Capitolul 12

4.4K 342 47
                                    

Malkins

Privesc absent pe fereastra clasei, nu am idee despre ce se vorbește în clasă  pentru ca gândul îmi stă doar la ce prostie am facut cu câteva ore in urmă.
Nu trebuia să o sărut sau să ii dau de înțeles că simt ceva pentru ea.

—Avery, esti cu noi?

Îmi  întorc privirea spre posesoarea vocii și simt cum mi se întoarce stomacul pe dos. Nu îi stiu numele, dar îi recunosc chipul. Știu sigur că mi-am pus-o cândva cu ea.

Ăsta-s eu, le țin minte fața, dar nu stau bine la reținutul numelui. Știu că mulți  au păreri mai mult decât proaste despre mine și asta nu mă deranjează, am aceeași părere. Sunt aici deoarece am talent, dar nu sunt un elev eminent din cauza absențelor. Am un anturaj prost, imi petrec majoritatea timpului gândindu-mă la următoarea combinație si făcând treaba murdara a altora. Nu sunt o persoană  bună si nimeni nu-și dorește să stea în preajma mea mai mult de o zi.

—Și tu ești?o intreb dezinteresat, privind mai mult prin ea.

Isi mărește ochii de surprindere si mai că-mi vine să bufnesc in râs. Nu-mi pare rău că le fac să sufere, ele știu în ce se bagă încă din momentul în care pun ochii pe mine și nu o sa ajung să menajez pe nimeni.

"Malkins Avery se hrănește cu suferința fetelor", erau vorbele pe care le auzeam pe la colțurile colegiului și cândva mă deranjeau, dar iata-mă acum, conștient de durerea pe care o provoc in jurul meu și continuând să fac asta.

—Am făcut dragoste împreună!țipă si vocea pițigăiată mă face să îmi duc mâinile în dreptul urechilor să mă asigur că nu sângerează.

—Sex. Am făcut sex, nu dragoste, doar ne-am tras-o, intelegi diferența sau îți desenez?ii spun calm in timp ce  urmăresc cum șocul îi ia loc furiei.

Vrea să mă plesnească, dar îi anticipez miscarea și îi prind incheietura înainte să își ducă la bun sfârșit acțiunea.

—Data viitoare când o să încerci să mai faci asta o să se termine rău!îi spun printre dinți.

O aud injurandu-mă, dar nu-i mai acord atentie. Părăsesc clasa și mă îndrept hotărât spre mașină când aud soneria enervantă a telefonului.

—Ce e?!mă răstesc.

—Malkins?

Vocea apelantului meu mă șochează si să realizez în același timp că e cazul să mă calmez.

—Hei, Toby! Ce mai faci?îl întreb ceva mai calm de data asta.

—Eu sunt ok, mulțumesc, dar nu despre mine voiam să vorbim.

—Ok, atunci despre ce?

Pentru câteva momente îi  pot auzi respirația și îmi dau seama că e speriat.

—Toby, sigur ești ok? Ce se întâmplă?

—E vorba de sora mea.

Îmi țiuie urechile și mă trec toate transpirațiile.

—Ce e cu ea? Contina!aproape țip la el și îmi cer imediat scuze.

MalkinsWhere stories live. Discover now