0.9

2.7K 138 20
                                    

Junkook'un ağzından

Tae odamdan çıktıktan sonra bende kahve almaya çıkmıştım. O sırada kahve alan bir kız  vardı yüzü tanıdık geldi. Ayrıca oldukça dikkat çeken bir fiziği vardı. Bende yanına gidince  bana gülümsedi çok güzel bir gülümsemesi vardı.

"Merhaba Jungkook" dedi. İtiraf etmeliyim konuşmasını beklemiyordum.

"Merhaba şey ım-mm"

"Kendimi tanıtmayı unuttum Ben Ra Min"

"Beni biliyorsun zaten"

"Evet bilmeyen yok sanırım , şey senden bir şey isteyebilir miyim" dedi ve o güzel gülümsemesi bağışladı etkilendim.

"T-tabii" lanet olsun neden kekeledim ki.

"Akşam işin yoksa benimle bir şeyler içmeye gelir misin buralarda çok iyi  bir yer biliyorum"

Bu kadar hızlı olmasını beklemiyordum. Düşünürmüş gibi yaptım o sıra da kahve hazırlanmıştı.

"Olur saat 9 da şirketin önünde buluşabiliriz"

Hızlıca kafasını salladı bende o sırada oradan ayrıldım. Hadi ama benimde güzel kızlarla vakit geçirmeye hakkım vardı. Tekrar odama döndüğümde beni bekleyen işler vardı.

Ayrıca yarın ilk prova günüydü. Hoseok hyungda eşini bulmuş. Biz biraz geç kaldığımız için iki gün dörtlü çalışmamız lazım çünkü diğerleri ilerlemişti. Şarkı üzerinde çalıştıktan sonra saat 9 a gelmek üzereydi.

Yedek tshirtlerimden birini alıp değiştirdim biraz da parfüm sıktım ceketimi elime alıp çıktım . Yavaşça asansöre yürüdüm biraz bekledikten  sonra asansör gelmişti. Hızlıca içine girdim en alt kata geldiğinde yavaşça açılan kapıya küfür ettim. Kendimi dışarı attığımda Ra Min beni bekliyordu.

"Erken gelmişsin"

"Evet " dedi sadece.

Elimle gelmesi için işaret ettikten sonra arabaya doğru yürüdük. Ne kadar kapısını açmak istemesem de kibarlık olsun diye açtım gülümsemekle yetindi. Hızlıca şoför tarafına geçip arabaya bindim.

"Evet ne taraftan gitmemiz gerekiyor"

"Biraz ileriden sağa dönmelisin ve ordan biraz düz gidince ben söylerim"

Hızlıca kafa salladım ve arabayı çalıştırdım. Kafeye geldiğimizde ikimizde indik kapısını açmamı beklememişti. Oturduk ve bir kaç bir şey sipariş ettik. Kafe mi demiştim daha çok pub tarzı bir yerdi ve bira içiyorduk. İlk buluşmadan böyle bir yere gelmemiz ilginçti.

"Bizim şirkete misin  " dedim.

"Evet resmi olarak bugün başladım"dedi. Sürekli bana gülümsüyordu.

Ben daha birinci şişeyi bitirmeden o ikinci şişesini yarılamıştı. Bünyem sağlam olduğu için çabuk sarhoş olmazdım ama ne içtiysem biraz benide çarpmıştı. Saat baya geç olmuştu ve pek fazla konuşmamıştık.

"Kalkalım artık senide yurduna bırakayım"

"Ah evet iyi olur "dedi ama sarhoş olmuş gibiydi ya da ben sarhoş oldum öyle anlıyordum.

Hesabı ödedim, kalktık. Yurduna geldiğimizde ikimizde arabadan indik.

"İyi geceler Ra Min"

"Jungkook ayakta duramıyorum bana yardım eder misin" dedi. Benimde pek sağlam olduğum söylenemezdi. Bir şekilde güvenliği atlatıp onu odasına kadar taşıdım. Kız cidden güzeldi.

Odasına geldiğimde beni de içeriye çekti. Dayanamadım ve içeri girdim. Hızlıca kapıyı kapattı ve bana sokuldu. Gözlerimin içine baktıktan sonra beni arsızca öpmeye başladı. Bende daha fazla karşı koymadım ve bende onu öpmeye başladım. Onu yavaşça yatağa ittim. Öpüşmeye devam ederken tshirtümü çıkardı. Bende hızlıca onun elbisesini çıkardım.

"Ah bunu yapmamalıyım"

"Hayır Jungkook istiyorum lütfen durma"

Resmen inliyerek söylemişti ve bu içimde ki hormonu harekete geçirdi. Tekrar onu öpmeye başladım ve o sırada pantolonumu çıkardım. O da sütyenini çıkardı. İkimizde kısa süre içinde tamamen çıplak kalmıştık. Biraz daha oyalandıktan sonra içine girdim. İkimizde inlediğimizde ben zevkten o acıdan inlemişti.

Hızlıca içinde gidip gelmeye başladım odayı boğuk inlemelerimiz dolduruyordu. Bu saate herkes uyuduğu için şanslıydık. Bir yandan ellerime göğüslerini okşuyordum. O da ellerini sırtımda gezdiriyordu. Daha fazla dayanamayıp içinden çıktım, gelmiştim. O da geldiğinde işimi bitirmiştim. O kadar hızlı olmuştu ki pek hoşlandığım söylenemezdi yorgunluktan kendimi yatağın üstüne attım.

O ise çoktan uykuya dalmıştı. Biraz uzandıktan sonra üstümü giyinip hızlıca yurttan ayrıldım.

O sırada mesaj gelmişti.

-Merhaba Jungkook

TUTSAK / JJKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin