Hoofdstuk 6

4.3K 107 8
                                    

Net nu ik weg wil lopen hoor ik iemand door de school microfoon praten.

' S- s - skyler S -s s- summer Sanchéz en J-j-jayden b- b- Bradley -'
ze maakt haar zin niet eens af zo bang is ze. Dan neemt de directrice die niet bang is voor mij door verhalen en al helemaal niet meer bang is voor jayden de microfoon over

'willen Summer en Jayden naar hun appartement komen! Ik herhaal willen Summer en Jayden naar hun appartement komen!'
'En willen Nevada spring en Mason  grant ook naar hun appartement komen!' Roept ze directrice er nog achterna.

Jayden en ik zijn buren dus daar zit ik lekker mee.
Ik wil weg lopen maar K wordt vast gepakt aan mijn schouder.
'Waar ga je heen we moeten er samen heen en dat gaan we dus ook doen'  ik draai mijn ogen en loop samen met Jayden door. In de verte zie ik Nevada en Mason ook aan komen ze zitten samen te praten. Daar loop ik dan met mijn fles drank in mijn  handen.
Ik stop de fles drank snel in mijn tas en stap de lift in. We stappen in de lift dan komen Mason en Nevada aan gerend. Mason duwt zijn arm tussen de lift zodat de lift niet dicht gaat. Jayden klikt op het lift knopje. Na een paar seconden en een dodelijke stilte gaat de lift deur open. We stappen uit de lift en lopen naar onze appartementen. Als we bij ons appartementen zijn staat de directie er al.

'Euhm de school heeft een fout gemaakt met kamer genoten. '
Nee nee alsjeblieft zeg niet dat ik bij jayden in een kamer moet please god have mercy.
'Nevada hoort met Mason in een kamer en Jayden met Skyler in een kamer—'
ik luister niet verder maar draai me om en loop richting de trap deuren. Ik ren de trap af en loop naar uitgang van het gebouw. En loop weg geen idee waarheen.  Ik hoor dat mijn naam geroepen wordt dus ik begin met rennen mijn naam wordt nog steeds geroepen. Ik ren door tot ik niet meer kan.
Midden op een brug stop ik met rennen. Ik ga met mijn benen over de rand van de brug zitten. Het uitzicht is prachtig vroeger kwam ik hier vaak met Toni. Een snik verlaat mijn mond. Na een uur hebben gezeten en staren gaat de zon onder. Ik sta op en loop weer richting het gebouw toe. Als ik het gebouw zie loop ik naar binnen. Ik stap de lift in. Als de lift boven is klop ik aan bij Jayden. Jayden doet de deur open en loopt weg. Hij ziet er boos uit ik loop straight naar mijn kamer en skip hem compleet. Ik doe mijn kamer deur op slot. In mijn kamer staan al mijn spullen al weer. Ik pak uit mijn tas de fles drank en begin er van te drinken.ik ga zitten op de grond tegen mijn deur en begin met huilen luide snikken verlaten mijn mond.
Ik neem nog een slok van mijn fles drank. Een luid gebonk op de deur verstoord me. Ik open de deur en Jayden staat daar. Met uitgelopen mascara en rode ogen sta ik daar.
'Gaat het?' Is het enige wat Jayden uitbrengt.
'Nee dat zie je toch en niemand heeft hierom gevraagd ik wil geen kamer met jou delen!'

'Nou ik heb hier ook niet om gevraagd! Ik ben degene die aardig probeerde te doen. Maar ja daar kan jij niet tegen. Weet je wat ga naar hel jij'

'Oh schat waar denk je dat ik vandaan kom. ?!' En met dat knal ik de deur dicht in zijn gezicht.

Hoofdstuk 6
Zo zo te  zien mogen Skyler en Jayden elkaar nog niet echt.
Benieuwd wat er gaat gebeuren?
Lees dan vooral verder!

Badass Where stories live. Discover now