Capitolul 3

34 1 1
                                    

Pășesc timidă înăuntrul încăperii minunandu-ma cat de mare si de frumoasa putea sa fie sala de festivități a liceului. Podeaua era combinată in mai multe nuante de portocaliu si galben, iar pereții erau de un crem superb. Tavanul alb strălucea de curățenie deasupra capului meu si ma bucura acest act de respect privind curatenia pentru elevi.

Sala era mare, crezând că pot sa încapă aici o armată intreaga si tot cred ca ar mai ramane putin spatiu liber. În fața am vazut ca era pus un podium destul de înalt cu tot felul de microfoane și boxe negre pe el. Am zărit mai multe randuri de scaune așezate, dandu-mi seama ca erau pentru elevii care veniseră putin prea repede, deoarece nu erau așezate decât vreo trei rânduri. M-am dus spre al doilea rând, asezandu-ma pe al patrulea scaun din dreapta.

Cat timp am stat si am asteptat, mi-am scos telefonul uitandu-ma neliniștită si nerăbdătoare la ceas, dorindu-mi ca directoarea sa vina mai repede si sa isi înceapă discursul pentru care ne-a chemat aici. În sala mai erau alti câțiva elevi, dar nu am intrat in vorba cu ei, fiind noua si in plus, neavând ce sa vorbesc cu ei. Singurele persoane pe care le-am cunoscut sunt Bryan, Anya, Leah si Cassandra.

Adâncită în gândurile mele, am tresărit când am auzit usa trantinundu-se de perete cu prea multa putere pe ea intrând o fata cu parul roșcat spre portocaliu si cu ochii albastri ca doua safire. Langa ea se află nimeni altcineva decât iubita mea soră, râzând de zor cu fata aceea. Cand fata aceea si-a îndreptat atenția spre mine, zâmbetul ei a pierit instantaneu, mutandu-si privirea de la mine la Bailey si înapoi la mine.

A intrebat-o nesigură pe sora mea ceva si am vazut-o pe Bailey uitandu-se la mine ca la o fantomă, explicandu-i ceva acelei fete. Mai mult ca sigur era vorba despre de ce sunt două fete identice in acelasi loc.

Sora mea si fata aceea se duc pe rândurile din spate, așezate după ce am intrat eu în sala, începînd din nou sa rada. Stau si astept, iar la un moment dat pe usa intra Anya stând de vorbă cu Leah. Cand ma vad, ma salută si vin lângă locurile de lângă mine. Nu după mult timp apare si Cassandra vorbind cu Bryan de orar. Se uita si dupa fete si le zăresc lângă mine, dar se duc in spatele lor, caci in fata nu mai erau locuri libere.

-Deci, zise Leah, Anya cum merg lucrurile între tine și Liam?

-Vrei te rog sa incetezi? Ma vei face de ras in fata întregii școli. Vom vorbii mai tarziu pe tema asta.

- Daca asa zici tu, fie. Charlotte, cum ti se pare până acum aici?

-Hmm...păi e destul de frumos si sa nu mai spun ca e curat. Imi plac școlile in care sălile sunt curate.

Cele două fete se uita la mine și izbucnesc în ras după două secunde după ce am vorbit.

-Scuza-ne, zice Anya, dar asta e doar la început. O sa vezi mai tarziu ca te vei îngrozi.

În timp ce încercăm să îmi pun gândurile în ordine , pe ușa principală a intrat renumitul Harry Styles , înconjurat de o armată de așa-ziși 'prieteni'.Privirea lui era țintă la mine și a început să înainteze, ignorând-o total pe sora mea . Pe măsură ce se apropia am putut vedea un uriaș buchet de trandafiri roșii în mâna lui stângă și am rămas pietrificată , încercând să mă conving că mai mult ca sigur nu erau pentru mine.Poate erau pentru doamna directoare sau vreo prietena-

-Bună din nou , frumoaso !

Vocea lui mă făcea să mă panichez inutil în timp ce prietenii săi se așezau pe scaunele din jurul meu , într-o arie oarecum restrânsă.Totuși nu i-am spus nimic.

-Se prea poate să am aici cel mai impresionant buchet ...pentru cea mai impresionantă fată, continuă scanându-mi corpul din cap până în picioare.

-Um , ce încerci să faci ? întreb confuză când luăm florile din mâna sa.

-Nu e nevoie să spui nimic , Bailey!
și îmi face cu ochiul.

-Cred că ai înțeles greșit , eu-

Fără să îmi dau seama , festivitatea de început de an era în toi și mă simțeam penibil pentru faptul că eram aproape singura care stătea în picioare , pe deasupra și cu flori în mână .
Când să dau să mă așez , Harry se puse pe locul meu.

-Poate vrei să stai aici , ce zici ? și face semn să mă așez în poala sa.

-Nu , categoric ! Ți-ai pierdut mințile ?!

-Doar când mă gândesc la tine !

-Nici măcar nu știi cum mă chea-

-Hei , tu ! prietena lui Bailey se răsti la mine .Dă-te de acolo , unii vor să asculte ceva adevărat , nu numai dramă !

-Hai taci , de când ești tu așa interesată de școală ? o întrebă Bailey.

-De când avem așa ceva ca profesori ! și arată spre unul dintre tinerii profi noi veniți care se prezentau .

-Pe bune ! Nu știam că-ți plac maturii ! Fată , ești complet nebună !

-Dacă nu tăceți sunteți nebune amândouă , și fără maniere pe deasupra.O parte din elevi au început să râdă la remarca lui Leah.M-aș fi amuzat și eu dacă nu umblam prin liceu cu aceeași față ca a uneia din tipele 'nebune și prost crescute' .
Mi-am mutat din nou privirea spre Harry care nu era atent de loc și se uita în gol .Am luat florile pentru că mi se părea nerespectuos să dau înapoi ce am primit cadou , chiar dacă de fapt erau pentru sora mea indirect și mi-am îndreptat pașii spre ieșire.In drumul meu i-am aruncat nervoasă florile în brațele lui Bailey și am fugit direct să îmi iau geanta și să plec din infernul asta.Puțin îmi pasă acum ce zice directoarea , mai poate să aștepte.

True LoveWhere stories live. Discover now