Throwback.

95 9 4
                                    

Cetiri dana. Jos samo cetiri dana ostalo je do mog rodjendana, krosa i dana kada cu postati cudoviste, tj. vukodlak. Nisam ni slusala Lily, koja je pricala o Bog zna cemu, samo sam razmisljala o jednoj recenici: Nemoj ubiti nikoga.

"Je l' slusas ti mene uopste?", prodje mi rukom ispred face, na sta se ja odjenom trgnem.

"Da, samo... Mislim da necu moci da trcim na krosu u subotu. Mozda je trener upravu. Mozda cu stvarno dobiti napad i mozda Daniel nece biti tamo i...", zastanem. Shvatim sta sam zapravo rekla. Zasto sam to rekla? Lily pocne da se smeje.

"Mi o vuku, vuk na vrata.", uplaseno je pogledam. Ugasila je auto i izasla.

Onda sam shvatila da je to bilo namenjeno Danielu, koji je sa smeskom cekao da izadjem iz auta. Potrazim telefon u torbi, ali oko njega pronadjem oko milion parcica papira.

"Hajde Emma, kasnimo!", doviknula mi je Lily, kojoj je ocigledno bilo neprijatno.

Izvadim telefon i zanemarim papirice i izadjem iz kola.
"Hej. Cuo sam da ti trener ne da da igras zbog onog, znas.", prebaci svoj pun osmeh, u mali, skoro neprimetni smesak u kutku usana.

"Ma snacicu se nekako. Sta radis ovde? Cekas nekog ili?", pogledam okolo i slucajno uhvatim Noela Robinson kako nas gleda. Daniel i Lily se okrenu, nakon sto shvate gde gledam.

"Emma, je l' sve okej? Mislim da treba da udjemo unutra.. Hajde..", uhvati me za lakat i lagano me povuce ka skoli.

Throwback

"Lucas me je pozvao na zurku veceras i ne znam da li da idem. Sara je pravi, ugh. Jeste da smo se pomirile, ali idalje imam osecaj kao da hoce da nam napakosti zbog onog sjaja.", prevrtala sam se po krevetu, jer kao i svaka noramlna osoba, ne znam sta da radim dok telefoniram.

"Ne znam Emma. Znas da ce na toj zabavi da bude i Noah, zar ne? A zabave + pijan Noel nikako ne idu." ,skocim sa kreveta i predjem rukom po okacenim haljinama.

"Opusti se Lily, on i Lucas su najbolji prijatelji. A i uostalom, on ce biti sa mnom celo vece, tako da mislim da ne treba da brines. Nego, kako je u Holandiji? Tako mi je krivo sto nisi ovde.", cuo se uzdisaj.

"Prelepo ali mi je krivo jer nisam sa tobom. Uh moram da idem, mama me zove. Xoxo, bitch.", prekinem vezu.

Kasnije

"Idemo.", uhvati me oko stuka i privuce me k sebi, a onda me nezno poljubi.

Udjemo u kola kojim nas Lucasov brat odveze do Sarine kuce. Bilo je dosta njih napolju, a cak se dovde mogao cuti jak zvuk muzike. Pridjemo i vidimo kako se Noel i neka ocigledno pijana devojka strastveno ljube.

"Debil...", tiho izgovorim sebi u bradu, ali mi Lukas da namrgodjeni pogled.

Kada konacno primete da buljimo u njih, prestanu i Noel dodje do nas dok je ta devojka ostala u uglu i sa prljavim smeskom gledala u mene. Uputim joj zbunjeni pogled, pa prevrnem ocima.

Nakon sto se "izgrlimo" sa Noelom, udjemo unutra i pocnemo da pijemo kao ludi. Igrali smo, ljubili se, pili i ni u jednom trenutku nisam osetila grizu savest jer sam ipak krenula. Moja preuska crna haljina se uporno podizala ka gore, pa je Lucas hteo da mi zalepi selotejp kako ne bih pokazivala previse.

"Moram do wc-a. Odmah se vracam.", sapnem mu na uvo i polako ga poljubim u vrat, a onda nestabilno krenem ka wc-u.

Izgleda da sam popila previse. Usla sam i videla dva Noela kako ljubi dve iste devojke. Sve je pocelo da mi se duplira.

"Jel slobodan neki kabinet? I ako mozete da mi pokazete koji jer mi se stvarno vrti u glavi.", izdahnem i naslonim se na zid, dok cujem kako neko prilazi.

"Ovaj je slobodan. Mislim da bi ti trebala pomoc oko toga..", uhvati me za ruku i polako me uvede unutra.

"Hvala. Dobro sam. Sad mozes da izdjes.", kiselo se nasmejem i pokazem kao vratima, ali ih on zakljuca. Pokusam da odglumim kako to nisam videla i uzmem telefon i posaljem 'SOS WC' Lukasu.

"Rekla sam da sam dobro. Izadji odmah ili cu sama izaci.", pokusam da kazem sto sigurnije, ali sam bila preplasena.

"Nista od toga malena. Uvek me je zanimalo kako izgledas bez odece..", krene da mi svlaci rukav sa haljine.

"Pomeri se moroncino!", udarim ga po ruci, a onda mu zalepim samar. To je ocigledno bio nesto najgore sto sam mogla da uradim.

Besno me je pogledao i uhvatio za obe ruke i prigurnuo me uz zid. Poceo je da me ljubi po vratu, a onda je krenuo ka grudima. Pokusala sam da se oslobodim ali me je jos jace stegao i jednom rukom uhvatio obe moje, tako da je krenuo da mi otkovcava haljinu.

"Noel pusti me! Molim te!", preklinjala sam ali mi je skinuo haljinu koja je pala na pod tako da sam bila sam u brusu i gacama.

"NE! NOEL PRESTANI, PIJAN SI!", zastao je i pogledao me u oci. Gledao me je tako minut-dva, dok sam ja ubrzano i tesko disala.

"Oduvek sam mu zavidio znas? Lucasu. On je uvek imao samo jednu. A ona ga je volela vise nego mojih pedeset. Niko nije bio sa njim samo zbog para ili popularnosti. Sve su ga istinski volele. A mene? Pricaju kako ja iskoriscavam njih, ali one su te koje iskoriscavaju mene. Kada pronadjem devojku koja mi se svidja, ona potrci za mojim najboljim drugom. Sta mislis? Kakav je osecaj? A?! Sta mislis!?", uneo mi se u facu i u ocima sam mogla da mu vidim mrznju, bes.

"Sta mislis kakav je osecaj kada osoba koju volim od vrtica poleti za mojim drugom?! Ili kada ih gledam kako se svakodnevno krljaju pred mojim ocima? Mislis da ce sve ove kurvezdije da mi pomognu da te zaboravim Emma?! Jel mislis?!", bes se pretvorio u tugu u njegovim tamno zelenim ocima.

"Da li mislis da ces me dobiti silovanjem? Da li ti mislis da cu ja potrcati za tobom ako me silujes?! Ne Noel! Ti ne znas sta je ljubav! Da znas, ne bi ovo radio sada.", pazljivo je upijao svaku moju rec, a onda.. Onda me je pustio.

Odjednom, vrata su se naglo otvorila i necija ruka je scepala Noela i izvukla ga. Brzo sam navukla haljinu i izasla.

Bio je to Lucas. Udarali su se iz sve snage. Noelu je krenula krv na nos, a Lucasu na usta.

"Prestani! Lucase prestani!", besno sam urlala. Pokusala sam da ih razvojim ali je samo nastavio dok se Noelove oci nisu zatvorile.

"UBICES GA PRESTANI LUCAS!", konacno sam ih razdvojila i nezno poljubila Lucasa.

"Dobro sam ne brini, nista nije uradio.", mazila sam ga po obrazima, a onda ga snazno zagrlila. Pogledala sam Noela, lezao je nepomicno krvavog nosa. Videla sam kako se njegov stomak pomera gore-dole tako da je samo pao u nesvest.

"Jesi li dobro? Hajdemo odavde..", klimnula sam glavom pa mu pomogla da ustane. Pozvala sam taxi i onda smo otisli kuci.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 29, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Supernatural packWhere stories live. Discover now