Part 2

106 26 2
                                    

Emily pov

Ότι νάνε , ευτυχώς ο καθηγητής έφυγε και χάνουμε μάθημα,γιατί δεν είχα καμία διάθεση να κάνω ιστορία. Εκεί που ζωγράφιζα, ξαφνικά εντοπίζω κίνηση από τα αριστερά μου ,κρυφό κοιτάω για να τσεκάρω και βλέπω την πάρεα του ετεροθαλή αδελφού μου να έρχεται προς το μέρος μου με ένα δαιμονικό βλέμμα, ασυνείδητα άρχισα να τρέχω γρήγορα για να τους ξεφύγω και άρχισαν να με κυνηγούν. Έτσι όπως πάω να βγω από την τάξη με πιάνει ο ετεροθαλής αδελφός μου από τα μαλλιά με δύναμη και με τραβάει πίσω.

Αδ. - Νόμιζες πως μπορείς να μας ξεφύγεις; Ούτε στα χειρότερα όνειρα σου.

Χ. - Έτσι και το ξανά κάνεις θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα γίναμε κατανοητοί;

Δεν απάντησα και με χαστούκισε με δύναμη και το κεφάλι μου έστριψε στα δεξιά με αποτέλεσμα να βγάλω λίγο αίμα από το στόμα. Εγώ από τα νεύρα μου χτύπησα τον αδελφό μου στην κοιλιά για να ελευθερωθώ και έριξα μια δυνατή μπουνιά στον Μάριο για να την θυμάται. Η μπουνιά ήταν τόσο δυνατή που κατάφερε να στρίψει το κεφάλι του στα δεξιά , το πόσο το ευχαριστήθηκα δεν παίζεται,μόνο που δεν κράτησε για πολύ. Γιατί ο αδελφός μου και ο Μάριος μα έπιασαν από τα χέρια και με ακινητοποίησαν.

Χ. - ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ; ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕΣ;

Σιγά, λες και τι του έκανα, ενα κορίτσι είμαι πόσο δυνατά μπορω να βαρέσω κάποιον, δεν είμαι και ο σούπερμαν είπαμε. Στο τέλος θα μου πει ότι ειμαι και ο χαλκ από την δύναμη που βάζω ΕΛΕΟΣΣΣ!!

Εγώ - ΝΑΙ!!

Και ξαφνικά τρώω μια κλοτσιά στην κοιλιά, μα τόσο δυνατή που είχε αποτέλεσμα να φτύσω πάρα πάνω αίμα από την πρώτη φορά και άρχισα να φρικάρω!

Χ. - Έτσι και το ξανά κάνεις θα τις φας χειρότερα, και αυτό που σου έκανα δεν ήταν τίποτα ,που να δεις τα άλλα. Γίναμε κατανοητή?

Μ. - ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; ΑΠΑΝΤΆ ΜΩΡΉ.

δεν μπορούσα να απαντήσω  γιατί πονούσα και με ταρακουνούσε ταυτόχρονα, πόσο να αντέξω άλλο

Χ. - Μάριε έτσι και ξανά μιλήσεις σαν τον δικηγόρο μου θα τις φας και εσύ το ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

Μ. - Ναι...

Ο Μάριος άρχιζε να τρέμει από τον φόβο του. Δηλαδή ο Μάριος φοβάται τον Χριστό. Σιγά τι είναι, δεν είναι κάνα τέρας, είναι ένας απλώς άνθρωπος ο οποίος έχει λίγο παραπάνω μυϊκή μάζα, δεν είναι και ο χαλκ.

Αλ. - Τώρα είναι η σειρά μου. Αφήστε την κάτω.

Ωχ Ωχ Ωχ την έβαψα. Με αφήνει κάτω και ένοιωσα ένα αίσθημα ηρεμίας αλλά μετά από λίγο ο Άλεν άρχισε να με κλωτσάει με μανία και ο Γιώργος μαζί με τον Αλεξ πήραν την τσάντα μου, άρχισαν να ρίχνουν κάτω τα βιβλία μου, τα πετούσαν και τα σκίζανε. Ξαφνικά ακούω κάποιους να λένε να με αφήσουν στην ησυχία μου, αλλά ο αδελφός μου δεν τους έδωσε σημασία μέχρι όπου ΕΊΠΕ οτι θα το πουν στην διευθύντρια και θα φάνε αποβολή και ότι θα τιμωρηθούν άσχημα, τότε ο αδελφός μου με την παρέα του είπαν οκ και κάθισαν στις θέσεις τους σαν να μην έγινε τίποτα. Ήρθαν κάποιοι συμμαθητές μου να με βοηθήσουν.

Το μαγικό βιβλίο | Jk BTS Where stories live. Discover now