Κεφαλαιο 23

304 16 0
                                    

Ελπίδα POV

Ε-  Ναι

..- Όχι

Ε- Ναι έλα !!!

..- Ούτε με σφαίρες !!

Ε- Σε παρακαλώ ρε Αρη έλα .

Α- Δεν προκειτε .Εγώ δε παταω το πόδι μου σε αυτό το πραγμα που χτυπιέσαι κάτω

Ε- Γιατιιιι είναι ωραίο και όλα τα ζευγάρια πάνε .

Συνεχίσω να τον πριζω μπας και μου κάνει το χατίρι .

Α- Ρε Ελπίδα μου και τι έγινε .Είπαμε σου κάνω τα χατιρια αλλά ως ένα σημείο .Τι να παμε να κάνουμε κάνουμε στο τουνελ τον ερωτευμένων . Υπαρχουν ενα σωρό πραγματα να κάνουνε στο λουνα παρκ

Μου παραπονιέται δραματικά μπας  και σταματησω να τον πριζω .Ναι θέλω να  μπούμε στο τουνελ .Ουτε με τον Δημητρη δεν εχω μπει ποτε μου . Του το είχα πει βέβαια αλλά έκανε σαν τον Αρη. Και όπως κατάλαβατε  είμαστε στο λούνα παρκ και οπου νανε θα φύγουμε . Ειχαμε ερθει με τα παιδιά αλλά έφυγαν ειδη .Εμείς μείναμε επειδή θέλω να μπω στο τουνελ το ερωτευμένων , αλλά δεν το βλέπω .

Ε- Σε παρακαλώ ρε Αρη .Ποτε δεν έχω μπει . Ούτε με τον Δημήτρη , ουτε με τον Νίκο .Σε παρακαλώ πολύ μονο μια φορά και σου υπόσχομαι πως δεν θα στο ξαναζητησω ποτε μου .

Κάνω τα γλυκά ματάκια στα οποία  πάντα χωρίς να το πενευτω  υποκύπτει . Βλέπετε έχω και τα κόλπα μου .

Α- Αναθεμα αυτά τα ματια ,δεν μπορώ να αντισταθω .Καλά ας μπούμε με την προιποθεση ομως πως θα κομηθουμε αγκαλιά σήμερα το βράδυ  .

Μου λέει στην αρχή ηττημένος αλλά μετα πέρνει ενα πονηρό χαμόγελο . Ναι τον τελευταιο καιρό θέλει να με πείσει να κοιμομαστε μαζί αγκαλιά . Λέει πως του έχει λειψει και οτι αυτό θα με βοηθήσει να θυμηθω . Δεν ξέρω να πω την αλήθεια . Δεν είναι οτι δεν τον εμπιστεύομαι , απλα δεν νοιωθω τόσο άνετα ακόμα .

Ε- Εντάξει συμφωνεί . Τώρα πάμε !!!!

Λέω με ενθουσιασμό και τον ταβαω απο το χέρι προς τα εκεί που θελω . Αφού πληρώνει ο Αρης φυσικά μπαίνουμε μέσα σε μια βάρκα και περιμένουμε και αλλους να έρθουμε για να αρχίσουμε .

Δεν έχει πολύ κοσμο είναι η αληθεια μιας και το λούνα παρκ κλείνει το λιγοτερο σε δέκα λεπτα  και εμείς ειμαστε  εδώ 3-4 ώρες περίπου .

Οι άλλες βαρκες δεν γεμίζουμε με αποτέλεσμα να πάμε μόνοι μας .

Υπεύθυνος - Δεστε τις ζώνες...... και μην κάνετε απότομες κινήσεις...... γιατί μπορεί να .......πεσετε .

Με θυμάσαι #TBA2019 #Wattys2019BC #SBC2k19Where stories live. Discover now