0.5

3.1K 203 13
                                    

Jungkook' un ağzından

Lanet güneş ışıkları gözüme girmeye o kadar niyetliydi ki bende daha fazla ısrar etmedim. Gözlerimi acıyla açtım dün fazla yorulmuştum. Bugün benim için büyük gün birisini seçmek zorundaydım kafamı çok kurcalıyor bu durum. Hoseok hyung un dediği gibi onunla eş olmak istemiyorum. Tabi böyle bir şey mümkün mü onu bile bilmiyorum.

Banyoya gidip ayılmak için elimi yüzümü yıkadım. Soğuk su bu işler için çok iyi. Hızlıca üstümü değiştirdim. Klasik beyaz tshirt siyah kot bunlar beni tarif ediyor sanırım. Kahvaltı yapmadan çıktım.

Arabaya atlayıp hızlıca şirkete gitmeye başladım. Geldiğimde Hoseok hyung un arabası buradaydı ne zaman geldi belkide geceyi burda geçirdi. Dans kareografileri üzerine çok çalışıyor böylesine bir klip hepimiz için bir ilk olacak. Şirketen içeri girer girmez hemen pratik odasına gittim. Kimse yoktu. Kahve alıp oturdum ve beklemeye başladım.

Hoseok hyung girdi içeriye;
"Kookie erkencisin"
"Uyuyamadım" tamamen yalan.
"Birazdan kızlar gelir bitirelim bu işi "
"Evet hyung" bu adam cidden nasıl konuşuyordu ama seviyorum hyungumu.

Biraz daha konuştuktan sonra beş kız geldi. Hepsi çok heyecanlı görünüyordu. Ee onlarda haklı karşılarında BTS üyeleri var. Aralarından birisi fazla yorgun görünmesine rağmen güçlü durmaya çalışıyordu. Hepsiyle kısaca selamlaşıp yerlerimize geçtik. Ardından müzik başladı hepsi sırayla danslarını yaptıktan sonra duvar kenarına gidip oturdular. Adının Dae olduğunu öğrendiğim kız gerçekten çok iyiydi. Hani şu güçlü görünmeye çalışan.

"Kookie ben bunları sevdim"
"Evet hyung ben karar bile verdim"
"Bende"
"Dae"
"Dae"

Şok olmuş şekilde birimize baktık hadi ama ikimizde aynı kişiyi seçmiş olamayız.

TUTSAK / JJKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin