8.

1K 60 3
                                    

,,Dobrý ráno" usmál se na mě se probouzejí Finn. ,,Čau" uculila jsem se.
,,Co by jsi dneska chtěla dělat, ty moje dítě" hrábl mi do vlasů. ,,Hej! Teď si vyber ty" zasmála jsem se. ,,Nene. Vyber ty. Máš super nápady" usmál se.
,,Finne" protočila jsem s úsměvem očima. ,,Chceš teda říct, co bych chtěl dneska dělat?" chytl mě za ruku. ,,No" jemně jsem se zamračila. ,,Hrát hororovku na virtuálních brýlích!" zasmál se. ,,Ty prostě chceš, abych se bála, že jo" zasmála jsem se. ,,Možná" zamyslel se. ,,Fajn teda no"

Finn vytáhl brýle. ,,Finne já jsem je ještě nikdy neměla na sobě" otočila jsem se na Finna. ,,A proto ti je na hlavu nasadim sám a budu tě radši držet za ruku" usmál se na mě a nasadil mi brýle na hlavu.

Finn zapl hru a na televizi viděl, co Tamara vidí v brýlích.

,,Tak to ne tohleto" rozhlížela se po místnosti.

,,Ty idiote!" Finn chytl Tamaru za boky a leknutím poskočila. ,,Lekla ses?" zasmál se. ,,Tak ne asi"

Hru hráli dlouho, až je to přestalo bavit a přemýšleli dál, co podniknou.

,,Co teď" napila jsem se. ,,Mohli by jsme někam s Leem. Minule byla sranda" usmál se. ,,S..Leem?" zamračila jsem se. ,,Jo? Proč ne? Ty nechceš?" dal ruku na moje rameno a starostlivě se na mě podíval. ,,Jestli chceš ty, chci i já" falešně jsem se usmála. ,,Jedem?" zvedl se z gauče. ,,Jak víš, že je doma?" zamračila jsem se. ,,Protože nikam nechodí" zasmál se Finn a zatáhl mě za ruku, abych se už konečně zvedla z gauče.

S Finnem jsme si objednali taxíka a jeli za Leem.

,,Čau brácho" plácli si.
Já jsem ho nepozdravila. Pouze jsem vstoupila dovnitř a následovala Finna.

,,Jak to jde Leo" zeptal se ho Finn. ,,Hej ujde to" zasmál se. Celou dobu se bavili jen mezi sebou. Já se do konverzace zapojovat vážně nechtěla.
Mezitím jsem byla ve svém světě.

,,Tam" poklepal mi na rameno Finn. ,,Tamaro" nevnímala jsem ho. ,,Hej" začal semnou třást. Rychle jsem se vzpamatovala a koukala na Finna vyděšeně. ,,Jsi v pohodě?" koukl se na mě starostlivě. ,,Asi"

Nenávidím Tě, Wolfharde 2Where stories live. Discover now