43| Aşk Kilitleri

1.5K 158 41
                                    

Bölümün Yayınlanma Tarihi: 04/06/2018

-Bölümün Şarkısı: Daughtry-Start Of Something Good-

-Düğünden İki Gün Önce-

Merve

Çocuklar bir anda bizi evden çıkarıp arabaya bindirmişlerdi, tamam evleneceğiz ama bu ne hız!

''Nereye gidiyoruz?'' dedim bakışlarımı hepsinin üzerinde tek tek gezdirerek. Taehyung, göz kırpıp: ''Gidince görürsün sevgilim'' dedi. Kaşlarımı çatarak arkama yaslandım ve camdan dışarıyı izlemeye başladım. Geçtiğimiz yollar bana fazla tanıdık geliyordu, bu aşk kilitlerine gidildiği yola benziyor. Yoksa oraya mı gidiyoruz? Bakışlarımı hızlıca Taehyung'a çevirdiğimde, yüzünde tatlı bir gülümseme vardı, anladığımı anlamıştı. İşaret parmağının dudaklarının üzerine koyduğunda başımı olumlu anlamda sallayarak arkama yaslanıp, bakışlarımı tekrar cama çevirdim.

***

Sonunda araba durduğunda tam olarak tahmin ettiğim yere gelmiştik. Sırayla arabadan indiğimde Taehyung, elimi kavrayıp:

''Kilidi nereye astığını hatırlıyor musun?'' dedi. Lisedeyken, buraya gelmiştik ve bir kilit asmıştık. Yeri kilitlerle yapılan ağacın arkasındaki yerindeydi diye hatırlıyorum.

''Umarım hatırladığım yerdedir.'' dedim.

''Orada değilse bile, ikinci bir tane asmaktan hiç çekinmem.''dedi. Güldüğümde o da güldü ve koşar adımlarla merdivenlere ilerledik.

***

''İşte!'' dedim kilidi bulduğum gibi, Taehyung hızlıca yanıma geldiğinde. Mavi kilide bakıp gülümsedim, üzerinde not kağıdı vardı ama biz kilidi takarken yoktu. Not kağıdını çevirip, yazan yazıyı okumaya başladım:

''Yerini unutmadığını biliyordum, eğer bunu okuyorsan demek ki ikinci defa buraya gelmişiz ve bu sefer, farklı bir şey vardır. Mesela, bir kaç güne kadar evleneceğimiz gibi... -V'

Bakışlarımı hızlıca Taehyung'a çevirdiğimde, yanıma geldi ve beni kollarının arasına alıp:

''Buraya ikinci kez geldiğimizde evleneceğimizi biliyordum, bu yüzden bunu lisedeyken yazmıştım.'' o gün, ben aşağı indiğimde yukarıda bir şey unuttuğunu söyleyerek çıkmıştı. Demek ki, bu yüzden çıkmıştı.

''Evet tam olarak düşündüğün şey oldu, aslında yukarı da bir şey unutmadım. Bu notu yazmak için geri çıktım ve tekrar geleceğimizi, hata evleneceğimizi bile tahmin etmiştim. Çünkü, ben aşkımızın gerçek olduğuna her zaman inandım.'' dedi ve saçlarımın üzerine küçük bir buse kondurdu. Kokusunu uzun uzun içime çektikten sonra başımı geriye çekip: ''Seni seviyorum'' dedim. Dudaklarımın üzerine küçük bir buse kondurduktan sonra: ''Bende seni seviyorum'' dedi...

Nil

''Hadi, bizde bir tane kilit asalım.'' dedim. Yoongi, kocaman gülümseyerek cebinden mavi bir kilit çıkardı.

''Dünden hazırım.'' dediğinde güldüm ve elindeki kilidi alıp: ''Nereye takalım?'' dedim. Etrafa kısa bir bakış attıktan sonra eliyle çok dolu olmayan kilitlerin takıldığı olduğu yeri göstererek: ''Oraya takalım, böylelikle bizim etrafımıza kilit takanlarda sonsuza kadar mutlu olsun.'' dedi ve elimi kavrayarak o tarafa doğru ilerlemeye başladık.

''Takmak ister misin?'' diyerek kilidi bana uzattığında başımı yavaşça iki yana sallayıp: ''Sen tak, bende anahtarları sahil kenarında denize atayım.'' dedim. Yoongi, beni onayladıktan sonra kilidi taktı ve anahtarları bana verdi.

Yıldızlarda Buluşalım 2 | BTS | ✔️Where stories live. Discover now