Part 5

96 24 2
                                    

Μόλις έφτασα στο παράθυρο τράβηξα την κουρτίνα και αντίκρισα κάτι που με ξάφνιασε πολύ. Είδα κάτι μεγάλες γρατσουνιές, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω ποιος ή τι το έκανε, αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι οπότε έκανα σαν να μην συνέβη. Τέλος πάντων, ετοιμάστηκα και ξεκίνησα για την βιβλιοθήκη. Στην διάρκεια της διαδρομής άκουγα το αγαπημένο μου τραγούδι σε υψηλή ένταση για να μην ακούω τι γίνεται γύρω μου και να ταξιδεύω στον δικό της ρυθμό. Όταν έφτασα, μπήκα μέσα και χαιρέτησα την υπεύθυνη της βιβλιοθήκης.

Βιβ. - Γειά σου κορίτσι μου! Έχεις πολύ καιρό να έρθεις. Μας έλειψες πολύ. Ελπίζω τώρα να μας έρχεσαι κάθε μέρα. Έστω περνά για να μας χαιρετήσεις!

Εγώ - Γειά σας,το ξέρω αλλά δεν είχα χρόνο αυτές τις μέρες καταλαβαίνετε. Πάντως θα προσπαθήσω να έρχομαι κάθε μέρα.

Βιβ. - Καταλαβαίνω, ωραία και σε παρακαλώ μίλα μου στον ενικό. Δεν γέρασα ακόμα.

Εγώ - χεχε φυσικά και όχι μια χαρά είστε.

Βιβ. - Αντε πήγαινε να διαβάσεις κανένα από τα αγαπημένα σου βιβλία που σου προσφέρουν ένα μαγικό ταξίδι όπως μας έχεις πει.

Εγώ - Φυσικά, θα πάω τώρα άμεσος να διαβάσω. Σας ευχαριστώ πολύ

Βιβ. - τίποτα κορίτσι μου.

Όταν τελειώσαμε την συζήτηση μας, άρχισα να ψάχνω ένα βιβλιο που διαβάζω συνέχεια, αλλά δεν το έβρισκα πουθενά. Γαμωτο!!
Καθώς έψαχνα το βιβλίο που ήθελα, είδα ένα άλλο που μου κίνησε την περιέργεια πολύ. Άμεσος το κατέβασα από το ράφι που βρισκόταν και όταν είδα το εξώφυλλο έμεινα .

Ήταν διαφορετικό από τα άλλα, ήταν ποιο διαφορετικά  σχέδιασμενο σαν να είχε φτιαχτεί από παλιά και μας το  φέρνουν να το διαβάσουμε σήμερα

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Ήταν διαφορετικό από τα άλλα, ήταν ποιο διαφορετικά σχέδιασμενο σαν να είχε φτιαχτεί από παλιά και μας το φέρνουν να το διαβάσουμε σήμερα. Γιαυτό όταν το άνοιξα, είχε γραμμένα πάνω του κάτι παραπληγικά γράμματα σαν να μην ήξεραν να γράφουν ,τα οποία ήταν για εμένα προσωπικά δύσκολα να τα καταλάβω ήταν τόσο περίεργα, τα περισσότερα ήταν σαν μουτζούρες ενώ κάποια άλλα ήταν λες και τα είχε γράψει κάποιος από κάποια άλλη χώρα. Τέλος πάντων καθώς ξεφύλλιζα τις σελίδες. Ξαφνικά το βιβλίο άρχισε να γυρνάει τις σελίδες γρήγορα και σταμάτησε απότομα σε μια.

Στη συνέχεια , βγήκε ένα φως από την συγκεκριμένη σελίδα κάνοντάς με να κλείσω τα μάτια μου από το δυνατό φως και να χάσω τις αισθήσεις μου, κάνοντάς με να πέσω κάτω

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Στη συνέχεια , βγήκε ένα φως από την συγκεκριμένη σελίδα κάνοντάς με να κλείσω τα μάτια μου από το δυνατό φως και να χάσω τις αισθήσεις μου, κάνοντάς με να πέσω κάτω.

Μετά από κάτι λεπτά άρχισα να συνέρχομαι από την "λιποθυμία" που πριν από λίγο έπαθα έτσι στα ξαφνικά

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Μετά από κάτι λεπτά άρχισα να συνέρχομαι από την "λιποθυμία" που πριν από λίγο έπαθα έτσι στα ξαφνικά. Σιγά σιγά άνοιξα τα μάτια μου και απλά whaaaaaat........

_____________________________

ΤΕΛΕΊΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΑΡΤ ΝΑΙΙΙ
Ευχαριστώ όσους διαβάζουν την ιστορία μου, αλλά και αυτούς που την είδαν έστω και ένα κεφάλαιο. Για εμένα είναι αρκετό. 😊😊

Που βρίσκεται η Emily?
Τι θα κάνει;
Τι θα της συμβεί;

Επίσης, ελπίζω να σας άρεσε

Τα λέμε στο επόμενο παρτ
BYEEEE 😘😘

Το μαγικό βιβλίο | Jk BTS Donde viven las historias. Descúbrelo ahora