Κεφαλαιο 20

360 18 0
                                    

Ελπίδα POV

Με φιλάει .Έχει περάσει το ενα χερι γύρω απο την μέση μου και το άλλο είναι στον αυχένα .Τα δικά μου ακουμπάνε το στέρνο του κρατώντας με σταθερή .

Το φιλι είναι αγριο . Παθιασμένο . Με φιλάει κτιτικα λες και προσπαθεί να μου δειξει οτι του ανηκω .Οτι είμαι δικιά του ....και μονο .

Απο την αλλη είμαι γλυκό ...απαλο . Σαν να προσπαθει να μου δειξει μέσα απο το φιλί τι αισθάνεται . Την αγάπη του .

Εγώ στην στην αρχή δεν ανταποκρίνομαι αλλά μετα δακνωνει τα χείλη μου . Ανασεναζω δίνοντας ευκαιρία να προχωρησει . Η γλώσσα του βρίσκει την δική μου και ενα μοναδικό παιχνιδι ξεκινά , με φυσικά εκείνον να έχει τον ελενχο .....

Δεν ξέρω γιατί αλλά μου αρέσει ,μου αρέσει που με φιλάει . Με αυτόν τον τρόπο . Δεν ξέρω γιατί αλλά ειναι λες και είμαι σε ενα αλλο κοσμο .

Νοιωθω μια λαχτάρα . Λες και είχε με φιλήσει καιρό .Σαν να μου ελλειπε το φιλί του . Σαν να μου είχα λείψει τα σαρκώδη χείλη του . Τον φιλαω χωρίς ενοχές που έχει σχέση .

ΟMG !!!!! Τώρα το θυμηθηκα !! Έχει κοπελα τι καθομαι και κάνω εγώ !!!???? Μα και εκείνος .....

Όταν το συνηδητοποιω, σταματω το φιλί και απομακρύνονται απο κοντά του .

Αρης POV

Μετα απο λίγο με σπρώχνει απο πανω της και απομακρύνεται από εμένα . Ξέρω οτι της φάνηκε περίεργο ενω τις μιλάω για την κοπελα μού και την φιλαω . Αλλά δεν της έχω πει για ποια . Απλα δεν αντεξα . Τόσο καιρό , αυτές τις δυο εβδομάδες ήθελα να την φιλησω αλλά κρατιομουνα . Ουτε την αλήθεια της είπα άμεσα .

Ελ- Αρη ..τι κανεις ??

Ε- Σε φιλησα .

Της λέω και πάω να την πλεισιασω αλλα απομακρύνεται παλι .

Ελ- Έχεις κοπελα !!! Ο θεέ μου ...τι θα κανει όταν το μαθει ??

Ρωτάει τον εαυτό της ανυσηχει με τι έγινε πριν . Μην ανησυχεις ψυχή μου δεν θα συμβεί τίποτα .

Ε- Τίποτα . Βασικά δεν με νοιάζει κιόλας .

Ελ- Άρη πας καλα??? Εσύ δεν μου ελεγες πως την αγαπάς και όλα τα αλλα . Οτι το φιλί της είναι μαγικό και ζηλευεις οποίον την κοιτάει .....Και τώρα μου λες πως δεν σε νοιάζει αν μαθει οτι φιλισες αλλη !!!! Αν αυτό αποκαλεις αγάπη εμένα να με φτυσεις .!!!!!

Μου φωνάζει και περπατάει πανω κάτω συνχισμενη απο όλο αυτό .Αυτό ηταν δεν παει αλλο , θα της το πω και όπου φύγει -φύγει .

Με θυμάσαι #TBA2019 #Wattys2019BC #SBC2k19Where stories live. Discover now