Capitolul 7

24 0 0
                                    

-Despre ce vorbesti? il intreb eu si deja mi-e frica de raspuns.

-Despre semnul tău de naștere, drăguță, spune Harry, iar mie imi pică cerul în cap.

-Nu stiu despre ce semn vorbesti, îi spun si sper sa mă creadă.

- Până la urmă, Harry, pentru ce ai vrut sa intri în grup? îl întreabă Niall.

- Ei bine, drag fost coleg de gașcă, voiam sa o văd pe Charlotte cum se panicheaza și ca sa vad in ce papa-lapte v-ați transformat, zice el și începe sa râdă.

-Du-te naibii Styles, zice Liam, iar toti incuviintam.

-Ma duc, dar prietena voastra va veni cu mine.

-Pa Styles, zice Louis, iar toti inchidem apelul.

Imi pun laptop-ul pe masa si ma intorc in pat. Tot ce vreau si sper e sa nu se tina dupa mine de acum înainte. Chiar dacă a aflat despre semnul meu de naștere, asta nu inseamna ca nu il pot ascunde. Mai demult, Bailey imi acoperea pata cu fond de ten doar ca prietenii nostri sa nu ne recunoască. Ei se bazau mereu pe faptul ca daca eu aveam pata era clar cu care geamana vorbesc.

Poate o voi face din nou, doar pentru a ma asigura ca Harry ma lasa in pace. Si, in plus, deja vremea e destul de urata si este frig, iar o bluza cu mânecă lungă e bine venită. Închid ochii și adorm cu speranța ca mâine nu voi da cu ochii de Styles.

**

-Bun copii, acum ca am stabilit data testului, ce ar fii sa ne amintim de căile sensibilității exteroceptive de anul trecut? întreabă doamna Olympia, plina de speranță.

Nimeni nu ridică mâna și vă spun și motivul. Căile sensibilității si cele piramidale si extrapiramidale [N/A :')) ] sunt destul de urate si te poți încurca destul de des descriind una. Iar profesorii de biologie abia asteapta asta ca sa te poata taxa.

-Căile sensibilității exteroceptive sunt termica si dureroasa, tactila fina si tactila grosieră, spune imediat vocea pe care o detest din ce in ce mai mult.

-Bravo domnule Styles, vad ca v-a prins bine faptul ca te-am trimis la olimpiadă, spune profesoara si apoi începe să facă o recapitulare despre toate căile.

-Nu credeam ca e asa deștept, mormăi pentru mine si incep sa notez tot ce spune profesoara.

Cand auzim clopoțelul, doamna Olympia ne spune încă o data ce sa recapitulăm si apoi pleacă din clasă. Anya a fugit imediat la baie impreuna cu Leah, iar eu am ramas sa îmi strâng lucrurile si sa plec cat mai repede. Chiar cand vreau sa plec, Harry vine la banca mea și lasă sa-i cada din mana un biletel, apoi pleaca. Deschid biletul curioasă, iar ceea ce scrie ma face sa imi doresc sa devin mută pentru tordeauna:

"Este o diferență între a fi deștept și a fi inteligent" .

**

-Deci Cass, cum e situatia cu Louis? intreaba Leah la cantină.

-Pai am stabilit datele întâlnirii si acum sper să ma întrebe dacă vreau sa fiu iubita lui, spune Cass visătoare.

Ușile cantinei se deschid și intră Bryan alături Liam care se îndreaptă spre masa noastră. Liam o vede pe Anya si se asaza langa ea, iar Bryan se asaza lângă mine, căci locurile de lângă Leah si Cass sunt ocupate de catre Niall si Louis, cand vor veni.

-Lotte, pot sa vorbesc undeva cu tine mai retras? ma intreaba Bryan deodată.

Dau afirmativ din cap si ne indreptam spre ieșirea din cantină. Ajungem pe hol unde ne oprim in fata dulapiorului lui. Elevii trec prin fața mea, unii ducandu-se spre cantină, alții stând pe hol si așteaptă sa se sune pentru ora viitoare, iar altii se îndrepta spre curtea interioară a școlii.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 03, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

True LoveWhere stories live. Discover now