Capitolul 4

24 2 0
                                    

Înaintand atât trista cat si furioasă spre ieșirea școlii, ma gândeam la atitudinea lui fata de mine. Desigur el crezând că sunt Bailey, Poate ii va merge tot ce incearca. Singurul lucru pe care nu il inteleg este de ce cand vreau sa ii spun adevarul nu ma lasa. Ar trebui sa stie ca nu se da la Bailey, ci la sora ei. Tot ce imi doresc in acest moment e sa ma duc acasa.

Ajunsă în parcarea liceului, ma îndrept spre masina mea. Ma urc in ea, iar următoarea mea locație e acasa. Când ajung, intru ca un vârtej si ma duc direct spre camera mea hotărâtă să stau întinsă si sa ma gandesc cum sa ii spun acelui băiat ca eu sunt doar o simpla fata care vrea sa fie lăsată în pace și să îi arate care e sora ei pe care el încearcă să o cucerească.

***

După mai multe ore in care am stat si m-am gandit cum sa îi spun băiatului cu parul saten si ochii verzi ca nu eu sunt Bailey, aud usa de la intrare deschizandu-se. Nu ma sinchisesc sa cobor din pat, căci stiu ca este Bailey. După câteva minute, vine in fuga in camera mea, dar ceva e ciudat la ea. Deobicei e zâmbitoare și plină de viață. Acum vad ca e tristă. Oare ce s-a întâmplat?

-Um...e totul bine? o întreb nesigură.

- Nu Charlotte, nu e nimic bine. Stii ce s-a întâmplat după ce ai plecat?

Dau din cap in sens negativ, iar ea pare ușurată.

-Bun. Păi după ce ai plecat în fugă din sala de festivități, va trebui să vorbim despre asta, directoarea a continuat cu discursul ei, iar după ce l-a terminat a alunecat și si-a luxat glezna. Am văzut o fată care a pus vaselina pe ultima treapta a scenei si pe urma s-a ascuns. Cand m-am dus sa o ajut alaturi de Ailyn, prietena mea, fata aceea a venit si ne-a acuzat că noi am pus vaselina pe treapta numai ca sa ne batem joc de directoare. Directoarea i-a dat crezare si amândouă ne-am ales cu o pedeapsă îngrozitoare. Trebuie să rămânem o săptămână după ore ca sa facem curățenie in școala.

- Și ce e rau in asta? Nu vad unde e problema, zic nedumerită si confuză.

-Cum adică? M-am facut de râs fix din prima zi de școală. Mai ales in fata băieților, spune ea dezamăgită.

Va fi o zi lungă!

*

Săptămâna asta a fost pot sa spun atât buna cât și rea. Buna in sensul ca ma inteleg din ce in ce mai bine cu Leah, Cassandra, Anya si Bryan. Orele sunt acceptabile, iar profesorii sunt destul de prietenoși. Si rea  in sensul ca Majestatea sa, domnul Styles, încă umbla dupa mine crezând că sunt Bailey. Am incercat săptămâna asta sa îi explic ca nu sunt cine vrea el sa fiu, dar nu a ascultat. Tipic!

Azi e sâmbătă si am stabilit cu Leah sa ne vedem si sa mergem la un film. Bryan a zis ca nu poate venii caci are treaba cu familia lui, Cassandra are o ședință foto, iar Anya a zis ca trebuie sa vorbeasca cu Liam. Trebuie să mă văd cu Leah in 5 minute, iar eu trebuie doar sa ma mai încalt cu conversii mei negri.

Imi iau geanta, imi pun telefonul si cativa bani in ea si ies pe usa. Ma întorc si o vad pe Leah îmbrăcată intr-o rochie albă și o pereche de balerini negri. Ma îndrept spre ea zâmbitoare, lasandu-mi gândurile la o parte, si o pornim spre cinematograf. De la casa mea până acolo ar fi cam 20 de minute, deci avem timp berechet ca sa putem sa pornim un subiect de discuție. Parcă citindu-mi gândurile, Leah porneste un subiect pe care chiar nu aveam de gand sa-l vorbesc.

-Harry tot se tine după tine?, intreaba ea putin temătoare.

-Da.  Ma enervează la culme. Si cand incerc sa ii explic ca sunt sora lui Bailey, pur si simplu nu ma ascultă, spun posibil prea nervoasă.

True LoveDonde viven las historias. Descúbrelo ahora