Part 11

60 21 0
                                    

Ακόμα και ότι είσαι....... Βρικόλακας!!!!!

Jungkook - Και τι με αυτό; Σιγά το πράγμα. Μην ανησυχείς δεν δαγκώνω  άτομα άτομα σαν εσένα!

Εγώ -Αι στο δίαλο!!!!!!

Jungkook - Σε ευχαριστώ πολύ. Τι νομίζεις ότι θα σε έβριζα ή θα σε χτυπούσα; Καμία σχέση. Αφού είμαι βρικόλακας λογικό είναι να μην με πειράζει και να μου αρέσει. Είσαι τοσο χαζή, απορώ πως δεν το σκέφτηκες. Χαχαχα

Συγνώμη, δεν το σκέφτηκα αφού βρίσκομαι σε σοκ από αυτό που έμαθα. Λογικό το βρίσκω να του αρέσει αφού είναι ένα μέρος του κακού, αρα λογικό. Που βρέθηκα Θε- μου;!! Θέλω την παλιά μου ζωή ΤΏΡΑ!!!

Με αφήνει επιτέλους από το κράτημα του και γυρνάει από την άλλη και εξαφανίζεται μέσα σε δευτερόλεπτα από το οπτικό μου πεδίο. Φρικάρω!!!!!!
Ξαφνικά περνάει από μπροστά μου ένα αγόρι και μου λέει

??? - Μην φοβάσαι δεν είναι από αυτούς που όποιον δουν θα του πιούν το αίμα. Οπότε όλα κομπλέ. Παρεμπιπτόντως, με λένε Suga.

Εγώ - Εμένα Emily. Χάρηκα για την γνωριμία. Ο φίλος σου είναι πολύ τρελός.

Suga - μην τα λες έτσι αυτά γιατί θα σε ακούσει. Οι βρικόλακες έχουν καλή ακοή να το έχεις υπόψη σου. Αα επίσης αυτό το σχολείο ειναι γεμάτο βρικόλακες, μάγισσες, λυκανθρωπους, πνεύματα και αντικείμενα που μιλάνε οπότε μην φρικάρεις. Στα λέω γιατί δεν φαίνεσαι να είσαι από εδώ.

WTFF!!!!!! ΤΙ ΕΊΠΕ ΜΟΛΙΣ ΤΏΡΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ???
Κουφή είσαι και δεν το άκουσες. Αμάν πόσο χαζή μπορεί να γίνεις.
Σκασε βλαμμένη συνείδηση.

Εγώ - Ναι δεν είμαι από εδώ!

Suga - θέλω να σου γνωρίσω κάποια άτομο που είναι πολύ σημαντικά για εμένα. Και θα σε βοηθήσουν και εγώ μαζί να σου εξηγήσουμε περισσότερα πράγματα σχετικά με αυτό το μέρος που βρίσκεσαι. Πιστεύω πως θα χαρείς να τους γνωρίσεις.

Εγώ - Ναι φυσικά!!

Εγώ και ο Suga προχωρούσαμε προς το προαύλιο και φτάσαμε σε μια παρέα πολλών ατόμων. Μόλις είδα ένα αγόρι από την παρέα, μου θύμισε τι είχε γίνει με το κολιέ στο διάδρομο μόλις τον είχα αντικρίσει

_____________________________
γειά σας
Ελπίζω να είστε καλά και να σας άρεσε το παρτ
Αν έχετε κάποιο παράπονο να μου το πείτε στα σχολεία 👍😊
Τα λέμε στο επόμενο παρτ.
👋👋👋👋👋👋👋👋👋👋👋👋👋

Το μαγικό βιβλίο | Jk BTS Where stories live. Discover now