Part 9

64 21 0
                                    

Μόλις πήγα να την χτυπήσω κάποιος αρχίζει και φωνάζει, με αποτέλεσμα να με τρομάξει

Κάποιος - ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΎ ΕΔΩ; ΠΟΙΑ ΕΊΣΑΙ; ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΌ ΕΜΑΣ;

Εγώ - Εγώ απλά ήρθα να σας ρωτήσω που βρίσκομαι γιατί ξαφνικά βρέθηκα εδώ. Και μάλλον για να γραφτώ στο σχολείο μίας και είμαι εδώ. Για να μάθω τίποτα εφόσον δεν ξέρω τίποτα.

Κάποιος - Σίγουρα;

Εγώ - Ναι!!

Κάποιος - Με λένε κ.Καμ και είμαι ο διευθυντής του σχολείου, μπορείς να με φωνάζεις σκέτο Καμ

Εγώ - Χάρηκα με λένε Emily

Μπαίνουμε μέσα και αρχίσαμε να μιλάμε για εμένα και για το σχολείο. Μετά απο μια ώρα το πολύ έφυγα από το γραφείο και πήγα στην τάξη που μου είπε ο διευθυντής. Είχα το ντουλαπάκι με τον αριθμό 31 και η τάξη μου ήταν ο αριθμός 2 . Καθώς προχωρούσα προς το προαύλιο είδα τον jimin μαζί με άλλα δύο αγόρια, μέσα σε αυτούς ήταν ο Jungkook; δεν ήμουν σίγουρη και ένας άλλος που δεν ξέρω πως τον λένε.
Ξαφνικά το βιβλίο ανοίγει σε μια σελίδα και βγαίνει ένα κολιέ και φοριέται στο λαιμό μου μόνο του λες και του το επέτρεψα . Τέλος πάντων και έτσι όπως κλείνω το βιβλίο και βλέπω το άγνωστο αγόρι για εμένα,στο μυαλό μου άρχισαν να έρχονται πληροφορίες για αυτο το άτομο και το πιο περίεργο είναι ότι όλα αυτά έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα. Τι συμβαίνει με αυτό το βιβλίο; Έτσι όπως κοιτούσα το βιβλίο, ακουω κάποιον να με φωνάζει από μακριά. Σηκώνω το κεφάλι μου και βλέπω τον jimin να με κοιτάει και να μου κάνει σήμα να έρθω. Αρχίζω και περπατάω προς το μέρος τους και ξαφνικά ακούω κάτι από τα αριστερά μου, με αποτέλεσμα να γυρίσω προς τα εκεί και βλέπω ένα άγριο ζωω να έρχεται προς το μέρος μου. Έτσι όπως πάει να μου επιτεθεί μπαίνει καποια μπροστά μου και το σκοτώνει. Εγώ από το τρόμο μου έπεσα κάτω και ο jimin έτρεξε για να με βοηθήσει να σηκωθώ.

Jimin - Εισαι καλά;

Εγώ - Ναι, απλώς τρόμαξα

Jimin - θα το συνηθίσεις, γιατί αυτό γίνεται κάθε μέρα οπότε οκ

Εγώ - ΤΙΙΙΙΙΙ; ωχ Παν- μου πως θα αντέξω μέχρι να βρω μια λύση για να γυρίσω πίσω

Γιατι δεν μπορω να πω παν- Αχ τι φαση, τι περιεργα πραφγματα συμβαινουν!

Jimin - τι εννοείς για να γυρίσεις πίσω ;που;

Εγώ - ΤΊΠΟΤΑ, κάτι βλακιες δικές μου😅

Jimin - OK, έλα σήκω και πάμε στο ιατρείο.

Εγώ - οκ

Εκείνη η κοπελα που με έσωσε εξαφανίστηκε μέσα σε δευτερόλεπτα. Ήταν πολύ παράξενη, θέλω να την γνωρίσω.
Όταν φτάσαμε στο ιατρείο O jimin μου είπε ότι από εδώ και πέρα πρέπει να πάω μόνη μου. Με φρίκαρε πολύ αυτό αλλά προσπαθούσα να συγκρατήσω την ψυχραιμία. Τέλος πάντως, ανοίγω την πόρτα και βλέπω ένα σκοτεινό δωμάτιο με κόκκινους τοίχους. Εκεί είναι που φοβήθηκα για τα καλά,αλλα προσπαθούσα να μην δείξω στον jimin ότι φοβάμαι. Μπαίνω μέσα και κοιτάω τριγύρω. Υπήρχαν τρία κρεβάτια, ένα γραφείο με εργαλεία τα οποίο ήταν γεμάτα αίμα. Έτσι όπως γυρνάω βλέπω..........

_____________________________
Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το παρτ.
Θα προσπαθήσω να ανεβάζω κάθε μέρα 😊😊

Τα λέμε 👋👋

Το μαγικό βιβλίο | Jk BTS Donde viven las historias. Descúbrelo ahora