Capitolul 8

4.3K 344 28
                                    

Sage

—M-ai mintit! E primul lucru pe care mi-l spune Toby atunci cand imi raspunde.

Ma incrunt nestiind la ce naiba se refera. Il vad prin micul ecran al laptoului cat de suparat e si modul in care ma priveste ma face sa par vinovata.

—In legatura cu ce mai exact?

—Nu mai face pe nestiutoarea, Sage!

La dracu, stiam ca nu o sa tina mult minciuna aia.

—Uite, daca-i vorba despre soparla ta chiar imi pare rau eu nu...

—Ma refeream la faptul ca ai zis ca nu ai prieteni. Ce vrei sa spui despre Steve?tipa ultima parte. Fir-ar stiam eu ca trebuie sa testez intai terenul.

I-am povestit despre Lexa si faptul ca ea e singura persoana cu care pot sa vorbesc aici. Am avut grija sa nu-l mentionez pe Bellamy sau pe Malkins.
In seara aia a tinut-o sus si tare cu faptul ca am ramas aceeasi antisociala din liceu.

—Toby, am mai purtat conversatia asta, iti amintesti?

—Minti. Malkins mi-a zis ca esti deja cunoscuta in colegiu.

Sfanta Atlanta! O sa-l strang de gat pe baiatul asta. Cum isi permite sa-mi raspunda la apeluri si sa-l mai si minta pe bietul Toby.

—Malkins? El nu e prietenul meu, eu si Malkins Avery nu o sa fim niciodata prieteni, suntem ca soarecele si pisisca.

—El zice ca sunteti cei mai buni prieteni si ca nu se astepta sa se inteleaga asa bine cu o boboaca, ma contrazice fratele meu.

Clar o sa-l omor in chinuri pentru minciunile astea.

—Toby, mama si tata au vorbit cumva cu el?

—Nu stiu, imi raspunde suparat, dar nu am timp sa-l impac pe el. Trebuie sa-mi recuperez telefonul de la acel idiot inainte sa mai stea de vorba si cu alte persoane din agenda mea.

—Uite, iti promit ca o sa iti explic tot dupa ce rezolv o problema importanta. Te sun eu!

Ies val vartej din camera hotarata sa-mi iau ce-i al meu inapoi. Nu-mi vine sa cred ca i-a spus asa multe minciuni fratelui meu, dar nu de asta imi e mie cel mai frica. Daca a ajuns sa vorbeasca cu unul din parintii mei am dat de dracu.

Nu am mai vorbit cu vreunul din ei de cand am ajuns aici si nu as face cea mai buna impresie daca de ficare data cand ei incearca sa dea de mine raspunde alta persoana la telefonul meu.

Cand ajung pe coridorul cu camera lui incep sa ii tip numele cat ma tin plamanii. Deja multe priviri curioase ma analizeaza si se uita la mine ca la ultima nebuna.

Lasa ca vezi tu Malkins. Te-ai pus cu persoana gresita.

—Ce mama dracului?tipa brunetul izbind usa de perete. E furios, la bustul gol, cu parul ravasit si enervant de sexi.

Cand imi intalneste privirea se incrunta. Imi pot da seama ca nu se astepta ca nebuna care tipa dupa el sa fiu eu.

—Sage? Ce cauti aici?ma intreaba in timp ce se apropie de mine.

Il plesnesc si aud susotelile care apar dupa gestul meu. Privesc in jur si observ ca am adunat un public numeros la spectacolul pe care il ofer pe gratis.

Perfect.

—Vrei sa imi explici si mie ce dracu se intampla? Malkins e inca calm, dar ii pot vedea in privire cat de chinuit e si ma astept sa tipe si el dintr-un minut in altul.

—Te-am lasat in pace in speranta ca o sa vii sa-mi dai singur ce mi-ai luat, am fost draguta si te-am rugat, am tipat cand am vazut ca nu se poate, apoi am cedat crezand ca o sa ia sfarsit gluma ta de tot rahatul.

—Ai infuriat-o rau de tot, frate!tipa un tip din multime, dar niciunul din noi nu ii da atentie. Malkins ma priveste cu o spranceana arcuita si are un inceput de zambet in coltul gurii. Cu greu ma abtin sa nu ii mai trag una din nou.

—E doar un telefon, roscato.

—Si asta nu iti da dreptul sa-mi raspunzi la apeluri, in numele lui Dumnezeu! In plus imi minti fratele, idiotule. Noi nu suntem prieteni, nu ne intelegem si nici nu ne suportam reciproc asa ca termina dracului cu jocul asta stupid si stai departe de mine!tip si cred ca o sa raman fara voce in orice moment.

Ranjeste. Ridic mana sa-l pesnesc iar, dar acesta imi observa la timp gestul si ma opreste inainte ca palma mea sa faca contact cu obrazul lui. Incerc sa ma eliberez din stransoare, dar e mai puternic decat mine.

Ma priveste pret de cateva secunde inainte sa ma traga in bratele lui. Cu mana ramasa libera imi da parul de pe fata si imi atinge buzele cu degetul mare.
Las sa imi scape un suspin si el observa asta pentru ca ranjetul de pe fata devine mai evident.

Ma urasc pentru ca il las sa se joace cu mine asa, pentru ca toata furia din mine dispare iar asta e atat de frustrant.

—Nu l-am mintit, imi sopteste aproape de buze si pot sa simt gustul tigarilor pe care probabil le fuma inainte sa apar aici si sa fac scandal.

—îhm?inghit incet cand isi musca varful limbi. Fir-ar al dracu am si uitat de ce eram asa suparata.

—Ma placi, Storm!

Nu stiu daca aud bine ce spune, dar nu apuc sa il contrazic pentru ca ma arunca pe umarul lui de parca as fi un sac de cartofi. Aud fluieraturile persoanelor care s-au adunat pentru circ si in momentele astea imi doresc  sa ma fac mica sa nu ma mai poata vedea nimeni.

Ma pune jos doar atunci cand inchide usa in urma lui. Imi revin la realitate cand simt podeau sub picioare si nu stiu ce sa fac, sa tip pentru ca nu am idee ce se poate intampla in camera asta sau sa-l plesnesc pentru ca m-a luat cu forta aici.

Ce zici sa pleci? - Constiinta mea urla la mine, dar o ignor cum fac de ficare data.

—Nu era nevoie de aia, ii spun si fac referire la caratul meu in camera lui.

— O, zau? Daca iti ziceam " Sage, hai cu mine in camera mea" veneai?

Ma stramb la el, iar el isi da ochii peste cap. Incep sa ma intreb cum ar fi fost daca eu si Malkins nu porneam cu stangul in chestia asta si reuseam sa fim prieteni.

—Tine!imi intinde telefonul si acum e serios.

—Acum tu esti suparat? Nu e vina mea ca imi incalci intimitatea si...

—Ti-ai primit telefonul? Da. Acum pleaca din camera mea si hai sa nu ne mai vorbim.

Raman socata cand vad o gramada de elevi adunati in jurul usii lui, elevi care probabil incercau sa asculte ceea ce se intampla intre noi.

—S-a terminat repede partida, comenteaza cineva si-l simt pe Malkins incordandu-se in spatele meu.

—Imi pare rau ca nu ati apucat sa va masturbati ciudatilor!tip si incep sa fug pe scari pana la mine in camera.





MalkinsΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα