Κεφαλαιο 9

332 30 0
                                    

Ελπίδα POV

Έχει περάσει σχεδόν ένας μηνας απο τότε που χώρισα με τον Δημητρη . Η αλήθεια είναι πως τις πρώτες μερές εκλαιγα αρκετά . Ευτυχώς ειχα την Χαρά δίπλα μου . Αααα δεν σας είπα η Χαρά τα έφτιαξε με  τον Χρίστο . Ναι εδώ και μια εβδομαδα τα εχουνε .

     Οποτε η παρέα μας με αυτή του Αρη εννοθηκαν και έγινε μία . Όσο αφορα τον Αρη δεν μου έχει ξανά αναφέρει το θέμα σχετικα με την αποφαση μου . Μου έχει δώσει χώρο και χρόνο για το σκεφτω και τον ευχαριστώ . Βέβαια είναι λίγο άβολο να μένω μαζί του με οσα ξέρω , αλλά δεν έχει δίξει οτι μπορεί να με  βλάψει Δεν είμαι συγουρη τι να κάνω . Η Χαρά αλλά και η Στελλα μου λένε να του δώσω μια ευκαιρία . Πουφφ είμαι πολύ μπερδεμένη

Λέω και κλείνω το τετράδιο που τα έγραφα αυτά . Δεν είναι ημερολόγιο απλα ήθελα κάπου να τα πω όλα αυτά .

Ο καιρός δεν είναι στα καλύτερα του . Έχει πολύ κρύο και δυνατό αέρα . Οι υπεύθυνοι του πανεπιστημιου μας προειδοποίησαν να μείνουμε μέσα καλύτερα . Είμαι μονη μου στο δωμάτιο μιας και ο Αρης έχει εξαφανιστεί .
   
Κοιταω εξω απο την μπαλκονοπορτα όταν εντόπιζω μια μαύρη σκιά να κινηται πανω στις ταράτσες . Πάω πιο κοντά για να δω καλύτερα όταν συνιδητοποιοω οτι είναι άνθρωπος .

Μα καλά ποιος στο καλό παιζει το Ταρζάν με τέτοιο καιρό

Ελα μου ντάε .Πάντως είναι αρκετά γρήγορος και φαίνεται να ξέρει καλά τι κανει .

Σοπα ρε εσυ. Ποιος δεν ξέρει πως να πηδάει απο ταράτσα σε ταρατσα.

Δεν εννοώ αυτό .Απλα φαίνεται να το έχει κανει πολλές φορες . Σαν να είναι κομματι της καθημερινοτητας του .

Μετα απο λίγο τον βλέπω να σταματάει στον απέναντι τοίχο απο την μπαλκόνο πόρτα μου . Βγάζει κάτι απο την τσάντα του και αρχίζει να ζωγραφίζει με αυτό τον τοίχο . Μετα απο λίγο τελειώνει και φεύγει όπως ήρθε . Απο εδώ που είμαι δεν βλέπω τι γράψει οποτε αποφασιζω να βγω στο μπαλκόνι .

Ανοίγω την μπαλκόνι πόρτα και βγαινω εξω στην βεράντα .Ενα κύμα κρύου αέρα με διαπερνάει και  τουρτουριζω

Λογικό τέλει Οκτωβρίου είναι

Οτι πεις

Λέω στην φωνουλα και πάω όσο πιο κοντά μπορω για να δω τι έγραψε .

Με θυμάσαι #TBA2019 #Wattys2019BC #SBC2k19Where stories live. Discover now