Hoofdstuk 11

3.9K 87 14
                                    

En de winnaar is...

'Ik moet jullie helaas mededelen dat we stemmen kwijt zijn en iedereen op nieuw moet stemmen. '
Na het opnieuw stemmen gaan ze de stemmen tellen.
'Dit jaar is speciaal er zijn twee meiden die net zoveel stemmen hebben gekregen. Deze meiden mogen kiezen of ze gaan samen zingen of ze gaan nog een keer zingen. ' zegt de jury die bestaat uit de directeur en nog twee leraren.
'De winnaars zijn Paris en Skyler!'
Wacht wat Paris de zus van Jayden?
Paris en Jayden komen naar me toe gelopen.
'OMG SKYLER WE HEBBEN GEWONNEN!'
'OMG JAA GAAN WE SAMEN WERKEN?'
'Jaa duhh wij worden de twee zusjes , en Ohja Skye ik kom hier op school maar er zijn geen kamers meer , en Jayden heeft het voor gesteld omdat jullie nog een kamer over hebben. Mag ik bij jullie in het appartement of hoe je het ook noemt?'
'OMGG JAAA TUURLIJK!!' Ik geef Paris een knuffel en het voelt heel even alsof ik mijn zus terug heb.
Jayden staat er heel ongemakkelijk naast.
We worden het podium op geroepen we moeten kiezen wat we gaan doen en schreeuwen tegelijk 'SKYRIS HERE WE COME!'
'En nu gaan we vertellen waar jullie samen mogen gaan zingen. We gaan met alle 6de klassers er zijn er trouwens 7(A/N niet dat dat klopt maar dan klopt het met het verhaal want je bent niet 18 als je afstudeert maar dat maakt niet uit)
Op kamp naar Mexico daar gaan we naar een Luxe hotel en het Summer fest daar mogen jullie twee zingen. En je gaat op kamers met de gene waar je nu ook zit. We gaan over twee dagen weg veel succes!'

Paris en ik lopen het podium af ik werp een blik naar Nevada die
Heel gekwetst voor haar uitkijkt. Wat is er met haar ze kijkt altijd weg als ik naar haar kijk ofzo. Ik loop met Paris en Jayden naar boven.
Ze waren er blijkbaar al van uit gegaan dat ik ja zou zeggen want Paris haar spullen staan al in de woonkamer.
Ik wil net naar mijn kamer lopen dan hoor ik Jayden zeggen 'Skye wacht even Paris en ik willen je even iets zeggen, Paris en ik zijn niet zomaar broer en zus we zijn een tweeling.'
Hij zegt het woord tweeling en ik voel de tranen op komen ik pak mijn telefoon en sleutel die ik net weg heb gelegd en ren de deur uit. Ik pak de trap en ren naar beneden. Ik ren de balie voorbij en ren de schuifdeuren uit. Ik loop wat te dwalen door de stad. En dan voel ik iemand mij een steegje intrekken. Hij heeft een stevige grip en pakt me vast bij me keel ik kan niet bewegen.Ik heb nog steeds het zelfde aan als dat ik ging optreden. De man heeft duistere ogen gevuld met lust tranen stromen van mijn wangen en ik kan niet bewegen De man probeer mijn shirt uit mijn broek te halen. Ik kom weer een beetje bij en als ik door heb wat de man probeert maak ik een onverwachte beweging Ik trap de man in zijn ballen en ren snel weg met uitgelopen make-up en Roode ogen van het huilen. Loop ik de vaste avond winkel in en haal wat sigaretten en loop de winkel weer uit. Ik steek een sigaret aan en ga door met lopen. Als het ongeveer twaalf uur s'nachts beslis ik om terug te lopen.
Rond één uur kom ik thuis en beslis voor de deur te gaan zitten.
Na een paar minuten hoor ik de lift deur open gaan.
'Wat heb ik gedaan het is mijn schuld dat Skyler weg rende ik ben ook zo dom!'
Ik leg mijn hoofd in mijn knieën en begin nog harder te huilen. Jayden ziet het en komt naast me zitten. Hij trekt me in zijn armen en ik leg mijn hoofd op zijn borstkast.
'Kom dan gaan we naar binnen.'
Ik sta trillend op en ga op de bank zitten Jayden legt een deken op me en komt naast me zitten. Hij trekt me in zijn armen , ik leg mijn hoofd op zijn borstkast en sluit mijn ogen.

Badass Where stories live. Discover now