|Epilog|

1.2K 139 41
                                    

Je podzim. Je podzim a já a Taehyung jsme se od našeho rozchodu nesetkali. Občas si napíšeme, občas na sebe zamáváme, když se třeba potkáme v centru nebo v kavárně, kde jsem mu v květnu předával jeho mobil. Přijde mi, jako by se tohle všechno stalo před spoustou let. Možná právě díky Jungkookově skvělé radě se s Taem nebavit více, než je potřeba.

Když už jsme u Jeongguka... Daří se mu dobře. Jak v lásce, tak i na vysoké škole, kam nastoupil koncem září. Vlastně jsme tam nakonec nastoupili oba dva, přestože jsem původně nezamýšlel jít na uměleckou se zaměřením na tanec, ale na právnickou.

Teď si uvědomuju, jak úžasné rozhodnutí bylo jít na výšku s Kookiem. Také hlavně proto, že o pár ročníků výš chodí Hobi, s nímž jsem se přes léto hodně spřátelil a trávili jsme spolu opravdu spoustu času. Jo a mimochodem jsme se před pár týdny dali dohromady. Je to s ním jiné než s Taem. Není to tak uspěchané, ale i tak je náš začínající vztah milující a hlavně upřímný.

Takže s jistotou můžu říct, že jsem Vmu slib dodržel. A on ho také dodržel, i když mu Kook zprvu vůbec nedával naděje. Kupodivu na něm šly vidět změny v chování už v prvním měsíci.

...Teď to zní, jako by byl nějaký testovací subjekt z reklamy či teleshopingu. Sám sobě se zasměju a lépe se uvelebím na rameni spícího Hobiho vedle mě.

No každopádně všechno dopadlo dobře. Po ukončení vztahu s Taem jsem se cítil demotivovaně, ale otevřel jsem oči. Poučil jsem se a pokouším se věci brát s nadhledem a taky čas od času k rozhodnutím používám mozek, který se mi v Taeho přítomnosti neustále vypínal.

Jinak Suga a Seokjin se taky mají dobře. Spolu. Jina totiž "objevil" manažer stejné společnosti, kde je Tae, a přivedl ho k budoucí hvězdné kariéře. Nebo já v to alespoň věřím. Sugu dostal přiděleného jako bodyguarda, když bude potřebovat, ale zatím jeho sláva není nijak dramatická a za těch pár měsíců má kolem pěti tisíc fanoušků. A proč do toho pletu chudáka Sugu? Protože ho s Jin-hyungem shipujeme. Já, Hobi a Jungkookie jsme totiž jejich velcí shipeři. Uhm. Měli bychom se za sebe stydět.

„Jiminie? Proč nespíš?" Hoseokův rozespalý hlas přeruší můj tok myšlenek a vzpomínek. Prohrábnu mu jeho jemné vlásky a zeširoka se usměju.

„Protože jsme v kině?" pozvednu obočí, jako bych snad věnoval pozornost filmu, který se promítá.

„No a?" zasměje se, „až bude konec, probuď mě, prosím." Znovu zavře oči, nad čímž se musím spokojeně uculit.

„Probudím, neboj," dám mu letmou pusu slanou od popcornu, kterým se tu už asi hodinu cpu, zatímco přemýšlím a přemítám nad tím, jak moc šťastný konečně jsem.

xxxxx
Přemýšlím nad tím, jestli byl Hopemin dobrý nápad, ale... Byli tady až příliš kompatibilní narozdíl od Taeho.

Ale všechno dobře dopadlo. Všichni jsou šťastní, protože si své štěstí zasloužili, a i když jsem v jednu chvíli plánovala zlotřilý sad end, rozhodla jsem se pro to to ukončit takto. 💖

Pravý fanoušek | BTS FF - Vmin ✓Kde žijí příběhy. Začni objevovat