Capitolul 2

42 3 0
                                    

Mi-am aplecat capul in fata si mergeam pe culoarul lung al școlii până la dulapul meu dorindu-mi sa dispar de tot de pe planeta. Cum a putut să îmi zică asta? Chiar dacă la fizic semanam izbitor de bine avem caractere diferite.

Adâncită în gândurile mele nu Mi-am dat seama ca m-am izbit de un corp masiv si bine facut. Imi ridic ochii spre el si ii pot privi toate trăsăturile. Avea parul saten si ochii albastri care te purtau intr-o lume complet necunoscută.

-S-scuze. Nu am vrut. Doar că su-

-Hei, hei. E ok. Esti noua aici. Eu sunt Bryan. Dar tu?

-C-charlotte, spun putin buimăcita de situație.

-Încântat. Eu acum trebuie să plec la cantină. Dacă vrei poti veni cu mine.

-Sigur. Asta daca nu trebuie stai cu prietenii tai.

-Haide. Nu faci nimic rau.

Clatin afirmativ din cap si il urmez pe coridorul lung evitând pe cat posibil privirile elevilor asupra mea. Intru pe o usa micuță si observ o camera foarte mare. Intr-o parte era bucătăria unde se pregătea mâncarea iar în stânga ei peste tot erau mese cat cuprindeai cu privirea.

-Haide. Pe aici.

Il urmez pe Bryan si ajungem la o masă unde le vad pe Leah si Anya, iar lângă ele mai era o fata cu parul blond lăsat liber pe spate si usor buclat, iar ochii îi avea verzi ca un smarald.

- Buna fetelor, spune Bryan.

- Buna si tie. Oh. Hei Charlotte.

-Cine?, întreba fata aceea.

-A da. Charlotte, ea este Cassandra. Casi ea este Charlotte. E noua in liceu.

-Da. Ma rog. Am plecat. Pa prieteni. Si tie Claire.

-E Charlotte.

-Nu- mi pasa deloc.

Cu toate astea, ea pleca iar eu ma asez destul de confuză la masa cu ceilalți.

-Ce a fost asta?intreaba Bryan.

-E nervoasă. Nu stiu ce proiect cu modeling-ul nu i-a iesit. Scuze pentru ea.
Dar cand e stresata sau supărată mai bine nu stai in preajma ei.

-Bine de stiu!

Încep să mă uit de jur împrejur prin cantină observând că toți elevii stau pe grupuri. Dacă ei stau in grupurile deja facut e de ani de zile eu o să fiu singura elevă care va sta singura. Of Doamne.

Dintr-o dată usa se deschide brusc pe ea intrând băiatul de la ora precedenta. Cel care crezuse că în fața lui era "bunaciunea nou-venita". În spatele lui vad ca mai era încă un baiat destul de inalt, cu parul negru ca taciunele si ochii de un caprui intens. Vad ca din spatele lor vine fugind un baiat cam de aceeasi inaltime cu ei doar ca avea parul saten dar ochii tot caprui. Ii da la o parte pe cei doi si vine catre masa noastra. Se asaza langa Anya, iar aceasta pare degustata de el.

- Of Doamne Liam. Putem sa mergem sa vorbim despre asta in alta parte?, spune Anya un pic cam iritata.

-Normal. Orice pentru tine.

cei doi pleaca, iar eu ma uit confuza la ce tocmai s-a intamplat. Acest Liam parea un baiat de treaba. Nu imteleg de ce Anya l-ar respinge. Dar in fine, nu e problema mea, mai ales fiind noua in liceu.

-Saracul Liam, spune Leah un pic cam trista. Nu o inteleg deloc pe Anya.

-Ăăă...ce s-a întamplat mai exact între ei doi?

-Liam era din gaşca lui Harry Styles. Cred că ai auyit de ei.

Dau in sens negativ din cap, iar Leah si Bryan răsufla parcă uşuraţi.

-Puteţi sa îmi povestiţi voi?

