🌼 u n o 🌼

4.1K 142 3
                                    

🌼 Raven May szemszöge

-Hé Raven! Add vissza a telefonom!- kiabált rám az ikrem, Ryder. Éppen az iPhone-ját loptam el tőle.
-Oh Ryder, annyira szexi vagy!- olvastam fel hangosan a telefonban lévő üzenetet. A suli ribanca irogat a tesómnak és hát megkellett néznem. Ne ítélkezz, tudom, hogy te is megtetted volna.
-Mi a fasz?- jött apa hangja a nappaliból. -Összeszedtél valami csibét és nem is szóltál, fiam? Szégyeld magad.- hangosan felnevettem, Ryder pedig már vörös volt mint a főtt rák.
-Nash!- kiáltott rá anya nevetve. Igen... Nash mint Nash Grier, anyukám pedig Shadow Black.
-Mi van? Te is örülnél, ha Raven elmondaná, ha valami faszi küldözgetne neki ilyen üzeneteket.- most rajtam volt, hogy fel vegyem egy rák tipikus színét.
-Hagyd már abba! Te is ilyen voltál.- Anya nem nagyon kertelt. Igazából, sosem érdekelte őket, hogy miről vagy hogy hogyan beszélnek előttünk.
-A suli ribanca írt nekem és nem tudom lerázni.- nyafogott Ryder most már anyujéknak. 
-Oh fiam, anyád előtt rám is ragadt a suli picsája, mint egy rágógumi a cipőd talpára. Nem fogja elhinni, hogy nem kell neked. Egyszerűen nem fogja felfogni. A pucér agyával nem igazán megy neki a gondolkozás.- Ryder frusztrálton felnyögött és az arcát a tenyerébe temette.
-Ah nyugi, majd Raven segít.- Uram teremtőm.
-Oh nem, biztos nem. A-a.- mondtam. K.I.Z.Á.R.T.
-De de. Ikrek vagytok. Tartsatok össze.- ezzel feláltak és elindultak munkába. Igaz, hogy ikrek vagyunk, de nem igazán hasonlítunk. Nem nézünk ki úgy, mint az ikrek, inkább csak mint egy normális testvérpár.
-Úgy néz ki nincs más választásom... Szóval Rydie... induljon a Ribi Bibi akció.- Ryder, avagy Rydie, teljesen lesokkolva nézett rám. Magam sme hiszem el, hogy ez most elhagyta a számat. Na mindegy. Megrántottam a vállam és elindultam az autóm felé. Mivel apu a néhai MAGCON tagja volt és így híres lett, van elég pénzünk. Nem használom ki, soha nem is használnám. Nem hordok dizajner cuccokat, megelégszem egy egyszerű pólóval is amit aztán majd feldíszítek. Szeretem a kreatív dolgokat és annál jobban is szeretek festeni.
Ám van egy dolog, amire még az életemnél is jobban vigyázok. Van egy vérvörös Ford Mustang-om és van egy Ryder-nek is, de az övé kék. Anyujéktól kaptuk a 16-ik születésnapunkra. Lehet, hogy ez egy kicsi korai, de nem érdekel. Mindennél jobban szeretjük ezeket az autókat és más nem is kell nekünk. Ennyi elég a boldogsághoz.
Ryder-el mindíg versenyzünk a suliig és hála az égnek a rendőrök eddig még nem kaptak el.
Ryder-el szeretnénk elkezdeni versenyezni legális versenyeken is, de még nem volt merszünk anyujéknak elmondani. Persze megértőek meg minden, de azért nem hiszem, hogy hagynák, hogy a 17 éves gyerekeik versenyezzenek.
Megáltunk egy piros lámpánál. Megbőgettem a motort ezzel jelezve Ryder-nek, hogy versenyezni szeretnék. Ryder is ugyan ezt tette. Másodpercek lehettek hátra a "start-ig" amikor is egy fekete-fehér színű Chevrolet Camaro állt be mellénk. Ő is megbőgette a motort. Rá néztem Ryder-re, megrántotta a vállát és mivel nekem is mindegy volt, így hát belementünk.
A lámpa zöldre váltott a három autó pedig elindult. Hagytam, hogy Ryder és a titokzatos valaki előre menjen, ez is a tervem része. Már majdnem a sulinál voltunk, így ideje volt, hogy behozzam a lemaradást. Rá léptem a gázra és teljes sebességgel elhajtottam mellettük és sikeresen be a suli parkolójába és ezzel megnyerve a mini versenyt. Mindkét oldalamon volt egy-egy üres hely. Bal oldalamra beparkolt Ryder, a jobb oldalamra pedig a titokzatos valaki. A tesómmal kiszáltunk és nem sokkal később a Camaro ajtaja is kinyílt. És megkell, hogy mondjam... Az összes sajt szent istene... Ha tehettem volna ott helyben földnek vágom magam. Szerintem még a nyálam is kicsordúlt.
Az autóból egy magas gyönyörű srác lépett ki.

🌼🌼🌼

🌼 Y o u t h 🌼Where stories live. Discover now