🌼 d i e c i s é i s 🌼

1.8K 89 6
                                    

🌼 Jace szemszöge

Mit keres ez itt? Nem baszta el az életemet még eléggé? Most még a barátnőmet is elakarja lopni. Hát a lószart.

-Mit csinálsz itt?- köptem oda. Nincs kedvem jó pofozni.
-Ehhez a gyönyörű lányhoz beszélek. Éppen elakartam hívni egy randira.- villantott egy félmosolyt Raven felé. Oh te takony...
-Már megbocsáss. Ha nem vetted volna még észre, már foglalt vagyok. Elég durva, hogy a saját testvéred barátnőjét akarnád. Szánalom.- sziszegte Raven a fogai között. Megkönnyebbültem, hogy ezt ő is így gondolja.
-Ugyan már angyalom, jössz te még az én utcámba.- mondta Xavier és rá kacsintott.
-Előbb baszatom el magam egy busszal.- mondta Raven egy angyali mosoly kíséretében. Annyira tökéletes. Xavier nem kicsit volt meglepődve, győztes vigyorral a képemen közelebb húztam magamhoz Raven-t, aztán mentünk tovább osztályfőnökire.

-Figyelem fiatalok, 2 hetes kirándulás lesz. Megyünk a Bahamákra!- kiáltotta a tanesz. Mindenki teljes sokban nézte a nőt, amíg nem lassan mindenki magához tért és óriási öröm sikolyok töltötték be az osztályt.
Egymás felé fordultunk Raven-nel és...
-MEGYÜNK A BAHAMÁKRA!- kiáltottuk egyszerre.

🌼 Raven May szemszöge

Ez hihetetlen! A Bahamák?! Mi a franc?!
Mindenki rohadtul izgatott. 1 hét múlva indulunk... ÚR isten! Kell vennem valami cuki nyári göncöket és fürdőrucit és... jaj... Ide kell Winter és Emerald is...

-Mit csinálsz ma?- suttogta a fülembe a kérdését Jace. Amint a lehelete a bőrömhez ért, kirázott a hideg. Ez a srác lesz a végzetem. Ő a szánalmas életem egyedüli fénye.
-Vásárolni megyek, ha nem vetted volna még észre... nem vagyok a nyárirucik és a bikinik híve.- mondtam és nyomtam egy puszit az orrára.
-De nekem te így tetszel.- aaaw, hát olvadjak el itt és most.

Ahogy mondtam, suli után felhívtam Emerald-ot és Winter-t, találkoztunk a bevásárló központban és indulhat a pénz baszás.
-Forever 21?- kérdezte Winter. Mindenféle felesleges várakozás nélkül elindultam az üzlet felé. Fhuj... Minden színes, de főleg rózsaszín. Kék? Valahol? Kééék!!!

Kemény 3 óra 16 perc és 57 másodpercel később végre valahára végeztünk. Sikerült összekaparnom 3 bikinit és elég sok pólót és rövidnacit. Itt is vannak 👇

 Itt is vannak 👇

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


A rohadt vásárlás után úgy döntöttünk, hogy megállunk enni a Mekiben, mert miért ne?-Mesélj már, mizu veled meg Jace-el?- na igen, nem vagyunk mindíg egy más valagában

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A rohadt vásárlás után úgy döntöttünk, hogy megállunk enni a Mekiben, mert miért ne?
-Mesélj már, mizu veled meg Jace-el?- na igen, nem vagyunk mindíg egy más valagában. Nem szokásunk kibeszélni minden kis apró lószart.
-Megvagyunk, boldogok vagyunk, mindenki véleményét leszarjuk. Bízunk egymásban... jah...- mondtam őszintén. Nem vagyok az a romantikus típus, ezt anyutól örököltem. Nem tudok évekig arról dumálni, hogy Jace mennyire is tökéletes. Jó, persze, vannak pillanatok amikor tényleg rám jön az az öt perc és minden istennek elmondom, de attól még tudom hol a határ.
-Hát ez cuki, nekem is kell már valaki.- Winter mindíg is ilyen volt. Várja, hogy mikor kopogtat a szőke herceg az ajtaján.
-Jace bátyja Xavier a városban van, megszeretnéd ismerni?- kérdeztem selytelmes mosollyal. Azonnal bólogatni kezdett. Emerald-al felnevettünk, előszedtem a telóm és írtam Jace-nek.

