Abla Senin Anandır

1.8K 51 9
                                    

MULTIMEDİA=ÖZGÜR'ÜN ABLASI (ÖMÜR)

ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE AÇIKLAMAK İSTİYORUM: KOYU MAVİ, AŞIKSAN BELADASIN [ARKADAŞIMIZ YENİ DESTEK ÇIKIN HANİ ;)] VE STUBBORN CHICKEN ADLI HİKAYELER FARKLI KİŞİLER TARAFINDAN YAYINLANMAKTA. DARK İSİMLİ HİKAYE İSE BEN VE STUBBORN CHICKEN'IN YAZARI İLE BİRLİKTE YAZDIĞIMIZ BİR HİKAYEDİR. BUNU Bİ AÇIKLIĞA KAVUŞTURAYIM DEDİMDE :) İKİNCİ OLARAK 100 KİŞİ OLMUŞUZ BU RAKAMA BİLE DANS ETTİM. DÜŞÜNÜN ARTIK HALİMİ. HERNEYSE RESMEN HAFTADA 3 UZUN BÖLÜM YAYINLIYORUM AMA VOTE SAYILARIMIZ BÖLÜM BAŞINA 2-3 VOTE. EMEĞİMİN KARŞILIĞINI HAKETTİĞİMİ DÜŞÜNEREK SINIR KOYMAK ZORUNDAYIM 5+ VOTE OLUNCA YENİ BÖLÜM GELİR. ÇOK KONUŞTUM DİMİ YAA? BANA KIZMAYIN SEVİLİYONUZ ÖPÜLÜYONUZ.

Ben yaklaştıkça Özgür'ün gözlerinde açığa çıkan koyuluğu görebiliyordum. Artık tamamen kendini bana bırakmış gibi gözüküyordu.

"Daha çok beklersin." diyerek yüzüme yamuk bir gülümseme yerleştirip arkamı döndüm. O sırada Bennet'ın beni delip geçen bakışlarıyla karşılaşınca durdum. Yüzündeki ifade çok sinirli ve ciddi dururken dudaklarının kenarının kıvrıldığını hissettim.

"Buraya gel bebeğim." diyerek kıkırdadı. Bu tepkisi beni çok rahatlatmıştı doğrusu. Hızlı adımlarla yukarı onun yanına çıktım. Yanına geldiğim gibi beni kucaklarken 'İşte benim kızım.' diyerek kulağıma fısıldadı.

"Hadi giyin denize çıkalım artık." onu başımla onaylayarak bikinilerimi girmek üzere odaya girdim. Özgür bu kadar salak olamazdı. İlk öpücüğüm konusunda ilk adımı benim atacağımı nasıl düşünürdü, özelliklede onu öpeceğimi. Neyse fazlasıyla haketmişti. Bildiğim bi şey varsa bunun acısını benden fena çıkartıcak! Üzerime turkuvaz, oldukça sade bikinilerimi geçirmemle odaya Bennet daldı. Hop yavrrrum hayırdır! Diyesim geldiysede son anda vazgeçtim. Girdiğinde beni süzdü, sonra gerilen çenesini farkedince öküzlüğümü konuşturdum.

"Ne var?"

"Hemen onları çıkar!" dedi dişlerinin arasından tıslayarak.

"Saçmalama, tabiki de çıkarmıcam."

"Öykü ben senin sevgilinim ve ben ne dersem o olur. Hemen üstündekileri çıkar ve daha kapalı bir şey giy." oldu paşam başka emriniz? En nefret ettiğim şeyi yapıp özgürlüğümü kısıtlıyodu demek ki benim hakkımda yeteri kadar şey öğrenmemiş beyefendi. Ah aptal ben aptal. Hadi bana salak diyin!? Ben ne diye bir günde tanıdığım çocukla çıkarım ki. Hadi kibarca 'seni kıskanıyorum bitanem lütfen üstünü değiştir' dese canımı yi yi... Ama böle olmaz ki be gülüm. Neyse uff ya kırocana bağladım.

"Başka emriniz hünkarım? İsterseniz haşemayla giriyim!?"

"O ne be daha kapalıysa giy tabi. Bu arada denizde bi dakka yanımdan ayrıldığını görürsem külahları değişiriz Öykü hanım."

"Sen ne diyosun be!? Kölen miyim ben senin!? İstediğimi giyer istediğimle takılırım! Bi an gerçekten beni tanıdığını bana güvendiğini sanmıştım yazıklar olsun!" diye tüm gücümle bağırınca içeri Özgür daldı. İlk beni görünce gözleri koyulaştı. Ahh hadi ama Bennet'dan alınıp Özgür'e fazla fazla monte edilmiş şu erkeklik hormonu. Şu durumda bile aklı nerelerde hıyarın. Gözlerini benden ayırıp Bennet'a doğru yürüdü.

"N'oluyo lan burda!?"

"Bennet Bey özgürlüğümü kısıtlayıp kalbimi kırmakla meşgul." diye ellerimi göğüsümde birleştirerek çocuk gibi şikayet ettim. Bennet sinirle Özgür'e döndü.

"Sanane! Sevgilimle olan kavgamdan koca bi sanane!"

"Sus lan sen BİDON!" diye bağırınca Özgür, kıkırtıma engel olamadım. Bu halimle bakışları yumuşayan Özgür hemen kendine geldi. Ne kadar dengesiz bi çocuk ya harbiden, daha demin bildiğin duygularıyla oynadım lan!

KOYU MAVİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin