• o n u n c u •

5.6K 450 178
                                    

Bang PD bizim grubu eski binaya acil tanımlamasını yaparak çağırdığında Do Hojoon'un suratını görmekten bıktığımı anlamıştım. Tamam, Yoongi sunbaeyle olan mevzuda görevliydi fakat bizi diğer binaya götürmek için hiç mi başka şoför yoktu?

Ayrıca bugün hastaneye gidecektim fakat bu sefer de olmayacak gibi duruyordu. Gerçi sabah sunbaenin teklifini düşünüp onlarla birlikte çekimlere gitme kararı almıştım ancak dediğim gibi 'acil' olan bir durum söz konusuydu.

"Karnım heyecandan kasıldı," diye sessizliği bozan Woori'ye döndüm. "Sizce neden bizi çağırdı?"

Nana omzunu silktiğinde Geurin de merakla bize baktı.

"Bence Maria'nın ve sunbaenin ilişkisi hakkında." Mira gözlerini ben ve Woori arasında gezdirdi. "Belki de- Neyse."

Kaşlarımı çattım. "Söyle Mira," dedim merak içinde. Mira'dan kalp kırıcı bir şey beklemiyordum çünkü yakındık ve sevdiklerine dobra bir insandı. Bu yüzden ne derse desin yanlış anlamazdım.

"Sadece bilmiyorum," dedi şirkete yaklaştığımızda. "Bu ilişki bizi iyi anlamda etkiledi. Sonuşta bu ilişki Woori'yle ilgiliydi. Yani halk senin suratını görmeden Woori'yle yer değiştiremez misiniz?"

Söylediği şeyler donup kalmama sebep olmuştu, hak veriyordum çünkü dediği her şeye. Olabilirdi, kimse sunbaenin sevgilisi olan kızın ne adını ne de yüzünü görmüştü. Sadece yeni çıkış yapan bir kız grubundaydı. Neden Woori'yi koymasınlardı ki? Hem de iyi anlamda bizi etkilerken.

Sıkkınlıkla nefesimi dışarı verdim. "Birazdan görürüz."

Bang PD, televizyonda performansını sergileyen BTS'i gururla izledikten sonra en sonunda bize dönmüş, sert bakışlarını hepimizin üzerinde tek tek gezdirmişti.

Korktuğum şey başıma gelmesin diye içimden defalarca kez totem yapmaya çalışıyordum ki en sonunda konuşmuştu.

"Size bir iyi bir kötü haberim var."

İçten içe kötü haber beni sabırsızlandırsa da iyi haber ne olabilirdi ki? Bu odaya en son geldiğimde belanın beni bulduğunu falan düşünüyordum.

"Hangisinden başlayayım?"

Kimse konuşmazken Nana bize bakıp ardından bir adım öne çıktı. "İyi haberden başlayın PD-nim."

Boğazını temizledikten sonra sert bakışlarını yumuşatıp gülümsemişti. "İki hafta içersinde çıkış yapacaksınız."

Yarımız kendi kendilerine sevinip alkışlarlarken, bir kısmımız da benim gibi bunun altında yatan kötü fikri düşünüyordu.

"Teşekkürler, çok teşekkürler!" Geurin gülümseyerek eğildi.

"Kötü haber ne?" diye sordum dayanamayarak. Daha fazla bekleyemezdim, kafamda binlerce tilki dolaşıyordu şu an.

Herkes sevincini bir kenara atıp unuttuğu gerçeği duyunca bana bakmışlar, ardından benim yaptığım gibi gözlerini PD'ye çevirmişlerdi.

"Maria," diye söze başladığında ise içimden kendime ne kadar şanssız olduğum hakkında konuşmalar yapmaya başlamıştım bile. "Çıkışınızda seni ve diğer kızları kötü etkileyebileceğini düşündüğüm için medyaya yüzünü göstermeyeceğiz."

"Bu iyi bir haber!" dedi Hwaran garipseyerek.

"İyi bir haber evet ama çıkışınızdan sonra onunla kameralara illaki yakalanacaksınız, o zaman ne yapacağımızı hala kararlaştıramadık."

ave maria ❀ yoongi    ✅Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin