35|İZİN

16.4K 887 550
                                    

Logan⬆️

William Novák

Adam'ın bu fikri ondan şu an duyabileceğim en mantıklı şeydi belki de. Başımla onayladım. Annemin haberinin olmasındansa Logan buraya gelirdi ve hepimizi kurtarırdı.

Daha fazla müdürün kapısının önünde beklemenin bir manası olmayacağını anlayınca içeri girdim. Perri ile Adam da arkamdan gelmişlerdi.

"Velilerinizin telefon numarasını söyleyin."

Adam, Logan'ın telefon numarasını söyleyip üçümüzle de onun ilgilendiğini söyledi. Müdür ilk başta kabul etmese de ailelerimizin farklı ülkelerde olduğunu söyleyince el mahkum kabul etmek zorunda kaldı. Dövdüğüm piçte ablasının telefon numarasını söyleyince müdür dışarıda beklememizi söyleyip bizi odadan çıkarttı.

Biz dışarıda öylece beklerken yaklaşık yarım saatin ardından yanımıza doğru gelen Logan'ı görünce oturduğumuz yerden ayaklandık. Kendisine yaşlı hissettirdiği için abi denmesini sevmediğinden ona sadece adıyla hitap ediyorduk.

"Ne yaptınız lan yine? Zach bitti siz başladınız anasını satayım."

Biz Logan'ın söylediklerine gülerken Perri öylece bakmakla yetiniyordu. İlk defa gördüğü için onun konuşmalarına alışkın olmaması normaldi. Lakin Logan bizimle hep arkadaşmışçasına konuşurdu.

"Kız meselesi abi."

Adam'ın konuşmasıyla kafasına bir tane vurdum. Ona ısrarla abi diyen tek kişi oydu. Anlaşılan onun da mantıklı konuşmayacağını görünce durumu açıklama gereği hissedip "Ona yavşayan şerefsizi dövdüm," dedim Perri'yi işaret ederek.

"Yanımda ağlaya ağlaya saatlerce anlattığın Lavin mi bu kız?"

Perri'nin kaşları şaşkınlıkla havalanırken Logan'a sinirle baktım. Bu söylenecek şey miydi şimdi? Tamam, Lavin'e neredeyse itiraf etmiştim ama o görmezlikten gelmeye devam ettikçe henüz ortada bir şey yoktu.

"O Zach'in sevgilisi abi."

Adam'ın söylediğiyle bu sefer şaşırma sırası Logan'a geçmişti. Perri zorlukla gülümsemeye çalışırken yüzündeki durgun ifade gözümden kaçmamıştı. İsteksizce "Şey tam öyle sayılmaz aslında," diye mırıldandı. Logan ise hiç umursamadan elini uzatıp "Tanıştığıma memnun oldum. Perri'ydi değil mi?" dedi az önceki tavrından eser kalmayan bir şekilde.

Gözlerimi devirdim. Kardeşinin sevdiği kişiyle bu şekilde karşılaşmasını istemezdik ama şartlar böyle gerektirmişti. Perri de zoraki bir şekilde gülümseyerek elini uzattığında tokalaştılar.

"E hadi kurtaralım o zaman sizi şu saçmalıktan."

Tam içeri gireceğim sırada Perri'nin "William," demesiyle duraksadım. Arkamı dönüp ona baktığımda ağladığını fark ettim. Neler olmuştu bir anda? Alt tarafı Zach'in abisiyle tanışmıştı.

"Neyin var?"

"Ben eve gitmek istiyorum. Müdüre rahatsızlandığımı söyleyebilir misin?"

Başımla onayladım. Ardından hiçbir şey söylemeden içeri girdim. Adam'ın yanında yerimi alıp müdürün söyleyeceklerini dinlemeye başladım.

Perri Carol

O kavgaya karışmayı hiç istemezken Lavin'in ısrarlarıyla kendimi birden kavganın arasında bulmuştum. Zach'e olan tüm sinirimi o dövdüğüm kızdan çıkarmıştım ve tam rahatladım derken birden onun yokluğunu uzuvlarıma kadar hissettirecek abisi çıkmıştı karşıma...

SAPLANTIWhere stories live. Discover now