antwoorden Q&A

7.4K 188 28
                                    

Er zijn voor mijn gevoel heel veel vragen binnen gekomen en ik heb beloofd dat ik ze allemaal zou antwoorden maar er zijn er meer dan ik had vewacht dus heb ik er een paar tussen uitgelaten die heel veel op een andere leken ;)

-

question; @oreoloverfreak: heei

answer; HEEIIIII!!!! FREAK! :)

-

question; @JaiWowerLover:Wat gebeurt er met kim, vindt ze de liefde nog?

answer; Ik denk het wel. Want wie wil er nou niet met een meisje die het woord 'Cupcakelikker' heeft verzonnen!?

-

question; @Rinalbishi: Hoe zien Tim en Irene eruit? (vergelijken met een beroemdheid)

answer; Irene ziet eruit als Bella Thorne (shake it up!) en Tim als Taylor Lautner (twilight) ♡_♡

-

question; @oreoloverrrr: Zou je trouwen met een eenhoorn om One Direction te ontmoeten?

answer: OMG! JAAA!!! EENHOORNS ZIJN COOL! En 1D heb ik al een keer ontmoeten maar EENHOORN leuk! En zou ze graag nog een keer willen ontmoeten!

question; @oreoloverrrr: Lijk je veel op Irene?

answer; Nou eigenlijk niet... Ik heb geen zusje, ik heb mijn ouders nog, gelukkig. Ik heb dus nog nooit bij de directeur gezetten ghehe. Er zit wel een bitch bij mij op school maar wij hebben nooit een gevecht ofzo. Dus nee, ik lijk niet op Irene, terwijl het me wel cool zou lijken!

question; @oreoloverrrr: Heb je een vriendje, zo ja. Lijkt hij op Tim?

answer; Nee ik heb geen vriendje! haha

-

question; @nefise12:Wie is je favo personage uit dit boek?????

answer; pffff... Ik denk Irene, maar Kim vindt ik ook leuk! Ze heeft lef en al helemaal toe ze Jack terugpakte. Irene heeft ook lef maar anders. Maar ja het is familie! Laten we het erop hou den dat ik Irene en Kim mijn favo PERSONAGES vind ;)

-

question; @FabienneKoning: 1. wat zou je doen als jij haar was in dit boek? 2. leven lang alleen chocola eten of geen chocola voor de rest van je leven? 3. wat is je lievelingsboek? 4. wat vind je van sexy knappe jongens op een skateboard met alleen een zwembroek aan? (inclusief sixpack) 5. wat zou je doen als je achtervolgt werd door een pinquin in een konijnenpak?

answer: 1. genieten van me leven en lol maken + Tim dumpen en voor Niall gaan ;p 2. pffff... deze is moeilijk! ik hou van chocola! ik eet zelfs chocola terwijl ik dit beantwoord. Maar ik ga denk ik voor de eerste. CHOCOLATE IS MY LIFE!! 3. Er zijn er genoeg. Maar op wattpad is dat 'Can't stop thinking about you' en 'After'. En normale boeken dan zeg ik 'Strijders' en 'Vals' 4. OMG!! KNAPPPP!!! DIE IS VOOR MIJ BITCH! ;) 5. Deze vindt ik zelf echt heel leuk maar dit zou ik dan doen: Heel hard weg rennen en dan een keer achterom kijken. Dan kom ik erachter dat het een schattige piguin in een konijnenpak is waardoor ik hem een knuffel geef. Totdat hij begint te bijten, dan ren ik schreeuwend weg!

-

question; @Happyxgirl: Als je zelf Irene was wie zou je kiezen ((Tim mag niet))?

answer; ik zou voor Niall gaan! HE IS MY LIFE! (net zoals chocola) ;)

question; @Happyxgirl: wat is je lievelingsfilm?

answer; step up 3

-

question; @vampire_directionerx: Als je voor 1 dag een van je personage zou kunnen zijn, wie zou je dan kiezen? en wat is de ship name van Tim en Irene? (in mijn gedachten zijn ze samen xo)

answer; Ik zou Femke willen zijn. Ze heeft een top leven. Kan alle jongens krijgen en is beste vriendinnen met Irene. Wat wil je nog meer? en de ship name kan vanalles zijn maar de leukste lijkt mij trene (snel verzonnen, wist niks beters ;p)

question; @vampire_directionerx: voor Tim. Hoe hebben jij en Irene elkaar ontmoet en sinds wanneer merkte je dat je haar leuk vond??

answer Tim; Ik heb Irene leren kennen in groep 3. We waren al meteen vrienden. En vanaf het eerste jaar van de middelbare school vindt ik haar al leuk...

question; @oreoloverrrrr: zou je liever gevraagd worden door de crush of een eenhoorn ontmoeten bij een regenboog met potten goud?

answer; Als dat de enige keer kan zijn dat ik een eenhoorn kan ontmoeten dan zou ik voor de eenhoorn gaan, want dan heb ik ook meteen veel geld ;p mijn crush moet maar wachten ;)

-

question; @AGirlxx: waar hield je je inspiratie vandaan voor dit verhaal?

answer; Ik heb werkelijk geen idee! Ik bedacht het en begon te schrijven.

-

question: @X_Lieke: ALS JE VOOR EEN DAG EEN JONGEN ZOU ZIJN ZOU JE M DAN OVERAL IN STOPPEN?!

answer; Lieke, ik beantwoord deze vraag alleen maar omdat ik je ken en omdat ik er helemaal in een deuk om lag! Maar wie weet. Voor een dag?! zou best is kunnen....

-

question: @sanne_love: wie vind je de leukste/knapste uit 1D?

answer: NIALL!! OMG! NIALL!! WAAROM IS MIJN NAAM ANDERS MRS. S. HORAN?! ;)

-

question; @selcannx: met wie zou je willen trouwen uit 1D?

answer; NIALL!!!! <3

 

question; @selcannx: wat vind je het leukste stuk (scene) uit dit boek?

answer; er zitten veel leuke stukken in, maar het leukste blijft dat Kim boos werd op Jack en hem met messen aan de muur vast maakte. 

-

question; @juul12345:wat zou je doen als je hoort dat je ouders aliëns zijn?

answer; Ik zou mijn ouders eerst kei hard uitlachen. en als ik dan hun serieuze gezicht zie dan kom ik erachter dat het serieus was en dan zou ik kei hard gaan schreeuwen wat dan ben ik ook een aliën!!!

question; @btissam_styles: wat zou je doen als je een ijsetende, lachende eenhoorn zou zien met een slapende roze koala?

answer; Ik zou ze meenemen en ze opsluiten in mijn kelder ookal heb ik die niet. en houden als huisdier. ghehe ;)

question; @xnurbanu: wat zou je doen als jij Irene was? zou je voor Tim of voor Niall gaan?

answer; IK ZOU SWS VOOR NIALL GAAN!! 

-

question; @Brennieee: heb je dit boek helemaal verzonnen, of is dit jou weleens overkomen?

answer; ik heb het helemaal verzonnen! ;)

-------------------------------

dit zijn de meeste vragen die ikheb beantwoord. Ik heb druk bezig met het nieuwe hoofdstuk en dit komt er sws deze week op ;) 

maar degene aan wie ik het volgende hoofdstuk opdraag is: @X_Lieke

Het blijft een mooie vraag hahaha! 

xxxxx

Verliefd op mijn beste vriendWhere stories live. Discover now