Part 4

96 26 0
                                    

Αρης pov

Όταν είδα τον Άλεν με την ετεροθαλή αδελφή μου, έμεινα. Δεν το περίμενα ο Άλεν να γουστάρει την αδελφή μου. Wooow. Κάτσε λίγο τι της βρήκε; Αφού είναι χαζό, βλαμμένο και γενικά είναι άσχημη και εξωτερικά και εσωτερικά. Αμάν ρε Άλεν. Δεν μπορούσες να βρεις άλλη? αυτήν βρήκες? Ε ρε που μπλέξαμε.

Εγώ - Σορρυ ρε φίλε αλλά το γούστο σου είναι άθλιο. Αυτήν βρήκες ρε, υπάρχουν τόσες όμορφες κοπέλες έξω που μπορείς να τις κάνεις ότι γουστάρεις. Αυτή όμως δεν έχει τπτ το ιδιαίτερο είναι μια απλή κοπέλα χωρίς προσόντα.

Ο Αλεν με κοιτούσε με ένα περίεργο βλέμμα αλλά είμαι σίγουρος ότι κατάλαβε τι είπα όμως κάνει τον ανοίξερος(δεν ξέρω πως γράφεται σόρυ) για να το αφήσω να πάει στην ευχή. Αλλά όχι δεν θα το αφήσω έτσι.

Εγώ - Έλα ρε μαλακά, πάμε πάνω.

Αλ. - Οκ!

Τώρα θα δει αυτός που μου το παίζει αθώος.

Άλεν pov

Ωχ τώρα την έβαψα για τα καλά. Άρε Emily, εγώ θα την πληρώσω, γαμω την τύχη μου μέσα. Ούτε να ηρεμήσω μια μέρα χωρίς προβλήματα. ΓΑΜΩΤΟΟ!!!

Αρ.-Ρε μαλάκα, η κο-

Τον διέκοψα

Εγώ - Να ξέρεις ότι μόλις έφτασα στο σπίτι σου πέτυχα την αδελφή σου και μπήκαμε μαζί. Αυτό ήταν μόνο, δεν την συνάντησα πιο πριν. Επίσης, αυτό που πήγες να πεις τώρα δεν ισχύει καν να το ξέρεις.

Αρ. - Σίγουρα; Ή μου λες ψέματα για να γλυτώσεις την γκρίνια μου;

Εγώ - Τι λες ρε μαλάκα, άλλη όρεξη δεν έχω να μου αρέσει η αδελφή σου. Δεν θα την γούσταρα ποτέ γιατί δεν είναι ο τύπος κοπέλας που θέλω. Κατάλαβες;

Αρ. - Ναι!

Εγώ - Σίγουρα;

Αρ. - Ναι ρε παιδιά ήμαστε;

Εγώ - Φυσικά και ΟΧΙΙΙ!!

Emily pov

Καθόμουν στον καναπέ ήρεμα και σιγά σιγά άρχισα να χαλαρώνω από το σοκ που έπαθα πριν. Ξαφνικά ακούω ένα "όχιιι" δυνατά και τρόμαξα με αποτέλεσμα να φωνάξω. Μόλις κατάλαβα τι έκανα, έκλεισα το στόμα μου με τα χέρια μου δυνατά. Μετά από λίγο ακούω βήματα από τα σκαλοπάτια να έρχονται προς το μέρος μου. Άρχισα να τρέμω από το φόβο γιατί ο αδελφός μου θέλει απόλυτη ησυχία και εγώ έκανα θόρυβο. Ήρθε η ώρα που θα ΠΕΘΑΝΩ. Μετά από λίγο ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω ότι κάνεις δεν είναι στο σαλόνι. Ξαφνικά ακούω φωνές από την κουζίνα. Έλεος, νόμιζα ότι με άκουσαν αλλά όχι. Το καλό είναι οτι όλοι η παρέα είναι κουφοι, αλλά ο Άλεν δεν είναι, πώς και δεν με άκουσε? παράξενα πράγματα συμβαίνουν σήμερα. Ευτυχώς. Σε ευχαριστώ θεούλη μου. Τώρα που το σκέφτομαι έχω πολύ καιρό να πάω στην βιβλιοθήκη. Ξέχασα να σας πω ότι κοντά στο σπίτι μου υπάρχει μια βιβλιοθήκη στην οποία σύχναζα πάντα για να ηρεμήσω από αυτά που μου έκανε ο αδελφός μου μόνο που συνεχίζει ακόμα και τώρα. Τέλος πάντων, εκεί έχει ησυχία και μπορώ να ηρεμήσω με τον μαγικό τρόπο των βιβλίων, γιατί νιώθω κάθε λέξη κάθε γράμμα τους να με ταξιδεύει στον δικό τους κόσμο.Δεν ξέρω πως να το περιγράψω αλλά είναι σαν να έχουν ένα δικό τους τρόπο να με κάνουν να ξεχνάω τα προβλήματα και τις άσχημες καταστάσεις που βιώνω στην καθημερινότητα μου. Σηκώθηκα και άρχισα να τρέχω για να πάω γρήγορα στο δωμάτιό μου για να ετοιμαστώ αλλά με την γκαβομάρα που με διατρέχει σκόνταψα και χτύπησα. Μπράβο emily συγχαρητήρια. Ξαφνικά, την ώρα που ετοιμάζομουν άρχισαν να ακούγονται ανατρίχιαστικοι ήχοι από το παράθυρο του δωματίου μου δηλαδή σαν κάποιος ή κάτι να το γρατζουναει για να μπορέσει να μπει μέσα, άρχιζα να φρικάρω 😱 γιαυτό κατευθύνθηκα γρήγορα προς το παράθυρο μου ώστε να δω τι ήταν αυτό που προκαλούσε αυτόν τον ήχο και να το κάνω να σταματήσει. Μόλις έφτασα στο παράθυρο τραβήξα την κουρτίνα και είδα...

_____________________________

Γειά σας τι κάνετε; ελπίζω να είστε καλά και να σας άρεσε και αυτό το παρτ

Ποιος χτυπάει το παράθυρο;
Ποιος ή Τι το γρατζουνούσε;
Τι θα δει η Emily;
Πως θα αντιδράσει;

Όλες αυτές οι ερωτήσεις θα απαντηθούν στο επόμενο παρτ
Αντίοοοο 😘😘

Το μαγικό βιβλίο | Jk BTS Where stories live. Discover now