir siluet gördüm. Oda karanlık olduğu için ise kim olduğunu çıkaramıyordum. Sadece korkuyordum.

"K-kim var orada?!"

Konuşmamla birlikte odanın içinde ayak sesleri duyulmaya başladı. Yatakta iyice büzülürken birden aydınlanan odayla gözlerimi kapattım. Karanlığa alışmış olan gözlerim ışığı yadırgamıştı. Işık kapatıldığında neler olduğuna anlam verememiştim.

"Şimdi daha iyi mi?"

O! Bu oydu. Beni mezarlığa götürüp zarar veren adam! Benim burada ne işim vardı?

"Evime gitmek istiyorum."

"Bugün olmaz Perri, saat çok geç oldu."

"Lütfen..."

"Sana olmaz dedim!"

Birden sesini yükseltince yerimden sıçradım. Sürekli kendi isteklerini yaptırmak istiyordu ve ben ona itaat etmek zorunda olan birisi gibiydim. Onu tanımamama rağmen!

Karanlıkta neler olup bittiğini anlayamazken yatağın çökmesiyle biraz daha geriledim. Yüzünü az çok ayırt edebiliyordum. Sinirlenmemesi için ise hiç sesimi çıkarmıyordum. O gerçekten deliydi! Ve ben ondan korkuyordum.

Birden üzerime doğru eğildiğinde istemsizce nefesimi tutmaya başladım. Yavaş yavaş bana doğru yaklaşırken ona korku dolu bir şekilde bakmaya devam ettim. Gözlerimle bana bir şey yapmaması için yalvarıyordum âdeta. Lakin onun bunu anlayacağından şüpheliydim.

Dudaklarımız arasındaki mesafeyi gitgide kapatırken ellerimi koluna koyup onu durdurmaya çalıştım. Bana tekrar zarar vermesini istemiyordum...

Derin bir nefes aldı. Karanlıktan dolayı yüz ifadesini göremezken o bir süre öylece bekledi. Ardından kafasını boynuma gömüp ağırlığını üzerime bıraktı. Yatakta yan dönüp kollarıyla beni sarmaladığında tek yapabildiğim onun bana sarılmasına izin vermekti.

 Yatakta yan dönüp kollarıyla beni sarmaladığında tek yapabildiğim onun bana sarılmasına izin vermekti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
SAPLANTIWhere stories live. Discover now