↑2↓

802 107 26
                                    

Bugün işi bitirecekti Jin. Sonuçta Taehyung'un işten çıkış saatine kadar her bilgisi aklına kazınmıştı. Bu çok garipti,sevdiği kızı bile bu adam kadar tanımıyordu şuanda. Umursamadı ve saçma saçma düşünmeyi bırakarak,o iki fotoğrafı özenle çantasına yerleştirdi. O iki fotoğrafı eğer ki kaybederse,kesinlikle yanardı.

Bir garson olarak çalışan Taehyung'u beş dakika boyunca bekledi. Kahverengi saçlı,esmer tenli,inci küpeler takan bir adamı gözüne kestirdiğinde yanına koşturdu. Görüntüsü aklına kazınan adam oydu! Kolundan tuttuğu gibi kendine çekti. Taehyung şaşkınca gözlerini kıstı.

"Hey adamım,ne yapıyorsun?"

Diye hayretle bağırdı. Jin'de yaptığı bu haraketin kaba bir şey olduğunu biliyordu. Sonuçta Taehyung Jin'i tanımıyordu. Yine de başka çaresi yoktu. Ellerini diz kapaklarına koyarak soluklandı ve çantasındaki iki fotoğrafı aramaya başladı. Taehyung bıkkınlıkla nefes verdi.

"Şu sokaktaki imza toplayanlardan mısın? Üzgünüm, öyle şeylere imza vermem."

Jin daha karmakarışık olan çantasından fotoğrafları çıkaramamışken Taehyung gözden kaybolmuştu. Şansına lanet geçirdikten bir süre sonra kafasına vurarak yeniden moral verdi kendine.

Taehyung'un evini bile biliyordu ki!

*

"Tanrı'm." Dedi kendi kendine Jin. Kendini bir sapık gibi hissediyordu. Elindeki fotoğrafları sıkı sıkı tuttu ve saklandığı uzun ağacın ardından çıkarak,eve girmek üzere olan Taehyung'u yeniden durdurdu. Taehyung çoktan şüphelenmeye başlamıştı.

"Sen gay misin? Ya da sapık? Neden takip ediyorsun lan beni?!"

Jin'i savuşturup eve girmeye çalışırken kolu; Jin'in elindeki fotoğraflara vurmuş ve fotoğraflar hemen yandaki su birikintisine düşmüştü. Jin alelacele birikintinin yanına giderken,tamamen ıslanmış olduklarını gördüğünde bedeninin paramparça olmasını engelleyememişti. Taehyung şaşkınca çöken Jin'in yanına adımlamıştı.

"Sorun ne?"

Jin iki elini de yumruk yaparak Taehyung'a çıkışmaya başlamıştı.

"Sorun mu ne? Sorun mu ne! Sorun sensin!"

İşaret parmağı ile Taehyung'u işaret ederken,Taehyung'ta şaşkınca ağzını açmaktan başka bir şey yapmıyordu.

"Sorun senin kendini aldatan sevgilini bile farkedemeyecek bir gerizekalı olman ve benim sevdiğim kıza ulaşmak için ilerlemem gereken tek yolu kapayanında sen olması! Anladın mı!?"

Yüzü sinirden kıpkırmızı olmuş bir vaziyette Taehyung'u terkeden Jin ne yapacağını kestiremiyordu. Belki o büyücü gibi olan siyah giyinimli adam ona yardım ederdi? Tamamen umutsuzdu şuan..

Taehyung ise tanımadığı adamın kendine bağırması üzerine şok geçirmiş ve olduğu yerde kalmıştı. Gözleri birikintideki iki fotoğrafa kaydığında,ezbere bildiği kadının yüzünü görmesi üzerine gözlerini açabildiği kadar açmıştı. Eğer fotoğraf ıslanmamış olsaydı fotoğrafın tamamını görebilirdi.

Belki de o adam,doğruları söylüyordu..

Büyücünün Laneti ♤taejinМесто, где живут истории. Откройте их для себя