R: Lenne kedved át jönni olyan 7 körül?

-írtam az üzenetet. Szinte azonnal jött a válasz is.

J: Őm... itt lakom, de jah persze át mehetek a szobádba bármikor 😉

-Idióta. El is felejtettem, hogy nálunk lakik. Hoppá.

R: Vicces. Hívd át Xavier-t is.

J: Mi a szent kukinak?

R: Csak hívd el.

J: Ha el akarsz hagyni érte, akkor jobb ha most én szakítok 😡

-ez el van szédülve.

R: Ugye csak viccelsz velem? Ezt te sem gondolhatod komolyan Jace.

-Ezzel most tényleg nagyon felbaszott. Hogy gondolhat ilyet rólam?

J: Komolyan gondoltam.

R: Te ilyennek gondolsz?! Ilyennek ismersz? Mert ha igen, akkor eléggé félre vagy. Soha a büdös életbe nem hagynálak el más srác miatt. De ha te ezt akarod, akkor legyen. SZAKÍTS!

-lecsaptam a telefont az asztalra és ignoráltam Jace-t. Hogy képzelheti ezt rólam?!

-Csajok, nem gond, ha inkább holnap jönnétek át?- kérdeztem.
-Dehogy is, történt valami?- kérdezte Emerald.
-Nem, semmi. Jól vagyok. Most mennem kell, majd akkor holnap.- küldtem feléjük egy mosolyt, megöleltük egymást, ez után elhúztam a csíkot.

Felültem a motorra és elhajtottam. Jace folyamatosan hívogatott, de nem érdekelt. Lehet, hogy hülyeség, de megbántott. El mentem az egyetlen helyre, ahová most mehettem. A menedékembe.

🌼 Jace szemszöge

Ezt nagyon elcsesztem. A picsába! Hova gondoltam? Teljesen elvakított a féltékenység. Ray nem veszi a telefont, mit csináljak? Hol lehet? Már késő este van és még mindíg nincs sehol sem. Shadow-nak, Ryder-nek és Nash-nek azt mondtam, hogy az egyik barátnőjénél alszik. Nem akartam, hogy idegeskedjenek, elég, hogy engem majd szét basz az ideg. Mennem kell, megkell találnom. Kerestem már a parkban, Winter-nél és Emerald-nál is,de sehol sincs. Vagy hatvanszor végig néztem az egész várost, de semmi. Hol vagy Ray?
Isten gondolkozz már Jace... használd azt a tökmag agyadat. Hát persze! A menedéke.
Tövig nyomtam a gázt, majdnem megbüntettek, áthajtottam 5 piros lámpán, majdnem elütöttem egy idős nénit... DE! 30 perc alatt ideértem. Megnyugodtam, amikor láttam, hogy Ray motorja itt áll. Megvagy végre.
Bementem az erdőbe, egyenesen a kunyhó felé. Újabb 10 perc... végre valahára láttam a kunyhót, nem égtek már a lámpák ami azt jelenti, hogy Raven alszik. Tudtam, hogy bezárta a kunyhót, de még annó adott egy pótkulcsot. Amilyen csendesen csak tudtam, benyitottam a kunyhóba és igen... Ott volt. Teljesen egészségesen és a hajszála se görbült. Kint már elég hideg volt, láttam, hogy fázik. Tudom, hogy ez nem a legjobb ötlet, de bebújtam mellé az ágyba. Raven azonnal közelebb húzódott hozzám, a fejét a mellkasomra hajtotta, átöleltem a derekát ezzel is közel tartva magamhoz. Nyomtam egy puszit a fejére és ezzel el is aludtam.

🌼🌼🌼

🌼 Y o u t h 🌼Where stories live. Discover now