-Normal. Erau cinci baieti in gasca asta. Harry Styles, Zayn Malik, Niall Horan, Liam Payne si Louis Tomlinsom. Impreuna erau gasca liceului. Terorizau pe oricine. Mai ales Harry. Aproape toate fetele au cazut in plasa lui. Cred ca mai mult de jumate de liceu stie ce se intempla cand Styles pleaca cu o fata. O duce la el, se distreaza peste noapte cu ea si apoi o paraseste urmând apoi ca a doua sa faca tot posibilul ca pe fata aceea sa o faca de ras in fata liceului. Toate cele care au primit asta inseamna ca apartin lui Harry. Anya venise cu doi ani înaintea ta. Cand gasca a vazut-o pentru prima data, cel care o privea non-stop era Liam. Incepuse sa se gandeasca mereu la ea si apareau tot felul de certuri intre membrii gastii. pe motiv ca cica Harry o va atrage si pe ea in plasa lui. La un moment dat s-ar fi zvonit in scoala ca Liam s-ar fi retras din gasca deoarece nu putea sa faca parte dintr-un grup care face rau fetelor. Liam se tinea numai dupa Anya, iar ea nu il vrea nici pana in prezent langa ea stiind ce lucruri a putut face. Liam s-a schimbat radical fata de cum era. Dar nu e singurul. Si ceilalti doi, Louis si Niall, au parasit gasca pe acelasi motiv si s-au schimbat si ei. Eram o data la biblioteca si aranjam cateva carti si deodata il prinsesem pe Niall ca ma privea. M-am intors spre el si incepusem sa ne certam. Dupa mai multe ore petrecute acolo, iesisem prietena cu Niall. Dar se zvonea in scoala ca cica ar avea sentimente pentru mine.Asta cam dupa 5 luni de cand devenisem prieteni. Cand m-am dus si l-am intrebat a raspuns afirmativ si am fugit imediat de acolo. Nu pot sa zic ca nu am si eu sentimente pentru el. Dar imi era frica ca daca am fi un cuplu, nu am rezista prea mult, ne-am desparti si fiecare din noi ar suferi. La mai putin de doua saptamani ne-am intalnit si fiecare din noi a spus ce a avut de spus. Si cam asa s-a intamplat sa fim un cuplu pana si in ziua de azi.La fel s-a intam-

-Buna din nou Bryan si Leah. Hei, Charlotte parca nu?

-Dap. Asa e.

Cassandra se asaza la masa si se uita spre mine.

-Imi cer scuze pentru acum jumatate de ora. Eram destul de nervoasa.

-Nu e nici o problema. Stai calma.

-Perfect. Despre ce vorbeati?

-Despre cum s-a destramat gasca lui Styles si cum ma devenit eu cu Niall un cuplu.

-Ah...da. Cea mai romantic-

-Te rog, nu incepe si tu. Destul ca am auzit toate astea de la Leah, se planse Bryan. Slava Domnului ca trebuie sa plec caci altfel innebuneam. Pa fetelor.

Se ridica si pleaca, iar celelalte doua fete incep sa chicoteasca.

-Cum spuneam, zice Cassandra, e cea mai romantica poveste. La fel s-a intamplat si la mine si Louis. Doar ca nu suntem inca un cuplu. Mai lucram inca la asta. Astep sa fie destul de romantic ca si Niall ca sa pot sa ii spun ca vreau sa fim mai mult decat prieteni.

Pe usa intra Anya, cu un zambet larg pe fata.

-Ce e de zambesti asa?, intreaba Leah.

-Nu o sa va vina sa credeti. Dar Liam a zis ca s-a indragostit de mine.

-Ai du-te!, spun sarcastice in acelasi timp fetele.

-Ha ha. Daca stiati trebuia sa imi spuneti.

-Unde mai era elementul surpriza atunci? intreaba Cassandra putin amuzata.

Anya vrea sa spuna ceva, dar se suna si se anunta ca suntem asteptati toti in sala de festivitati. Plecam de acolo spre sala, intrebandu-ma daca voi avea si eu un astefel de noroc ca si fetele.

True LoveUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum