Hoofstuk 5

4.4K 112 24
                                    

Ik draai me om een loop weg. Ik pak mijn tas die naast Nevada staat en mijn jas die daar op ligt. Als ik al mijn spullen bij elkaar heb loop ik weg.
'Skyler!! Waar ga je heen we hebben nog lessen!'

Ik weet niet wie dat riep maar ik loop door. Ik loop naar de garage die onder de school zit. Er staan allemaal dure auto's en scooters. Als ik mijn scooter zie staan loop ik erheen. Ik rij de garage uit en ga richting de avondwinkel daar hebben ze vast wel alchohol.

Ik loop de winkel in en pak een fles wodka. Ik loop naar de kassa.
Ik leg het neer op de toonbank. 'En een pakje sigaretten alsjeblieft '
'Legetimatie bewijs?'

'Bel GJ maar even' zeg ik tegen de man. GJ is de man waar ik vroeger altijd mijn drank haalde.

'Ken jij GJ?'

'Zeker dat ik GJ ken maar mag ik mijn drank?'

'Euh ja natuurlijk.. '

'Hoeveel kost het?'

'Nee neem maar mee'
Ik pak de drank en het pakje sigaretten. Ik stap op mijn scooter en rij terug naar het internaat. Ik loop naar mijn kamer en stop de drank onder mijn bed in een koffer. Ik sluit de deur en loop naar de les die allang al is begonnen.
Ik loop de les in en alle ogen inclusief die van Jayden zijn op mij gericht. Het wordt remoerig en de leraar geschiedenis draait zich om.

'Goh een nieuweling is te laat. Nou ga maar zitten voor een keer maar doe rustig en praat niet. ' zegt de vrouw streng. Ik ga naast Nevada zitten.

'Waar was jij?' , Nevada

'Euhm ik ging bij de winkel een chocolade reep halen. ' ze mag niet van die drank weten.

'Oh oké.' zegt Nevada dan.

'Dus de Franse revolutie door wie is dat begonnen?' Zegt de lerares 'Skyler jij weet het antwoord wel toch?'

'Euhm Euhm ik denk Karel de Grote! ' zeg ik op mijn meest sarcastische stem. De lerares wordt boos 'Skyler ga je melden en doe het snel!!!!'
Ik pak mijn spullen rustig in en sta dan op.  Ik loop naar het bureau ik pak de toetsen die we vandaag eigenlijk zouden maken en loop richting het raam. 'Skyler kom eens heel snel terug met die toe' - maar voor ze nog iets kan zeggen gooi ik de toetsen uit het raam en loop naar de deur. Ik loop heel relaxed naar de lift en ga naar de andere kant van het gebouw. Op mijn kamer pak ik de drank en stop het in mijn tas. Ik loop richting de aula die in de school zit en ga op de banken zitten. Ik pak de fles drank uit mijn tas en om eerlijk te zijn heb ik me al genoeg in gehouden mensen mogen weten wie ik ben. Ik neem een slok van de fles en dan gaat de bel. De laatste les is voorbij en iedereen komt naar de aula om hun spullen te pakken. Ik loop naar mijn kluisje en ga er tegen aan leunen. Mijn kluisje staat in het midden van de aula. Nevada en Jayden komen naar beneden ze lopen natuurlijk niet samen. Nevada ziet me staan en kijkt me aan. Tijdens het oogcontact neem ik een slok. Nevada staat daar in shock. Ik loop lang der naar de uitgang van de aula. Maar ik wordt tegen gehouden
'Waar gaat miss badgirl heen?'
Zegt Jayden

'Ik ga naar get high en dronken land en jij?' Zeg ik op een mega sarcastische toon.

'Dus de prinses gaat drank drinken.'

'Ten eerste ik ben de queen en ten tweede ja dat is zeker wat ik ga doen.'

'Praat maar niet zo stoer. Ik ben vuur. '

'Oh dus je wilt vuur, jammer voor jou ik ben ijs.'

Hoofdstuk 5!!!
Ik vind het herschrijven van mijn boeken echt leuk.
Zo zie ik weer wat er precies in het boek staat.

Badass Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt