chapter 29

8.4K 355 42
                                    

Irene's P.O.V

Na wat uiteindelijk een hele leuk middag was geworden moet ik jammer genoeg naar huis want Kim die ging me al bellen, en als Kim je gaan bellen dan is het nooit goed. Dus sprint ik nu dus naar huis.

Ik gooi de deur met een klap open en ook weer dicht. Ik ren de woonkamer in waar Kim verveelt voor de tv zit. "Wat is er?!" vraag ik. Ze kijkt op. "Ow, ik heb honger" zegt ze. Ik zucht. "Ben ik daarom naar huis gesprint?!" "Denk het, maar had je niet onderweg iets mee kunnen nemen?" Nu wordt het al helemaal mooi! "Weet je wat, jij regel het eten maar een keer. Ik ga leren" zeg ik terwijl ik de huistelefoon naar haar toe gooi en daarna naar boven ren.

Aaargh! Som is ze echt irritant! Ze mag zelf voor eten zorgen. Ik heb geen honger. Ik ga achter mijn bureau zitten en pak mijn biologie boek erbij. Ik zucht. Morgen repetitie Biologie... Dat wordt dus leren ookal sta ik er al een 7 voor maar ja.

***

Nadat ik heb geleerd loop ik weer naar beneden en zie een lege pizza doos in de prullenbak. Die heeft dus blijkbaar pizza gehaald. Trouwens, nu ik het er over heb. Ik heb ook wel zin in pizza. "Kim, ik ben even weg!" zeg ik waarna ik de deur met een klap dicht smijt. Ik loop naar de pizzaria want het zit hier toch om de hoek.

Ik loop de pizzaria binnen en meteen zie ik al 4 bekende ogen naar me kijken. Ik zucht. Ik heb eigenlijk helemaal geen zin in die twee. Voordat ik kan weg kijken wenken ze me naar hun toe. Dus dan toch maar erheen. "Hey" zeg ik terwijl ik bij hun tafel ga staan. "Hey, eet je mee? we moeten nog bestellen" zegt Koen. Eigenlijk heb ik hier helemaal geen zin in maar ja. "Sure" zeg ik en ga naast Cody zitten.

"Dus..." zegt Koen. "Dus..." zeg ik hem na op de zelfde toon. "Hoe gaat het nou tussen Tim en jou?" vraagt Cody plots. Slim Cody, heel slim om dat te vragen terwijl Koen erbij zit. En bedankt! "Maak je maar geen zorgen Ir, ik wist het al lang" zegt Koen. Ik kijk hem verbaasd aan. "Hoe?" "Weet je nog die ene keer in het park toen jij een Tim een ijsje aan het eten waren en Laura schreeuwend op je af kwam?" vraag Koen. Langzaam knik ik. "Nou toen jij zo druk was met mijn zusje, toen heb ik met Tim gepraat en vroeg of jullie en stel waren, en hij zei nee. Maar zijn ogen wilden dat wel graag. En die glinstering zag ik ook in jou ogen" Verbaasd kijk ik naar Koen. En dit zegt de badboy, de ladykiller, van de school?! Dit had opgenomen moeten worden! Waarschijnlijk gebeurt het nooit meer dat hij zo serieus en lief over iemand praat. "Dankje denk ik" zeg ik nogsteeds een beetje verbluft over wat Koen net zei. Het is even stil totdat de ober langs komt. "Wat mag het zijn?" vraagt hij. We bestellen alle drie onze pizza en de man loopt daarna weg. Nogsteeds zegt niemand iets. "Morgen gaan we nog wel uit toch?" vraagt Koen. Ow ja! Morgen ga ik stappen met Laura, Koen en Tim. Hoe kon ik dat vergeten zijn?! "Ja tuurlijk, wordt gezellig" zeg ik. "Mooi" zegt Koen.

"Ik heb even iets gemist. Jullie gaan samen uit morgen? met z'n tweeën?" vraagt Cody verbaasd. Ik grinnik. "Nee, we gaan met z'n vieren. Ik, Irene, Tim en Laura" zegt Koen. "Ow, okee" zegt Cody die een slok van zijn drinken meent die ondertussen is gebracht. Nu alleen mijn pizza nog en ik kan weg...

***

"Ben er weer!" roep ik als ik de deur achter me dicht doe. "Oke!" Hoor ik Kim terug roepen. Het duurde gewoon te lang totdat ik weg kon daar. De jongens bleven maar door praten waar ik dus geen zin in had. Mijn dag was al niet geweldig en dan komen deze twee er nog even achteraan.

Ik plof neer op een stoel in de keuken en pak mijn mobiel erbij. 47 berichten uit een groepsapp waar ik toch niet in praat. Ik haal de berichten weg en ga naar Instagram. Justin Bieber heeft er een seconde geleden een foto opgezet. Ik like hem en zie dat ik de eerst ben. yes! Ik kijk verder en zie voor de rest niks bijzonders, foto van Femke, foto van Dave, foto van Niall, foto van ed, foto van... wacht, zei ik nou Niall?! Waarom volg ik hem?! Snel klik ik op ontvolgen en ga verder met fotos kijken. 

Na 5 minuten begin het al te vervelen en leg mijn mobiel weg. Ik zucht en sta op. ik kijk op de klok en zie dat het 8 uur is. "KIM, IK GA DOUCHEN!" schreeuw ik door het huis en lopen de trap op. Ik loop naar de badkamer en doe hem op slot. Ik kleed me uit en gooi mijn vieze kleren in de wasmand en zet de douche alvast aan. Als het water is opgewarmt stap ik in de douche en laat de warme stralen over mijn lijf gaan. Na 10 minuten stap ik eronder vandaan en loop met mijn handdoek om mijn lichaam naar mijn kamer. In mijn kamer trek ik mijn joggingsbroek aan en een adias shirtje. Morgen heb ik eerste 3 uur vrij dus kan gelukkig lang uitslapen.

Ik loop naar beneden en vind Kim die met haar hoofd in de koelkast staat. "uhm, Kim? Wat doe je?" vraag ik terwijl ik naar haar toe loop. "Ik heb het warm" zegt ze schouderophalend voor zover dat kan. Ik grinnik en pak een zak chips uit het keukenkastje. "Succes" zeg ik en loop naar de woonkamer waar ik op de bank neer plof. Ik pak de afstandsbediening en begin te zappen. Als ik na een half uur nog niks heb gevonden besluit ik maar om de tv uit te zetten. Ik loop weer de keuken in en zie Kim nogsteeds in de koelkast hangen. "Kim?" vraag ik terwijl ik naar haar toe loop en op haar rug tik. Ik krijg geen antwoord maar ik hoor we een zacht gesnurk uit haar mond komen. Ik grinnik. Natuurlijk, die is in slaap gevallen. Hoe kan het ook anders?

Ik neem Kim in mijn armen op de bruidstijl, wat wonder boven wonder lukt, en loop met Kim de trap op naar haar kamer. Ik leg haar op haar bed en leg de dekens over haar heen. "Slaap lekker Kim" fluister ik voordat ik de deur dicht doe en weer naar beneden loop.

Ik merk nu pas dat ik eigenlijk ook nog best wel moe ben. Ik doe alle lichten uit beneden en doe de deur op slot en loop dan terug naar boven. Voordat ik in bed plof haal ik mijn make-up van mijn gezicht en poets in mijn tanden. Ik stap in bed en ben al snel vertrokken naar dromenland.

-----------

S. HORAN IS BACK MENSEN!! ;)

Het heeft lang geduurd maar hij is er eindelijk. ik probeer nog een keer te updaten voordat ik op vakantie ga maar kan niks beloven.

En dit boek is bijna afgelopen ;(

Ik denk nog 2 hoofdstukken...

Maar ik ga een vervolg maken! ;)

Ik ga nog niks zeggen waar het tweede deel over gaat en hoe deze gaat eindigen maar ik zoek nog een leuke titel. Misschien weten jullie er een ;)

read, vote & comment

xxxxx

Verliefd op mijn beste vriendOnde histórias criam vida. Descubra agora