49 | Doğum

1.8K 154 87
                                    

Bölümün Yayınlanma Tarihi: 11/06/2018

-Bölüm Şarkısı: BTS- Two! Three!

  ~Sorun değil, 1-2-3 dediğimde unutalım
~Silelim tüm kötü anıları
~Elimi tut ve gülümse

  ~Sorun değil, 1-2-3 dediğimde unutalım
  ~Silelim tüm kötü anılarını
~El ele tutuşup gülümseyelim 

-9 Ay Sonra-

Merve

Karnıma giren felaket bir ağrı üzerine acıyla inleyerek gözlerimi açtım. Elimi karnımın üzerine koyduğumda, acı iki kat daha da artmıştı. Daha doğuma 1 kaç hafta vardı, bu kadar erken sancılarımın girmesi normaldi.

''T-tae!'' dedim titreyen sesimle, elimi Taehyung'un kolunun üzerine koyup onu sarsarak. Sarsılmanın etkisiyle aniden kalktığında hafif irkilmiştim.

''Merve, ne oluyor?'' dedi korku dolu bakışlarını gözlerimle sabitleyerek.

''G-geliyor!'' dedim acıyla. ''Ne?'' diyerek hızla yataktan kalkıp, yatağın etrafından dönerek yanıma geldi. Bir elini belimin üzerine diğer elini de dizlerimin arkasına koyarak beni hızlı bir şekilde kucağına aldı. Kollarımı onun boynuna sardığımda bir kez daha acıyla inledim.

''Dayan güzelim, dayan!'' dedi merdivenleri dikkatli bir şekilde inerken. Ayağına terliklerini giydiğinde, elimi kapıya doğru atıp açtım. Kapıdan çıktığımızda şoför arabanın önünde durmuş, etrafı inceliyordu. Bakışları, kapının açılmasıyla bize dönmüştü. Hızlıca arabanın arka kapısını açtı, Taehyung beni nazikçe koltuğa uzandırıp, kapıyı kapattı. Kısa bir süre sonra diğer kapı açıldığında başımı yukarı kaldırdım. Taehyung, arabaya bindiğinde başımı dizlerine koydum. Saçlarımı yavaşça okşayarak: ''Dayan güzelim dayan, iyi olacaksınız. İyi olacaksın, oğlumuz da iyi olacak.'' dedi. Hissettiğim acıya rağmen yüzümde bir gülümseme oluşmuştu, Taehyung'la bebeğimizin cinsiyetini öğrenmeye gittiğimiz gün anında aklıma gelmişti. Oğlumuz olduğunu öğrendiği zaman bana sıkı sıkı sarılarak ağlamıştı, onun ağlamasına dayanamayarak bende onunla beraber ağlamıştım.

***

Araba durduğu gibi Taehyung nazikçe başımı kaldırıp, hızlı bir şekilde arabadan indi. Şoförde inmişti ve: 'Sedye getirin!' diyerek bağırdığını duymuştum. Kapı açıldığında, zorlukla doğrulup kendimi öne doğru iteledim. Taehyung, arabadan inmeme yardım ettikten hemen sonra beni tekrar kucağına almıştı. Acilin kapısına yaklaştığımız da, hemşire ve doktor da sedyeyle bize doğru geliyordu. Taehyung, beni nazikçe sedyeye yatırdığında hızlı bir şekilde onun elini tuttum. Elimi nazikçe sıktığında gülümsedim.

***

''Daha doğuma bir hafta vardı.'' diyen Taehyung üzerine doktor gülümseyip: ''Demek ki oğlunuz erken çıkmak için can atıyor.'' dedi. Gözlerim dolu bir şekilde gülümsedim.

Kim Taehyung

''Doğuma katılabilir miyim?'' dedim heyecanla. Doktor başını olumlu anlamda sallayıp tam cevap veriyordu ki koridorda koşarak giriş yapan çocuklar ve kızlar üzerine bakışlarımız o tarafa dönmüştü.

''Hey! Siz hamile veletler. Ne diye ayağa kalkıp, bir de koşuyorsunuz?'' diyerek bağıran Merve üzerine güldüm. Acı çekse de onları düşünüyordu.

Yıldızlarda Buluşalım 2 | BTS | ✔️Where stories live. Discover now