κεφαλαιο 12

337 29 1
                                    

Αρης POV

Οι μηνες πέρασαν και τώρα έχει μπει ο Μάρτιος . Ο Χριστός είναι ακόμα με την Χαρά και χαίρομαι πραγματικα για τον κολλητό μου . Επίσης εγώ και η Ελπίδα παραμενουμε μαζί .Την αγαπάω πολύ .....και εκείνη με αγαπάει ακόμα και αν δεν μου το έχει πει .

Το βλέπω στα μάτια της τι νοιωθει αλλά μάλλον  φοβάται να μού το πει . Την καταλαβαίνω ουτε εγώ κατάλαβα πως το καλο την ερωτεύτηκα . Καλά λένε τα ετερωσυμα έλκονται .

Σήμερα ωστόσο είναι μια από τις χειρότερες μέρες της ζωής . Αφορα το παρελθόν μου .Ο μόνος που το ξέρει είναι ο Χριστός κα για αυτό δεν με έχει πάρει κανένα τηλέφωνο .Ξέρει οτι θέλω να μένω μόνος μου .

Ευτυχως το πρωι η Ελπιδα δεν κατάλαβε τι έχω .....ελπίζω . Όχι γιατί δεν πρέπει απλα επειδή δεν χρειαζεται να ασχολείται με δικά μου θέματα . Έχει πολλά να διαβάσει και αν της το πω θα ασχολείται με εμενα .

Σκεφτόμουν τόση ωρα όταν η πόρτα άνοιξε απότομα και μέσα μπήκε μια θυμωμενη Ελπίδα

Ελ- Πρέπει να μιλήσουμε

Ελπίδα POV

Του είπα και τον είδα να ταράζεται. Αχχχ πουλάκι μου δεν είχες τίποτα

Α- ...Και ...τι ...να πούμε ??

Μου λέει κάπως δισταχτικα .

Ε- Ίσως τον λογο που είσαι κλεισμένος σήμερα όλη μέρα . Και μην πεις οτι δεν είναι τίποτα , ρωτησα τον Χριστό και μου είπε πως είναι καλυτερα να μου πεις εσύ.

Α- Εντάξει ......αλλά δεν θα με διακοψεις

Μου λέει και έρχεται και κάθεται δίπλα μου στο κρεβάτι  ..

Α- Σαν σήμερα .....πριν απο 10 χρόνια πεθανε ο αδελφός μου .

Ε- Ο ποίος ???

Του λέω μιας και δεν ήξερα πως είχε αδελφό .

Α- Ναι κανεις δεν ξέρει για αυτον εκτός απο τον Χρίστο. Δεν μου αρέσει να  λέω πως έχει πεθάνει στους άλλους για αυτό λέω σε όλους πως είμαι μοναχοπαιδι .

Ε- Μα πως ???

Σ- Δεν το επέλεξε ο ίδιος . Καταρχάς να σου πω πως η οικογένεια μου δεν είχε καλη οικονομική κατασταση .Εγώ και ο αδελφός μου δουλευαμαι ειτε σε σπίτια ή σε μικροδουλειές για να βγαζουμε τον μήνα . Πατερα δεν ειχαμε και η δουλειά της μάνας μας δεν μας έδεινε πολλά λεφτά .Ο Πάνος , έτσι λέγανε τον αδελφό μου, ηταν δυο χρόνια μεγαλυτερος μου . Παντα με προστάτευε ή μου έδειχνε σε εμένα  το φαγητο του .
  Όταν ήμουν 6 και εκείνος 8 αρχισε να έχει κάποια περίεργα συμπτώματα . Ενας φίλος της μητερας μου ήρθε να τον δει και είπε οτι είχε καρκίνο στον πνεύμονα . Έπρεπε να κανει φυσικοθεραπείες αλλιως θα πέθαινε . Δεν είχαμε να τις πληρωσουμε όμως. Οποτε ο Πάνος θα πέθαινε .

Με θυμάσαι #TBA2019 #Wattys2019BC #SBC2k19Where stories live. Discover now